Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola Samorządowego z Oddziałami Integracyjnymi w Tymbarku.

Publiczne Przedszkole Samorządowe ogłasza przetarg

  • Adres: 34-650 Tymbark, Tymbark 495
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 18 3325170 , fax. 18 3325170
  • Data zamieszczenia: 2012-04-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Publiczne Przedszkole Samorządowe
    Tymbark 495 495
    34-650 Tymbark, woj. małopolskie
    tel. 18 3325170, fax. 18 3325170
    REGON: 49204798300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.przedszkole.tymbark.iap.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola Samorządowego z Oddziałami Integracyjnymi w Tymbarku.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola Samorządowego z Oddziałami Integracyjnymi w Tymbarku, Tymbark 495 34-650 Tymbark. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Dostawa oznaczona jako Część I świeże warzywa i owoce będzie obejmować: L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. Marchew kg 500 2. Pietruszka kg 250 3. Cebula kg 185 4. Buraki kg 300 5. Kapusta biała kg 410 6. Kapusta czerwona kg 100 7. Kapusta pekińska szt. 100 8. Pomidory kg 70 9. Ogórki świeże kg 80 10. Sałata zielona szt. 50 11. Rzodkiewka pęczki 40 12. Truskawki świeże kg 20 13. Seler kg 23 14. Kalafior świeży kg 50 15. Por szt. 20 16. Pieczarki świeże kg 40 17. Banan kg 275 18. Mandarynka kg 160 19. Jabłko kg 550 20. Śliwka świeża kg 10 21. Kiwi świeże szt. 800 22. Pomarańcza kg 150 23. Brzoskwinia świeża szt. 1 000 24. Nektarynka szt. 150 25. Gruszka kg 50 26. Klementynka kg 50 27. Czosnek szt. 45 28. Cytryna kg 35 29. Fasolka szparagowa żółta świeża kg 20 30. Groch mielony kg 23 31. Fasola jasiek kg 25 32. Kapusta kiszona kg 100 33. Koper świeży pęczek 220 34. Natka świeżej pietruszki pęczek 150 35. Szczypiorek świeży pęczek 30 36. Brokuły świeże szt. 20 37. Arbuz kg 185 38. Ziemniaki kg 2 000 Dostawa oznaczona jako Część II wyroby piekarskie będzie obejmować: L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. Chleb kielecki 600 g 1 sztuka szt.1 600 2. Pączki 70 g 1 sztuka szt.370 3. Drożdżówka z formy 250 g 1sztuka szt.400 4. Bułka tarta kg 50 5. Biszkopt z blachy kg 50 6. Jabłecznik kg 40 7. Babka piaskowa 300 g 1 sztuka kg 5 8. Strucla makowa kg 10 9. Ciastka oczka kg 5 10. Bułki drożdżowe z serem 80g sztuka szt.800 11. Rogal z marmoladą 80g sztuka szt.800 Dostawa oznaczona jako Część III mrożone artykuły spożywcze będzie obejmować: L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1.Mrożonka warzywna 500 g waga 1 sztuki szt. 180 2.Brokuły mrożone kg 20 3.Mieszanka kompotowa mrożona 0,50 kg waga 1 sztuki szt. 650 4.Truskawki mrożone 500g szt. 300 5.Fasolka szparagowa mrożona kg 42 6.Kalafior mrożony 500 g waga 1 sztuki szt. 150 7.Filet rybny kg 120 8.Pierogi z truskawkami kg 100 9.Pierogi z jabłkami kg 100 10.Pierogi z serem kg 100 11.Uszka z pieczarkami kg 18 Dostawa oznaczona jako Część IV artykuły spożywcze sypkie, koncentraty, przyprawy i desery : L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1.Angielskie ziele 15g 1 opk. opk. 11 2.Budyń śmietankowy 30g 1 sztuka szt. 134 3.Cukier kg 1 000 4.Cukier waniliowy 30g 1 sztuka szt. 100 5.Cukier puder kg 10 6.Chrzan 180g 1 sztuka szt. 28 7.Cynamon mielony 20g 1 sztuka szt. 18 8.Dżem truskawkowy 28g 1 sztuka szt. 250 9.Vegeta 200g sztuka szt. 254 10.Herbatniki szkolne 50g 1 sztuka szt. 334 11.Herbata granulowana 90g 1 sztuka szt. 150 12.Kisiel 77g 1 sztuka szt. 257 13.Kakao 80g 1 sztuka szt. 30 14.Kawa zbożowa 200g 1 sztuka szt. 46 15.Kasza mazurska kg 65 16.Kwasek cytrynowy 20g 1 sztuka szt. 46 17.Kasza manna kg 30 18.Liść laurowy 7g 1 sztuka szt. 9 19.Miód 370g 1 sztuka szt. 32 20.Masło czekoladowe 350g 1 sztuka szt. 126 21.Mąka kg 633 22.Makaron wstążka 500g 1 sztuka szt. 25 23.Makaron świder 500g 1 sztuka szt. 200 24.Makaron łazanka 500g 1 sztuka szt. 170 25.Makaron spagetti 500g 1 sztuka szt. 170 26.Makaron nitka 250g 1 sztuka szt. 150 27.Musztarda 175g 1 sztuka szt. 21 28.Keczup 450g 1 sztuka szt. 47 29.Maga 1kg 1 sztuka szt. 30 30.Olej roślinny 1litr 1 sztuka szt. 300 31.Koncentrat pomidorowy 850g 1 sztuka szt. 55 32.Pieprz mielony 50g 1 sztuka szt. 61 33.Proszek do pieczenia 36g 1 sztuka szt. 42 34.Drożdże świeże kg 8 35.Płatki miodowe 225g sztuka szt. 300 36.Płatki kukurydziane 250g sztuka szt. 300 37.Przecier ogórkowy 290g 1 sztuka szt. 200 38.Papryka mielona 20g 1 sztuka szt. 54 39.Ogórki konserwowe 880g 1 sztuka szt. 51 40.Makrela w sosie pomidorowym 170g 1 sztuka szt. 170 41.Ryz kg 125 42.Ryż w saszetkach 400g 1 sztuka szt. 175 43.Rosołki drobiowe 180g 1 sztuka szt. 130 44.Sól kg 180 45.Sos do spaghetti 520g 1 sztuka szt. 115 46.Wafle kakaowe kg 40 47.Żurek śląski 49g 1 sztuka szt. 155 48.Zupa pieczarkowa 45g 1 sztuka szt. 170 49.Smalec 200g 1 sztuka szt. 20 50.Majeranek 10g 1 sztuka szt. 46 51.Mąka ziemniaczana kg 15 52.Dżem wiśniowy 280g 1 sztuka szt. 50 53.Kucharek 1kg 1 sztuka szt. 25 54.Pierniki w czekoladzie serduszka kg 40 55.Pierniki lukrowane serduszka kg 40 56.Sos chrzanowy 170g 1 sztuka szt. 10 57.Czekolada mleczna szt. 150 58.Czekolada ciemna szt. 150 59.Zajączek wielkanocny szt. 150 60.Jajko czekoladowe szt. 150 61.Baranek wielkanocny szt. 150 62.Baton czekoladowy szt. 200 63. Chipsy Opk. 150 64.Cukierki w czekoladzie kg 3 65.Guma do żucia szt. 150 66.Wafle w czekoladzie szt. 200 67.Soczki w kartonie szt. 600 68.Dżem leśny 280g 1 sztuka szt. 50 69.Brzoskwinie w puszce 820 g waga 1 sztuki szt. 125 70.Groszek konserwowy w puszce 400 gramowej szt. 63 71.Pasztet drobiowy w puszce 160 g szt. 270 72.Koktajl owocowy w puszcze szt. 100 73.Sok zagęszczony malina 430 ml butelka szt. 50 Dostawa oznaczona jako Część V mięso świeże, wędliny i drób: Lp. Nazwa artykułu Jedn.miary Ilość I Mięso świeże 1.Kotlet wieprzowy bez kości kg 150 2.Mięso wołowe pieczeniowe kg 200 3.Rozbrat kg 50 4.Łopatka wieprzowa bez kości kg 250 5.Mięso wieprzowe gulaszowe kg 80 6Mięso wołowe gulaszowe kg 80 II Wędliny świeże 1.Szynka wieprzowa kg 45 2.Wędlina drobiowa kg 30 3.Kiełbasa szynkowa ( wieprzowa ) kg 60 4.Kiełbasa toruńska kg 70 5.Boczek gotowany kg 15 6.Mielonka wieprzowa kg 30 7.Parówki drobiowe kg 130 8.Pasztet drobiowy pieczony kg 25 III Mięso drobiowe świeże 1.Wątróbka drobiowa kg 50 2.Skrzydełka z kurczaka kg 80 3.Ćwiartka z kurczaka kg 50 4.Udko z kurczaka kg 80 5.Filet z kurczaka kg 230 6.Porcje rosołowe kg 350 7.Kurczak kg 90 8.Filet z indyka kg 50 Dostawa oznaczona jako Część VI mleko i produkty mleczarskie: L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1.Mleko 2 % 0,9 litra szt. 2 500 2.Śmietana 30% 400 g opakowanie szt. 1000 3.Ser twaróg tłusty kg 350 4.Ser edamski tłusty 40% kg 70 5.Serek topiony 60% szt. 200 6.Jajka szt. 7 000 7.Masło extra 200 g 1 sztuka szt. 250 8.Margaryna palma kg 30 9Jogurt gratka szt. 1 200 10.Margaryna śniadaniowa 500 g 1 sztuka szt. 400 11.Majonez kielecki 510 ml 1 sztuka szt. 50 Dostawa będzie realizowana cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do siedziby Zamawiającego znajdującej się w Tymbarku 495. Każdy z produktów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach. Cykliczne dostawy będą realizowane jak następuje: - Część I świeże warzywa i owoce - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 14.00. - Część II wyroby piekarskie - codziennie w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 8.00 do 14.00. - Część III mrożone artykuły spożywcze - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 8.00 do 14.00. - Część IV artykuły spożywcze sypkie, koncentraty, przyprawy i desery - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 8.00 do 14.00. - Część V mięso świeże, wędliny i drób - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 8.00 do 14.00. - Część VI mleko i produkty mleczarskie - codziennie w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 8.00 do 14.00. Zamawiający powiadomi telefonicznie Wykonawcę, o każdej dostawie oraz wskaże zamawiane produkty z podaniem ilości. Produkty muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie gwarancji. W przypadkach, w których Zamawiający użył nazw własnych dla określenia walorów smakowych produktów, Zamawiający dopuszcza produkty o walorach smakowych takich samych lub wyższych- produkty równoważne. Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa towaru wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy. Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.tymbark.pl/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach