Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2014/2015 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II w Białymstoku.

Zespół Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II ogłasza przetarg

  • Adres: 15-757 Białystok, ul. Łagodna 10
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 085 6644680 , fax. 085 6540049
  • Data zamieszczenia: 2014-06-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II
    ul. Łagodna 10 10
    15-757 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 085 6644680, fax. 085 6540049
    REGON: 05213233300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsi1.internetdsl.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2014/2015 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II w Białymstoku.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 1 dotyczy pieczywa i wyrobów cukierniczych: 1.Bułka tarta 500g - 500 kg 2.Bułka słodka z budyniem 60g - 2 000 szt. 3.Bułka słodka z marmoladą 60g - 2 000 szt. 4.Bułka słodka z serem 60g - 2 000 szt. 5.Bułka zwykła 50g - 3 000 szt. 6.Chleb baltonowski 600g - 3 000 szt. 7.Chleb baltonowski 500g - 2 500 szt. 8.Chleb z dynią 400g - 200 szt 9.Chleb razowy 500g - 400 szt. 10. Chleb wileński 500g - 200 szt. 11.Chleb wieloziarnisty 500g 200 szt. 12.Chleb z żurawiną 400g - 200 szt. 13.Pączek - 2 000 szt. 2) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy mięsa i wyrobów mięsnych: 1.Antrykot wołowy schłodzona w temperaturze od 00 do 20 C - 100 kg 2.Boczek pieczony b/k - 80 kg 3.Boczek świeży b/ż - mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, barwa ciemnoróżowa, schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C - 400 kg 4.Boczek wędzony - 100 kg 5.Filet z indyka- element uzyskany z tuszki indyka mięśnie piersiowe pozbawione skóry, kości i ścięgien, bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych schłodzone w temperaturze od -10C do 20C - 900 kg 6.Filet z kurczaka, piersi bez skóry- mięso uzyskane z tuszki kurcząt, mięśnie piersiowe, podwójne, pozbawione skóry, kości obojczyka, barwa i zapach charakterystyczny dla mięśni piersiowych, schłodzone w temperaturze od -10C do 20C - 1 000 kg 7.Gulasz wieprzowy - mięso z szynki pocięte w kawałki kwadratowe o wielkości od 2 do 3 cm pakowane w tacki próżniowe schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C - 1500 kg 8.Karkowina b/k- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, odcięta z odcinka szyjnego, główne mięśnie szyi i część mięśnia najdłuższego grzbietu, zapach swoisty dla mięsa świeżego wieprzowego schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C - 1 000 kg 9.Kiełbasa biała parzona drobiowa zawierająca 80 procent drobiu nie krótsza niż 15 cm schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C - 500 kg 10.Kiełbasa biała surowa zawierająca 91 procent mięsa wieprzowego z łopatki i szynki nie krótsza niż 15 cm schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C - 500 kg 11.Kiełbasa biała wieprzowa parzona zawierająca 80 procent mięsa z łopatki i szynki nie krótsza niż 15 cm schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C - 300 kg 12.Kiełbasa podwawelska zawierająca 94 procent mięsa wieprzowego schłodzone w temperaturze od 10 do 60 C - 500 kg 13.Kiełbasa swojska zawierająca 90 procent mięsa wieprzowego, nie krótsza niż 15 cm schłodzone w temperaturze od 10 do 60 C - 500 kg 14.Kiełbasa toruńska zawierająca 80 procent mięsa wieprzowego schłodzone w temperaturze od 10 do 60 C - 500 kg 15.Kiełbasa złota grillowa zawierająca 75 procent mięsa wieprzowego schłodzone w temperaturze od 10 do 60 C - 500 kg 16.Kości wieprzowe karkowe schłodzone w temperaturze od -10C do 20C - 200 kg 17.Kości wieprzowe schabowe schłodzone w temperaturze od -10C do 20C - 500 kg 18.Kurczak świeży cały schłodzone w temperaturze od -10C do 20C - 800 kg 19.Krzyżówka świeża wieprzowa obrobiona schłodzone w temperaturze od -10C do 20C - 500 kg 20.Łopatka wieprzowa b/k- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, bez fałdu skóry, główne mięśnie: nadgrzbietowy, podgrzbietowy, podłopatkowy, trójgłowy ramienny, zespół mięśni ramiennych, zapach swoisty dla mięsa świeżego wieprzowego schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C - 1 000 kg 21.Łopatka wołowa b/k schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C - 400 kg 22.Mięsień czterogłowy- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C - 300 kg 23.Mięso kl II wieprzowe- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C - 1 000 kg 24.Mięso mielone- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C - 1 000 kg 25.Mięso mielone wieprzowo- wołowe- schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C - 400 kg 26.Parówki zawartość mięsa wieprzowego 80 procent - 600 kg 27.Parówki zawartość mięsa wieprzowego 93 procent - 500 kg 28.Podudzie z kurczaka ze stawem skokowym - 300 kg 29.Porcje rosołowe - 150 kg 30.Rozbratel wołowy schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C - 200 kg 31.Rostbef wołowy schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C - 200 kg 32.Rumsztyk wołowy schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C - 200 kg 33.Schab wieprzowy b/k- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP odcinek piersiowo- lędźwiowy bez słoniny, mięsień najdłuższy grzbietu, wielodzielny, kolczysty i lędźwiowy większy, barwa jasno do ciemnoróżowej, zapach swoisty dla mięsa świeżego wieprzowego schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C - 1 000 kg 34.Szynka wieprzowa kl. I b/k (bitki)- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C - 1 000 kg 35.Szynka wieprzowa kl. II b/k (gulasz)- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C - 500 kg 36.Szynka wieprzowa kl. III b/k (kotlet mielony)- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C - 500 kg 37.Udziec wołowy b/k schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C - 400 kg 38.Udziec z kurczaka świeży ze skórą i kością schłodzony w temperaturze od 00 do 40 C - 1 000 kg 39.Wątróbka drobiowa- podroby drobiowe schłodzony w temperaturze od 00 do 40 C - 200 kg 40.Wątroba wieprzowa- podroby z mięsa wieprzowego pochodzącego z klas EUROP, składa się z czterech płatów oddzielonych od siebie trzema głębokimi wcięciami, struktura nieznacznie ziarnista, powierzchnia głęboka, lekko błyszcząca i wilgotna, barwa brązowo- wiśniowa schłodzona w temperaturze od 00 do 30 C - 200 kg 41.Żeberka wp pasy- główne mięśnie międzyżebrowe wewnętrzne i zewnętrzne - 100 kg 42.Żołądki drobiowe- schłodzony w temperaturze od 00 do 40 C - 200 kg 3) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 3 dotyczy mrożonek: 1.Fasolka szparagowa zielona nie mniejsza niż 450g - 200 szt. 2.Fasolka szparagowa żółta nie mniejsza niż 450g - 200 szt. 3.Filet z mintaja bez glazury - 200 kg 4.Filet z miruna bez glazury - 400 kg 5.Filet z morszczuka bez glazury - 400 kg 6.Filet z tilapii bez glazury - 500 kg 7.Filet z ryby zapiekany z serem - 200 kg 8.Frytka karbowana nie mniejsza niż 2,5 kg - 500 szt. 9.Kalafior nie mniejszy niż 450g - 200 szt. 10.Kartacze- zawartość nadzienia: mięso wieprzowe 14%, mięso wołowe 1,6%-700 kg 11.Knedle owocowe, mrożone (opak. 0,45 - 3kg) - składniki: woda, płatki ziemniaczane (16%), truskawki (16%), skrobia ziemniaczana (14%), mąka pszenna, cukier, skrobie modyfikowane, sól, jaja w proszku. - 400 kg 12.Kostka rybna panierowana składająca się z 90 procent ryby - 400 kg 13.Kotlet cordon bleu z indyka panierowany, smażony, mrożony 1 kg (wyrób garmażeryjny gotowy z mięsa rozdrobnionego z szynką z indyka i nadzieniem seropodobnym) skład kotleta: mięso z indyka 35%, panierka 16% ( mąka pszenna, skrobia pszenna, sól skrobia ziemniaczana, drożdże, przyprawy i ekstrakty przypraw), szynka z indyka 12% (mięso z indyka 61%, woda, sól, modyfikowana skrobia kukurydziana, sól, białko sojowe. - 400 kg 14.Lody kubek, różne smaki - 2 500 szt. 15.Leczo nie mniejsze niż 450 g - 300 szt. 16.Mieszanka kompotowa nie mniejsza niż 450 kg- skład: śliwka z pestką, wiśnia z pestką, porzeczka, jabłko, aronia, rabarbar w różnych proporcjach. - 400 szt. 17.Mieszanka warzywna 7-składnikowa 450g - 300 szt. 18.Mieszanka warzywna 8-składnikowa 450g - 300 szt. 19.Naleśnik z serem 1 kg- farsz około 60% - 400 kg 20.Paluszki rybne z fileta ryby - 600 kg 21.Pierogi ruskie (opak. 0,5 - 2,5 kg) - 400 kg 22.Pierogi z kapustą i grzybami, mrożone-skład: mąka pszenna, kapusta kwaszona (19%), woda, kapusta biała (13%), pieczarki (3%), cebula, podgrzybek (1%), przyprawy, sól, olej roślinny, smalec wieprzowy, błonnik pszenny, suszone grzyby leśne (0,2%), cukier, skrobia modyfikowana, jaja w proszku, zawartość farszu 42% - 300 kg 23.Pierogi z truskawkami, mrożone- skład: Mąka pszenna, truskawki (31%), woda, cukier, skrobie modyfikowane, olej roślinny, jaja w proszku, sól, zawartość farszu 38% - 300 kg 24.Placki ziemniaczane zawierające 90% ziemniaka - 300 kg 25.Pyzy z mięsem- skład: mąka pszenna, mięso wieprzowe (27%), woda, białko sojowe, cebula, mięso wołowe (2,8%), włoszczyzna (pietruszka, marchew, seler, por), błonnik pszenny, przyprawy, sól, olej roślinny, jaja w proszku, zawartość farszu 42%. - 200 kg 26.Pyzy ziemniaczane- skład: Woda, skrobia ziemniaczana (15%), płatki ziemniaczane (11%), grys ziemniaczany (10%), mąka pszenna, sól - 200 kg 27.Śledź solony typu matias - 100 kg 28.Śledź marynowany typu matias - 100 kg 29.Truskawka nie mniejsza niż 450g - 300 szt. 30.Wiśnia b/p nie mniejsza niż 450g - 400 szt. 4) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 4 dotyczy artykułów spożywczych: 1.Baton typu Kinder bueno lub równoważny nie mniejszy niż 43g - 2 000 szt. 2.Baton typu Lion lub równoważny nie mniejszy niż 43g - 1 000 szt. 3.Baton typu Milky Way lub równoważny - 2 000 szt. 4.Baton typu Snickers lub równoważny nie mniejszy niż 51g - 2 000 szt. 5.Baton typu Nestle Cini Minis lub równoważny nie mniejszy niż 25g - 2 000 szt. 6.Bomboniera Toffifee lub równoważny nie mniejszy 125g - 800 szt. 7.Brzoskwinie w syropie nie mniejsze niż 850 ml - 100 szt. 8.Chrzan nie mniejszy niż 290g - 200 szt. 9.Ciastka typu Pieguski lub równoważne nie mniejsze niż 135 g - 1 500 szt. 10.Cukier nie mniejszy niż 1 kg - 2 500 kg 11.Cukier puder nie mniejszy niż 400g - 100 szt. 12.Cukier waniliowy nie mniejszy niż 32g - 100 szt. 13.Cynamon mielony nie mniejszy niż 15g - 50 szt. 14.Czekolada typu Alpen Gold lub równoważna nie mniejsza niż 100g - 2 000 szt. 15.Czekolada tylu goplana lub równoważna nie mniejsza niż 100g - 2 000 szt. 16.Czekolada typu Wedel lub równoważna nie mniejsza niż 100g - 2 000 szt. 17.Czekolada typu Baron lub równoważna nie mniejsza niż 100g - 2 000 szt. 18.Czosnek granulowany nie mniejszy niż 16g - 200 szt. 19.Delikat do drobiu typu Knorr lub równoważny nie mniejszy niż 600g - 50 szt. 20.Delikat do mięs typu Knorr lub równoważny nie mniejszy niż 700g- 50 szt. 21.Groszek konserwowy nie mniejszy niż 400g typu Vinegret lub równoważny - 350 szt. 22.Herbata typu Lipton lub równoważna saszetki 100x2g - 300 szt. 23.Herbata granulowana typu Lipton lub równoważna nie mniejsza niż 100 g - 100 szt. 24.Herbata liściasta typu Lipton lub równoważna nie mniejsza niż 100g - 100 szt. 25.Herbatniki typu Jeżyki lub równoważne nie mniejsze niż 140g - 3 000 szt. 26.Jajka typu Kinder lub równoważne nie mniejsze niż 20g - 2 500 szt. 27.Kasza gryczana nie mniejsza niż 500g - 200 szt. 28.Kasza jęczmienna gruboziarnista, średnia nie mniejsza niż 500g - 200 szt. 29.Kasza jęczmienna drobnoziarnista nie mniejsza niż 500g - 200szt. 30.Kasza jęczmienna pęczak nie mniejsza niż 500g - 500 szt. 31.Kasza manna nie mniejsza niż 500g - 60 szt. 32.Ketchup ł/p nie mniejszy niż 500g typu Pudliszki lub równoważny - 300 szt. 33.Koncentrat buraczany nie mniejszy niż 300ml typu Krakus lub równoważny - 20 l 34.Koncentrat pomidorowy nie mniejszy niż 1 kg typu Dawtona lub równoważny - 100 kg 35.Kukurydza konserwowa nie mniejsza niż 425g typu Vernet lub równoważny - 200 szt. 36.Kwasek cytrynowy nie mniejszy niż 20g - 400 szt. 37.Liść laurowy nie mniejszy niż 10g - 300 szt. 38.Liść laurowy nie mniejszy niż 12g - 200 szt. 39.Liść laurowy nie mniejszy niż 5g - 200 szt. 40.Lizak typu Chupa Chups lub równoważny - 2 000 szt. 41.Majeranek nie mniejszy niż 10g - 80 szt. 42.Majeranek nie mniejszy niż 20g - 300 szt. 43.Majonez nie mniejszy niż 320ml typu Winiary lub równoważny - 500 szt. 44.Majonez nie mniejszy niż 2,85 kg typu Winiary lub równoważny - 200 szt. 45.Majonez nie mniejszy niż 400 ml typu Winiary lub równoważny - 200 szt. 46.Makaron kolanka nie mniejszy niż 1 kg typu Barilla lub równoważny - 2 000 kg 47.Makaron spaghetti nie mniejszy niż 1 kg typu Lubella lub równoważny - 800 kg 48.Makaron świder nie mniejszy niż 1 kg typu Barilla lub równoważny - 400 kg 49.Mąka luksusowa nie mniejsza niż 1 kg - 400 kg 50.Mąka tortowa nie mniejsza niż 1 kg - 400 kg 51.Mąka ziemniaczana nie mniejsza niż 1 kg - 200 kg 52.Miód pasieka wielokwiatowy nie mniejszy niż 400g - 70 kg 53.Musztarda chrzanowa nie mniejsza niż 190g typu Agrovita lub równoważna - 400 szt. 54.Napój herbaciany nie mniejszy niż 300g - 100 szt. 55.Napój herbaciany cytrynowy nie mniejszy niż 300g - 100 szt. 56.Napój nie mniejszy niż 400 ml typu Kubuś play lub równoważny - 2 000 szt. 57.Ogórek konserwowy nie mniejszy niż 900 ml - 800 szt. 58.Olej nie mniejszy niż 1l typu Kujawski lub równoważny - 600 szt. 59.Ocet spirytusowy 10% nie mniejszy niż 500 ml - 50 szt. 60.Pieprz naturalny mielony nie mniejszy niż 20g typu Prymat lub równoważny - 580 szt. 61.Pieprz ziołowy mielony nie mniejszy niż 20g typu Prymat lub równoważny - 500 szt. 62.Pieprz ziołowy mielony nie mniejszy niż 15g typu Prymat lub równoważny - 400 szt. 63.Płatki owsiane nie mniejsze niż 500g - 100 szt. 64.Przecier ogórkowy nie mniejszy niż 300g - 300 szt. 65.Przyprawa do mięs i grilla nie mniejsza niż 1,1 kg typu maggi lub równoważna - 30 szt. 66.Przyprawa do mięsa mielonego nie mniejsza niż 20g - 200 szt. 67.Przyprawa do mięsa mielonego nie mniejsza niż 30g - 80 szt. 68.Przyprawa do ryb typu Prymat lub równoważna nie mniejsza niż 20g - 80 szt. 69.Przyprawa typu Jarzynka lub równoważna nie mniejsza niż 2,8 kg - 120 szt. 70.Przyprawa prowansalska nie mniejsza niż 10g - 300 szt. 71.Przyprawa sypka nie mniejsza niż 1 kg typu Vegetta lub równoważna - 500 kg 72.Przyprawa typu Vegeta lub równoważna 200g - 300 szt. 73.Przyprawa w płynie typu Winiary lub równoważna nie mniejsza 200g - 500 szt. 74.Przyprawa w płynie typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 960 ml - 40 szt. 75.Pulpa pomidorowa nie mniejsza niż 3kg - 30 szt. 76.Rodzynki nie mniejsze niż 150g - 50 szt. 77.Rogalik typu Chipita 7 days lub równoważny nie mniejszy niż 65g - 4 000 szt. 78.Rosół drobiowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 2,2 kg - 30 kg 79.Ryż biały typu Sonko lub równoważny nie mniejszy niż 1 kg - 500 kg 80.Sekret szefa drobiowy typu Maggi lub równoważny nie mniejszy niż 800 g - 20 kg 81.Sekret szefa grzybowy typu Maggi lub równoważny nie mniejszy niż 650g - 15 kg 82.Sekret szefa typu Maggi lub równoważny wołowy nie mniejszy niż 900g - 25 kg 83.Sos boloński typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1 kg - 30 kg 84.Sos boloński typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1,1 kg - 30 kg 85.Sos demi glace typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900 g - 30 kg 86.Sos grzyby leśne typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900g - 30 kg 87.Sos myśliwski typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900 g - 30 kg 88.Sos pieczeniowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1,1 kg - 35 kg 89.Sos sałatkowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900 g - 30 kg 90.Sos spaghetti typu Łowicz lub równoważny nie mniejszy niż 350 ml - 140 l 91.Sos spaghetti typu Łowicz lub równoważny nie mniejszy niż 520 ml - 120 l 92.Sól jodowana typu Cenos lub równoważna nie mniejsza niż 1 kg - 700 kg 93.Syrop mix typu Herbapol lub równoważny nie mniejszy niż 420 ml - 1 000 szt. 94.Syrop mix typu Paola lub równoważny nie mniejszy niż 430 ml - 1 000 szt. 95.Szczaw konserwowy typu Hana lub równoważny nie mniejszy niż 300g - 400 szt. 96.Szczaw konserwowy typu Hana lub równoważny nie mniejszy niż 900g - 100 szt. 97.Wafel typu Pronce Polo XXL lub równoważny 52g - 1 000 szt. 98.Zając wielkanocny 30g - 800 szt. 99.Ziele angielskie nie mniejsze niż 15 g - 900 szt. 100.Zupa barszcz biały typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900 g - 70 szt. 101.Zupa borowikowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900g - 40 szt. 102.Zupa cebulowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza 900g - 30 szt. 103.Zupa ogonowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900g - 80 szt. 104.Zupa żurek typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900g - 30 szt. 105.Zestaw świąteczny 145g - 1 000 szt. 5) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 5 dotyczy nabiału: 1.Drożdże świeże nie mniejsze niż 100g - 200 szt. 2.Jogurt polski pitny różne smaki nie mniejszy niż 400g - 1 000 szt. 3.Jogurt polski pitny różne smaki nie mniejszy niż 250g - 1 000 szt. 4.Masło śmietankowe nie mniejsze niż 200g zawartość tłuszczu 73% - 500 szt. 5.Masło ekstra nie mniejsze niż 200g zawartość tłuszczu 82% - 500 szt. 6.Masło typu Łaciate nie mniejsze niż 200g zawartość tłuszczu 83% - 500 szt. 7.Mleko 3/2% UHT w kartonie, nie mniejsze niż 1l - 500 szt. 8.Mleko UHT typu Twój kubek 2% w kartonie, nie mniejsze niż 1l - 200 szt. 9.Ser żółty typu Gouda lub równoważny - 250 kg 10.Śmietana nie mniejsza niż 0,2 l- 500 szt. 11.Śmietana gęsta 18% nie mniejsza niż 400 ml - 3000 szt. 12.Twaróg mielony w wiadrze nie mniejszy niż 1 kg -100 kg 13.Twaróg półtłusty krajanka - 500 kg 6) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 6 dotyczy warzyw i owoców: 1.Banan - 2 000 kg 2.Brzoskwinia - 2 000 kg 3.Burak - 2 000 kg 4.Cebula - 1 000 kg 5.Cytryna - 200 kg 6.Czereśnia - 500 kg 7.Czosnek świeży - 5 kg 8.Fasola drobna - 500 kg 9.Groch połówki - 500 kg 10.Gruszka - 1 800 kg 11.Jabłko - 1 900 kg 12.Jaja - 900 kg 13.Kalafior - 200 kg 14.Kapusta biała - 1 500 kg 15.Kapusta biała młoda - 400 kg 16.Kapusta czerwona - 1 000 kg 17.Kapusta kiszona - 1 000 kg 18.Kapusta pekińska - 500 kg 19.Kapusta włoska - 800 kg 20.Kiwi - 1 800 kg 21.Koper - 500 pęczków 22.Mandarynka - 1 500 kg 23.Marchew - 5 000 kg 24.Nektarynka - 1 200 kg 25.Ogórek gruntowy - 400 kg 26.Ogórek kiszony - 600 kg 27.Ogórek małosolny - 800 kg 28.Ogórek świeży - 1 000 kg 29.Papryka - 400 kg 30.Pieczarka - 900 kg 31.Pietruszka - 1 500 kg 32.Pietruszka natka - 500 pęczków 33.Pomarańcza - 2 000 kg 34.Pomidor - 1 000 kg 35.Pomidor malinowy - 500 kg 36.Por - 700 kg 37.Rzodkiew biała sopel - 400 kg 38.Rabarbar świeży - 300 kg 39.Rzodkiewka - 800 pęczków 40.Sałata - 400 kg 41.Seler - 1 000 kg 42.Szczypior - 300 pęczków 43.Śliwka - 500 kg 44.Truskawka - 300 kg 45.Winogrono jasne - 600 kg 46.Winogrono ciemne - 600 kg 47.Wiśnia - 500 kg 48.Ziemniak - 28 000 kg 49.Ziemniaki młode - 4 000 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsi1.internetdsl.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach