Gminne Centrum Informacji, Kultury, Sportu i Rekreacji w Długosiodle ogłasza przetarg
- Adres: 07-210 Długosiodło, Królowej Jadwigi 36
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. +48 29 64 23 679 , fax. +48 29 74 12 187
- Data zamieszczenia: 2022-09-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gminne Centrum Informacji, Kultury, Sportu i Rekreacji w Długosiodle
Królowej Jadwigi 36
07-210 Długosiodło, woj. mazowieckie
tel. +48 29 64 23 679, fax. +48 29 74 12 187
REGON: 551317500 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - państwowe i samorządowe instytucje kultury
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów żywnościowych dla Gminnego Centrum Informacji, Kultury, Sportu i Rekreacji w Długosiodle - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1) Przedmiot zamówienia stanowi dostawa artykułów żywnościowych dla GminnegoCentrum Informacji, Kultury, Sportu i Rekreacji z siedzibą w Długosiodle. Dostawy będą realizowane cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do kuchni prowadzonych przez Zamawiającego znajdujących się w:a) Publicznej Szkole Podstawowej im. Tadeusza Kościuszki, ul. T. Kościuszki 5, 07-210Długosiodło,b) Zespole Szkół w Starym Bosewie, ul. Rozwojowa 19, Stare Bosewo, 07-210 Długosiodło.Każdy z produktów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach.Cykliczne dostawy będą realizowane jak następuje:1. Część I świeże mięso wieprzowe i drobiowe – 3 razy w tygodniu (od poniedziałku do piątku) w godz. od 6.00 do 7.00.Dostawa artykułów żywnościowych odbywać się będzie każdorazowo na podstawie zamówienia telefonicznego złożonego przez Zamawiającego, w którym wskaże on zamawiane produkty z podaniem ilości, najpóźniej do godz. 12.00 przed dniem dostawy.Produkty muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie przydatności do spożycia. Zamawiający nie dopuszcza mięsa, które wcześniej było pakowane hermetycznie lub zamrażane. W przypadkach, w których Zamawiający użył nazw własnych dla określenia walorów smakowych produktów, Zamawiający dopuszcza produkty o walorach smakowych takich samych lub wyższych. Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa towaru wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy. Nie wszystkie rodzaje produktów muszą być zakupione lub zakupione w pełnym zakresie ilościowym. Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie. Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczanego towaru i dostarczenia nowej partii do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji.Do składania zamówień Zamawiający upoważni wybranych pracowników.Rodzaj oraz ilości artykułów żywnościowych zawarte są w formularzach cenowych (zał. nr 5.1 do SWZ).1) Przedmiot zamówienia stanowi dostawa artykułów żywnościowych dla GminnegoCentrum Informacji, Kultury, Sportu i Rekreacji z siedzibą w Długosiodle. Dostawy będą realizowane cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do kuchni prowadzonych przez Zamawiającego znajdujących się w:a) Publicznej Szkole Podstawowej im. Tadeusza Kościuszki, ul. T. Kościuszki 5, 07-210Długosiodło,b) Zespole Szkół w Starym Bosewie, ul. Rozwojowa 19, Stare Bosewo, 07-210 Długosiodło.Każdy z produktów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach.Cykliczne dostawy będą realizowane jak następuje:1. Część II świeże warzywa i owoce – 1 raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) w godz. od 7.00 do 14.00.Dostawa artykułów żywnościowych odbywać się będzie każdorazowo na podstawie zamówienia telefonicznego złożonego przez Zamawiającego, w którym wskaże on zamawiane produkty z podaniem ilości, najpóźniej do godz. 12.00 przed dniem dostawy.Produkty muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie przydatności do spożycia. Zamawiający nie dopuszcza mięsa, które wcześniej było pakowane hermetycznie lub zamrażane. W przypadkach, w których Zamawiający użył nazw własnych dla określenia walorów smakowych produktów, Zamawiający dopuszcza produkty o walorach smakowych takich samych lub wyższych. Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa towaru wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy. Nie wszystkie rodzaje produktów muszą być zakupione lub zakupione w pełnym zakresie ilościowym. Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie. Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczanego towaru i dostarczenia nowej partii do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji.Do składania zamówień Zamawiający upoważni wybranych pracowników.Rodzaj oraz ilości artykułów żywnościowych zawarte są w formularzach cenowych (zał. nr 5.2 do SWZ).1) Przedmiot zamówienia stanowi dostawa artykułów żywnościowych dla GminnegoCentrum Informacji, Kultury, Sportu i Rekreacji z siedzibą w Długosiodle. Dostawy będą realizowane cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do kuchni prowadzonych przez Zamawiającego znajdujących się w:a) Publicznej Szkole Podstawowej im. Tadeusza Kościuszki, ul. T. Kościuszki 5, 07-210Długosiodło,b) Zespole Szkół w Starym Bosewie, ul. Rozwojowa 19, Stare Bosewo, 07-210 Długosiodło.Każdy z produktów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach.Cykliczne dostawy będą realizowane jak następuje:1. Część III artykuły spożywcze – 2 razy w miesiącu (od poniedziałku do piątku) w godz. od 7.00 do 14.00.Dostawa artykułów żywnościowych odbywać się będzie każdorazowo na podstawie zamówienia telefonicznego złożonego przez Zamawiającego, w którym wskaże on zamawiane produkty z podaniem ilości, najpóźniej do godz. 12.00 przed dniem dostawy.Produkty muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie przydatności do spożycia. Zamawiający nie dopuszcza mięsa, które wcześniej było pakowane hermetycznie lub zamrażane. W przypadkach, w których Zamawiający użył nazw własnych dla określenia walorów smakowych produktów, Zamawiający dopuszcza produkty o walorach smakowych takich samych lub wyższych. Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa towaru wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy. Nie wszystkie rodzaje produktów muszą być zakupione lub zakupione w pełnym zakresie ilościowym. Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie. Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczanego towaru i dostarczenia nowej partii do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji.Do składania zamówień Zamawiający upoważni wybranych pracowników.Rodzaj oraz ilości artykułów żywnościowych zawarte są w formularzach cenowych (zał. nr 5.3 do SWZ). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU DO PRZEDSZKOLA NR 435 W WARSZAWIE
Dodano: 2024-05-17 - „Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 1 im. Krasnala Hałabały w Grodzisku Mazowieckim
Dodano: 2024-05-13 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola Publicznego nr 4 im. Króla Maciusia Pierwszego w Grodzisku Mazowieckim
Dodano: 2024-05-13 - Sukcesywne dostawy świeżego mięsa i wędlin.
Dodano: 2024-05-10 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych na potrzeby Centralnego Ośrodka Szkolenia i Edukacji ABW w Emowie - nr sprawy: 1/ZP/2024
Dodano: 2024-05-09 - sukcesywna dostawa żywności
Dodano: 2024-05-06 - SUKCESYWNĄ DOSTAWĘ MIĘSA I WĘDLIN na 2024 r. – II do Szkoły Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi nr 154 w WARSZAWIE
Dodano: 2024-05-02 - SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU DO ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO NR 2 W WARSZAWIE
Dodano: 2024-03-27 - ZP/06/2024 - „Dostawa produktów spożywczych – konserw mięsnych oraz konserw rybnych w 2024”
Dodano: 2024-03-21 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Integracji Europejskiej w Nowym Mieście w 2024 roku
Dodano: 2024-03-08