Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 58-200 Dzierżoniów, ul. Ząbkowicka 53
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 074 8324850 , fax. 074 8324852
  • Data zamieszczenia: 2009-08-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Ząbkowicka 53 53
    58-200 Dzierżoniów, woj. dolnośląskie
    tel. 074 8324850, fax. 074 8324852
    REGON: 00032061500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa centralna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    w grupie 158CPV Część I: 1. Makaron świderki- 1800 kg* 2. Makaron łazanki- 1800 kg* 3. Makaron nitki- 400 kg* 4. Herbata - 550 kg* 5. Kawa zbożowa - 70 kg* 6. Biały barszcz - 120 kg* 7. Przyprawa do zup w płynie - 2400 l* 8. Majeranek - 15 kg* 9. Musztarda - 620 kg* 10. Ocet - 380 l* 11. Papryka słodka mielona- 45 kg* 12. Sól - 1900 kg* 13. Pieprz czarny mielony- 55 kg* 14. Czosnek granulowany - 12 kg* 15. Przyprawa do mięsa mielonego - 36 kg* 16. Przyprawa do gulaszu - 40 kg* 17. Zupy błyskawiczne - 18 kg* 18. Cukier - 6600 kg* 19. Kwasek cytrynowy- 5 kg* 20. Majonez - 100 kg* Część II: 1. Rosół drobiowy - 1000 kg* 2. Rosół jarzynowy - 600 kg* 3. Rosół wołowy - 500 kg* w grupie 151 CPV Część III: 1. Konserwa turystyczna - 1900 kg* 2. Konserwa tyrolska - 1700 kg* 3. Pasztet drobiowy - 1800 kg* 4. Pasztet mięsny - 1800 kg* w grupie 153 CPV Część IV: 1. Fasolka szparagowa konserwowa - 580 kg* 2. Groszek konserwowy - 900 kg* 3. Koncentrat pomidorowy - 1500 kg* 4. Przecier ogórkowy - 650 kg* 5. Szczaw konserwowy - 500 kg* 6. Dżem owocowy - 2500 kg* 7. Dżem jasny - 2000 kg* 8. Zaprawa do napojów - 550 kg* 9. Kukurydza konserwowa - 100 kg* 10. Fasola czerwona konserwowa - 110 kg* *ilości szacunkowe
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158511009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunkiem przystąpienia do przetargu jest spełnienie przez oferentów wymogów wyszczególnionych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia i określonych w art. 22 ustawy prawo zamówień publicznych oraz nie podlegających wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art.24 ust.1 pkt. 1-9 i ust. 2 pkt.1-3 ustawy prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia wymaganych warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana przez zamawiającego na zasadzie spełnia- nie spełnia w oparciu o informacje w dokumentach i oświadczeniach złożonych przez wykonawców.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W przetargu mogą wziąć udział oferenci, którzy spełniają następujące warunki: 1) Nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych. W celu potwierdzenia spełniania wymaganych warunków oferenci obowiązani są złożyć następujące dokumenty: 1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wyma?gają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej. Kserokopia potwierdzona (za zgodność z oryginałem) przez Wykonawcę.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach