Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 58-200 Dzierżoniów, ul. Ząbkowicka 53
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 074 8324850 , fax. 074 8324852
  • Data zamieszczenia: 2010-02-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Ząbkowicka 53 53
    58-200 Dzierżoniów, woj. dolnośląskie
    tel. 074 8324850, fax. 074 8324852
    REGON: 00032061500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa centralna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    w grupie 155 CPV Część I: 1. Ser topiony - 800 kg* 2. Serek homogenizowany - 2 800 kg* 3. Ser twardy - 600 kg* 4. Serek wiejski - 70 kg* 5. Twaróg - 2 300 kg* 6. Śmietana - 1 800 l* w grupie 151 CPV Część II: WĘDLINY DROBNO ROZDROBNIONE 1. Parówki cienkie - 800 kg* 2. Kiełbasa parówkowa - 850 kg* 3. Mortadela - 2 000 kg* WĘDLINY ŚREDNIO ROZDROBNIONE 4. Zwyczajna - 2 500 kg* 5. Jarmarczna - 1800 kg* 6. Podwawelska - 1 000 kg* 7. Metka łososiowa - 850 kg* 8. Kiełbasa biała surowa - 34 kg* WĘDLINY GRUBO ROZDROBNIONE 9. Zielonogórska - 1 000 kg* 10. Golonkowa - 1 000 kg* 11. Żywiecka - 450 kg* 12. Szynkowa - 200 kg* 13. Krakowska parzona - 300 kg* WĘDZONKI 14. Szynka wędzona - 50 kg* WĘDLINY PODROBOWE 15. Salceson włoski - 700 kg* 16. Kaszanka czarna popularna - 1 000 kg* 17. Pasztetowa - 1 100 kg* WĘDLINY DROBIOWE 18. Rolada z kurcząt - 500 kg* 19. Śląska drobiowa - 700 kg* 20. Kurczak faszerowany - 1 100 kg* 21. Polędwica kanadyjska - 200 kg* 22. Szynka drobiowa mielona - 700 kg* 23. Parówki drobiowe - 800 kg* WĘDLINY W BLOKACH 24. Szynka (mielonka) tyrolska - 1 000 kg* 25. Pieczeń rzymska - 1 200 kg* MIĘSO 26. Półtusza wieprzowa - 6 700 kg* 27. Wołowina b/k - 900 kg 28. Filet z kurczaka -120 kg* w grupie 011 CPV Część III: 1. jabłka - 3 500 kg* 2. pomidory - 1 500 kg* 3. kapusta biała - 12 000 kg* 4. kapusta pekińska - 650 kg* 5. marchew - 11 000 kg* 6. pietruszka korzeń - 2 100 kg* 7. seler korzeń - 2 500 kg* 8. ziemniaki - 63 000 kg* 9. pieczarki - 950 kg* 10. fasola sucha - 1 200 kg* 11. banany - 150 kg* 12. mandarynki - 130 kg* 13. ogórki kiszone - 2 300 kg* 14. kapusta kiszona - 1 000 kg* 15. ogórki konserwowe - 2 400 kg* 16. groch suchy - 700 kg* 17. buraki czerwone - 4 000 kg* 18. cebula - 5 500 kg* 19. sałata zielona głowiasta - 150 kg* 20. ogórki zielone - 3 200 kg* 21. kalafior - 900 kg* 22. fasola szparagowa - 200 kg* 23. papryka - 850 kg* 24. koperek - 35 kg* 25. pietruszka zielona (nać) - 100 kg* *) podane ilości są szacunkowe
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155421000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach