Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola Samorządowego z Oddziałami Integracyjnymi w Tymbarku.

Publiczne Przedszkole Samorządowe ogłasza przetarg

  • Adres: 34-650 Tymbark, Tymbark 495
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 18 3325170 , fax. 18 3325170
  • Data zamieszczenia: 2012-04-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Publiczne Przedszkole Samorządowe
    Tymbark 495 495
    34-650 Tymbark, woj. małopolskie
    tel. 18 3325170, fax. 18 3325170
    REGON: 49204798300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.przedszkole.tymbark.iap.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola Samorządowego z Oddziałami Integracyjnymi w Tymbarku.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola Samorządowego z Oddziałami Integracyjnymi w Tymbarku, Tymbark 495 34-650 Tymbark. CZĘŚĆ I OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Dostawa oznaczona jako Część I świeże warzywa i owoce będzie obejmować: Kod Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 03221000-6, 03222300-6 1. Marchew kg 400 2. Pietruszka kg 170 3. Cebula kg 120 4. Buraki kg 200 5. Kapusta biała kg 300 6. Kapusta czerwona kg 80 7. Kapusta pekińska szt. 70 8. Pomidory kg 60 9. Ogórki świeże kg 80 10. Sałata zielona szt. 40 11. Rzodkiewka pęczki 40 12. Truskawki świeże kg 20 13. Seler kg 20 14. Por szt. 40 15. Pieczarki świeże kg 40 16. Banan kg 150 17. Mandarynka kg 100 18. Jabłko kg 550 19. Śliwka świeża kg 10 20. Kiwi świeże szt. 600 21. Pomarańcza kg 100 22. Nektarynka szt. 100 23. Gruszka kg 30 24. Klementynka kg 50 25. Czosnek szt. 45 26. Cytryna kg 40 27. Groch mielony kg 23 28. Fasola jasiek kg 25 29. Kapusta kiszona kg 100 30. Koper świeży pęczek 200 31. Natka świeżej pietruszki pęczek 170 32. Szczypiorek świeży pęczek 30 33. Arbuz kg 150 34. Ziemniaki kg 1 300 Dostawa oznaczona jako Część II wyroby piekarskie będzie obejmować: Kod Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15811000-6 1. Chleb kielecki 600 g 1 sztuka szt. 1 200 2. Pączki 70 g 1 sztuka szt. 200 3. Drożdżówka z formy 250 g 1sztuka szt. 300 4. Bułka tarta kg 40 5. Biszkopt z blachy kg 20 6. Strucla makowa kg 10 7. Bułki drożdżowe z serem 80g sztuka szt. 500 8. Rogal z marmoladą 80g sztuka szt. 500 Dostawa oznaczona jako Część III mrożone artykuły spożywcze będzie obejmować: Kod Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15331170-9 1. Mrożonka warzywna 500 g waga 1 sztuki szt. 150 2. Brokuły mrożone kg 30 3. Mieszanka kompotowa mrożona 0,50 kg waga 1 sztuki szt. 350 4. Truskawki mrożone 500g szt. 250 5. Fasolka szparagowa mrożona kg 30 6. Kalafior mrożony 500 g waga 1 sztuki szt. 120 7. Filet rybny panga kg 50 8. Filet rybny mintaj kg 40 9. Pierogi z truskawkami kg 70 10. Pierogi z jabłkami kg 70 11. Pierogi z serem kg 70 12. Uszka z pieczarkami kg 15 Dostawa oznaczona jako Część IV artykuły spożywcze sypkie, koncentraty, przyprawy i desery : Kod Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15800000-6 1. Angielskie ziele 15g 1 opk. opk. 7 2. Budyń śmietankowy 30g 1 sztuka szt. 150 3. Cukier kg 700 4. Cukier waniliowy 30g 1 sztuka szt. 60 5. Cukier puder kg 10 6. Chrzan 180g 1 sztuka szt. 18 7. Cynamon mielony 20g 1 sztuka szt. 18 8. Dżem truskawkowy 28g 1 sztuka szt. 130 9. Vegeta 200g sztuka szt. 80 10. Herbatniki szkolne 50g 1 sztuka szt. 230 11. Herbata granulowana 90g 1 sztuka szt. 110 12. Kisiel 77g 1 sztuka szt. 157 13. Kakao 80g 1 sztuka szt. 17 14. Kawa zbożowa 200g 1 sztuka szt. 30 15. Kasza mazurska kg 50 16. Kwasek cytrynowy 20g 1 sztuka szt. 30 17. Kasza manna kg 25 18. Liść laurowy 7g 1 sztuka szt. 5 19. Miód 370g 1 sztuka szt. 20 20. Masło czekoladowe 350g 1 sztuka szt. 70 21. Mąka kg 400 22. Makaron wstążka 500g 1 sztuka szt. 150 23. Makaron świder 500g 1 sztuka szt. 100 24. Makaron łazanka 500g 1 sztuka szt. 50 25. Makaron spagetti 500g 1 sztuka szt. 50 26. Makaron nitka 250g 1 sztuka szt. 70 27. Musztarda 175g 1 sztuka szt. 21 28. Keczup 450g 1 sztuka szt. 30 29. Maga 1kg 1 sztuka szt. 20 30. Olej roślinny 1litr 1 sztuka szt. 100 31. Koncentrat pomidorowy 850g 1 sztuka szt. 35 32. Pieprz mielony 50g 1 sztuka szt. 35 33. Proszek do pieczenia 36g 1 sztuka szt. 30 34. Drożdże świeże kg 8 35. Płatki miodowe 225g sztuka szt. 200 36. Płatki kukurydziane 250g sztuka szt. 200 37. Przecier ogórkowy 290g 1 sztuka szt. 120 38. Papryka mielona 20g 1 sztuka szt. 35 39. Ogórki konserwowe 880g 1 sztuka szt. 51 40. Makrela w sosie pomidorowym 170g 1 sztuka szt. 80 41. Ryz kg 70 42. Ryż w saszetkach 400g 1 sztuka szt. 75 43. Rosołki drobiowe 180g 1 sztuka szt. 90 44. Sól kg 120 45. Sos do spaghetti 520g 1 sztuka szt. 50 46. Wafle kakaowe kg 30 47. Żurek śląski 49g 1 sztuka szt. 90 48. Zupa pieczarkowa 45g 1 sztuka szt. 90 49. Smalec 200g 1 sztuka szt. 20 50. Majeranek 10g 1 sztuka szt. 20 51. Mąka ziemniaczana kg 10 52. Kucharek 1kg 1 sztuka szt. 10 53. Pierniki w czekoladzie serduszka kg 30 54. Pierniki lukrowane serduszka kg 30 55. Cukierki w czekoladzie kg 3 56. Soczki w kartonie szt. 600 57. Brzoskwinie w puszce 820 g waga 1 sztuki szt. 50 58. Groszek konserwowy w puszce 400 gramowej szt. 50 59. Pasztet drobiowy w puszce 160 g szt. 140 Dostawa oznaczona jako Część V mięso świeże, wędliny i drób: Kod Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15100000-9 I Mięso świeże 1. Kotlet wieprzowy bez kości kg 100 2. Mięso wołowe pieczeniowe kg 100 3. Rozbrat kg 40 4. Łopatka wieprzowa bez kości kg 150 5. Mięso wieprzowe gulaszowe kg 30 6 Mięso wołowe gulaszowe kg 30 II Wędliny świeże 1. Szynka wieprzowa kg 30 2. Wędlina drobiowa kg 10 3. Kiełbasa szynkowa ( wieprzowa ) kg 40 4. Kiełbasa toruńska kg 50 5. Boczek gotowany kg 10 6. Mielonka wieprzowa kg 15 7. Parówki drobiowe kg 100 III Mięso drobiowe świeże 1. Wątróbka drobiowa kg 40 2. Filet z kurczaka kg 120 3. Porcje rosołowe kg 300 4. Kurczak kg 120 Dostawa oznaczona jako Część VI mleko i produkty mleczarskie: Kod Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15500000-3 1. Mleko 2 % 0,9 litra szt. 1 700 2. Śmietana 30% 400 g opakowanie szt. 600 3. Ser twaróg tłusty kg 200 4. Ser edamski tłusty 40% kg 40 5. Serek topiony 60% szt. 70 6. Jajka szt. 5 000 7. Masło extra 200 g 1 sztuka szt. 150 8. Margaryna palma kg 20 9 Jogurt gratka szt. 700 10. Margaryna śniadaniowa 500 g 1 sztuka szt. 300 11. Majonez kielecki 510 ml 1 sztuka szt. 35 Dostawa będzie realizowana cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do siedziby Zamawiającego znajdującej się w Tymbarku 495. Każdy z produktów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach. Cykliczne dostawy będą realizowane jak następuje: Część I świeże warzywa i owoce - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 14.00. Część II wyroby piekarskie - codziennie w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 8.00 do 14.00. Część III mrożone artykuły spożywcze - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 8.00 do 14.00. Część IV artykuły spożywcze sypkie, koncentraty, przyprawy i desery - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 8.00 do 14.00. Część V mięso świeże, wędliny i drób - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 8.00 do 14.00. Część VI mleko i produkty mleczarskie - codziennie w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 8.00 do 14.00. Zamawiający powiadomi telefonicznie Wykonawcę, o każdej dostawie oraz wskaże zamawiane produkty z podaniem ilości. Produkty muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie gwarancji. W przypadkach, w których Zamawiający użył nazw własnych dla określenia walorów smakowych produktów, Zamawiający dopuszcza produkty o walorach smakowych takich samych lub wyższych- produkty równoważne. Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa towaru wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy. Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie. Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. Zamawiający nie przewiduje udzielenia zamówień uzupełniających. Dopuszcza się możliwość zamiany ilości poszczególnego asortymentu. Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczanego towaru i dostarczenia nowej partii do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji. Do składania zamówień Zamawiający upoważni wybranego pracownika.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiajacy nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.tymbark. pl/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach