Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Modrzewcu

Powiat Świdwiński ogłasza przetarg

  • Adres: 78-300 Świdwin, ul. Mieszka I 16
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 094 3650301, 3650335 , fax. 094 3650330
  • Data zamieszczenia: 2012-04-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Świdwiński
    ul. Mieszka I 16 16
    78-300 Świdwin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 094 3650301, 3650335, fax. 094 3650330
    REGON: 33092078800000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Modrzewcu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    I. Drób i przetwory drobiowe: 1. kurczak świeży ilość 250 kg, 2. porcje rosołowe ilość 450 kg, 3. piersi z kurczaka ilość 200 kg, 4. wątroba drobiowa ilość 160 kg, 5. ćwiartka tylna ilość 250 kg, 6. pieczeń drobiowa ilość 120 kg, 7. pasztet drobiowy ilość 100 kg, 8. pasztetowa 70 kg, 9. blok drobiowy ilość 90 kg, 10. mielonki drobiowe ilość 60 kg, 11. mozaika drobiowa ilość 50 kg, 12. rolada drobiowa ilość 30 kg, 13. szynka drobiowa ilość 80 kg, 14. schab drobiowy ilość 40 kg, 15. parówka drobiowa ilość 170 kg II. Mięso wieprzowe, wołowe i wędliny: 1. łopatka z-k ilość 750 kg, 2. łopatka b-k ilość 150 kg, 3. schab z-k ilość 240 kg, 4. schab b-k ilość 80 kg, 5. karkówka z-k ilość 250 kg, 6. karkówka b-k ilość 100 kg, 7. żeberka ilość 200 kg, 8. wątroba ilość 70 kg, 9. boczek świeży ilość 130 kg, 10. wołowina zrazowa ilość 80 kg, 11. parówka ilość 100 kg, 12. polędwica ilość 60 kg, 13. pasztetowa ilość 150 kg, 14. pieczeń wieprzowa ilość 90 kg, 15. blok wieprzowy ilość 140 kg, 16. wędzonka wieprzowa ilość 40 kg, 17. metka ilość 50 kg, 18. salceson wieprz. ilość 120 kg, 19. szynka wieprzowa wędzona ilość 130 kg, 20. szynka wieprzowa prasowana ilość 140 kg, 21. kiełbasa biała wieprzowa ilość 80 kg, 22. kiełbasa szynkowa ilość 140 kg, 23. kiełbasa krakowska parzona ilość 150 kg, 24. kiełbasa żywiecka ilość 150 kg, 25. kiełbasa jarmarczna ilość 300 kg, 26. kiełbasa kanapkowa ilość 80 kg, 27. kiełbasa podwawelska ilość 70 kg, 28. kiełbasa piwna ilość 140 kg, 29. kiełbasa wczasowa ilość 150 kg, 30. kiełbasa tatrzańska ilość 100 kg, 31. kaszanka ilość 180 kg, 32. kiszka ziemniaczana ilość 50 kg III. Produkty mleczarskie: 1. mleko 2% folia ilość 14000 litrów, 2. mleko 2% karton ilość 650 litrów, 3. masło extra 200 gram ilość 3000 sztuk, 4. masło śmietankowe 200 gram ilość 2000 sztuk, 5. śmietana 18 % 200 gram ilość 1000 sztuk, 6. twaróg pół. ilość 1000 kg, 7. ser żółty salami ilość 80 kg, 8. ser żółty morski ilość 90 kg, 9. ser żółty edamski ilość 130 kg, 10. serek fromag 80 gram ilość 1200 sztuk, 11. serek śmietankowy 500 gram ilość 200 sztuk, 12. serek waniliowy 500 gram ilość 340 sztuk, 13.serek kanapkowy 150 gram ilość 700 sztuk, 14. serek topiony krążki 200 gram ilość 460 sztuk, 15. ser bloczki 100 gram ilość 1100 sztuk, 16. serek kiełb. 100 gram ilość 200 sztuk, 17. ser wędzony blok ilość 50 kg, 18. ser wędzony kiełbaski ilość 80 kg, 19. jogurt naturalny 150 gram ilość 500 sztuk, 20. biojogurt 400 gram ilość 350 sztuk, 21. jogurt owocowy 150 gram ilość 1800 sztuk
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający odstąpił od obowiązku wniesienia waduim

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.powiatswidwinski.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach