Zespół Profilaktyki i Rehabilitacji w Janowicach Wielkich - SP ZOZ ogłasza przetarg
- Adres: 58-520 Janowice Wielkie, ul. Karola Świerczewskiego 12
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 0-75 7547500 , fax. 0-75 7547503
- Data zamieszczenia: 2013-08-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Profilaktyki i Rehabilitacji w Janowicach Wielkich - SP ZOZ
ul. Karola Świerczewskiego 12 12
58-520 Janowice Wielkie, woj. dolnośląskie
tel. 0-75 7547500, fax. 0-75 7547503
REGON: 01065062900000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb Zespołu Profilaktyki i Rehabilitacji w Janowicach Wielkich - SP ZOZ - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zamówienie podzielone jest na 13 pakietów : Pakiet Nr 1 : mięso, produkty mięsne, wędliny - 15 110000-2; 15131131-2 ; Pakiet Nr 2 : warzywa, owoce i ziemniaki - 15 300000-1 ;15 310000-4 Pakiet Nr 3 : -15 412000-9 ;15 511700-0; Pakiet Nr 4 : produkty zbożowe i odżywki - 15 613300-1 Pakiet Nr 5 : herbata ,kawa - 15 860000-4 Pakiet Nr 6 : woda mineralna - 15 981000-8 : 15 512100-1 ; 15 540000-5 Pakiet Nr 7 :przyprawy kuchenne, warzywa suszone - 15 871000-4 Pakiet Nr 8 :owoce suszone -15 332410-1 Pakiet Nr 9 : ryby i przetwory rybne -15 222000-0 ;15 240000-2 Pakiet Nr 10 : warzywa mrożone - 15331170-9 Pakiet Nr 11 : dżemy,warzywa przetworzone i konserwowe -15 331400-1; 15 332290-3 Pakiet Nr 12 : cukier - 15 831000-2 Pakiet Nr 13 : wyroby piekarskie o wydłużonej trwałości -15 820000-2 Szczegółowy opis artykułów żywnościowych i ilości zamieszczony jest w załącznikach pakietowych do oferty. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: zpir.sisco.pl ; zakładka - informacje - przetargi 2013r.
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów mięsnych, wędlin oraz drobiu i wyrobów drobiarskich dla Politechniki Wrocławskiej we Wrocławiu.
Dodano: 2016-03-24 - Dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb Zespołu Profilaktyki i Rehabilitacji w Janowicach Wielkich - SP ZOZ
Dodano: 2015-10-23 - Dostawy artykułów spożywczych do obiektów Wrocławskiego Zespołu Żłobków z podziałem na 7 zadań Znak postępowania: ZP-84/WZŻ/2015
Dodano: 2015-10-13 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj, ryb mrożonych, pierogów, uszek i pyz dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy.
Dodano: 2015-06-16 - Dostawa mięsa i wędlin 2015
Dodano: 2015-05-18 - Dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb Zespołu Profilaktyki i Rehabilitacji w Janowicach Wielkich - SP ZOZ
Dodano: 2014-09-03 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych do Spółki Sanatoria Dolnośląskie Sp. z o.o.
Dodano: 2014-06-18 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ POGODNA JESIEŃ W JELENIEJ GÓRZE
Dodano: 2014-06-09 - Dostawa mięsa wieprzowego, drobiowego i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj, ryb mrożonych, pierogów, uszek i pyz dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy
Dodano: 2014-05-30 - Dostawa mięsa i wędlin 2014/2015
Dodano: 2014-05-14