Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych - mięso, wędliny, konserwy.

Areszt Śledczy w Grójcu ogłasza przetarg

  • Adres: 05-600 Grójec, ul. Armii Krajowej 21
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 048 6642052 , fax. 048 6642725
  • Data zamieszczenia: 2010-05-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Grójcu
    ul. Armii Krajowej 21 21
    05-600 Grójec, woj. mazowieckie
    tel. 048 6642052, fax. 048 6642725
    REGON: 00032075600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej.

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych - mięso, wędliny, konserwy.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia publicznego jest dostawa art. żywnościowych stanowiących grupę CPV 151 zgodnie z zestawieniem: Lp. Nazwa art. żywnościowego Kod CPV Maksymalna ilość art. żywnościowych w skali 1 roku. (kg) 1. Kawałki wołowe b/k 15111190-7 500 kg 2. Wątroba wieprzowa 15114000-0 500 kg 3. Łopatka wieprzowa b/k 15113000-3 900 kg 4. Kości wołowo - wieprzowe 15130000-8 1200 kg 5. Kości wędzone (schabowo -karczkowe) 15130000-8 800 kg 6. Serca wieprzowe 15114000-0 400 kg 7. Żołądki z kurczaka 15112200-8 200 kg 8. Kurczak 15112000-6 1100 kg 9. Ćwiartka kurczaka 15112210-1 1100 kg 10. Filet kurczaka 15112210-1 200 kg 11. Wątróbki drobiowe 15112300-9 375 kg 12. Serca drobiowe 15114000-0 375 kg 13. Kiełbasa biała parzona 15131130-5 500 kg 14. Kiełbasa kanapkowa z papryką 15131130-5 300 kg 15. Kiełbasa typu Podwawelska 15131130-5 150 kg 16. Salceson drobiowy 15131135-0 375 kg 17. Szynka blok typu prasowana 15131130-5 500 kg 18. Kiełbasa śląska 15131130-5 200 kg 19. Kiełbasa drobiowa 15131135-0 300 kg 20. Kiełbasa szynkowa 15131130-5 150 kg 21. Kiełbasa boczkowa 15131130-5 375 kg 22. Kiełbasa typu Toruńska 15131130-5 700 kg 23. Kiełbasa swojska 15131130-5 200 kg 24. Kiełbasa grillowa 15131130-5 1100 kg 25. Parówki 15131130-5 500 kg 26. Parówkowa 15131130-5 300 kg 27. Kiełbasa zwyczajna 15131130-5 600 kg 28. Kurczak faszerowany 15131135-0 150 kg 29. Mielonka z indyka 15131135-0 750 kg 30. Kiełbasa krakowska 15131130-5 150 kg 31. Mortadela drobiowa 15131135-0 1100 kg 32. Szynka tyrolska 15131130-5 1100 kg 33. Polędwica drobiowa 15131135-0 200 kg 34. Pieczeń rzymska 15131130-5 500 kg 35. Przysmak drobiowy 15131135-0 200 kg 36. Pasztet 15131410-2 400 kg 37. Podgardle wędzone 15131310-1 500 kg 38. Salceson czarny 15130000-8 400 kg 39. Salceson biały typu Włoski 15131134-3 400 kg 40. Pasztetowa drobiowa 15131135-0 100 kg 41. Pasztetowa 15131131-2 125 kg 42. Kaszanka 15131134-3 800 kg 43. Parówki drobiowe 15131135-0 300 kg 44. Mielonka drobiowa 15131135-0 800 kg 45. Szynka drobiowa 15131135-0 200 kg 46. Pasztet drobiowy 15131310-1 250 kg 47. Pieczeń drobiowa 15131135-0 500 kg 48. Pasztet typu mazowiecki 15131310-1 375 kg 49. Konserwy typu familijna 15131000-5 500 kg 50. Konserwy drobiowe typu pasztet drobiowy 15131000-5 300 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach