Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2013/2014 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II w Białymstoku.

Zespół Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II ogłasza przetarg

  • Adres: 15-757 Białystok, ul. Łagodna 10
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 085 6644680 , fax. 085 6540049
  • Data zamieszczenia: 2013-07-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II
    ul. Łagodna 10 10
    15-757 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 085 6644680, fax. 085 6540049
    REGON: 05213233300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsi1.internetdsl.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2013/2014 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II w Białymstoku.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 1 dotyczy pieczywa i wyrobów cukierniczych: 1.Bułka tarta 500g 300 kg 2.Bułka słodka z budyniem 60g 2 000 szt. 3.Bułka słodka z marmoladą 60g 2 000 szt. 4.Bułka słodka z serem 60g 2 000 szt. 5.Bułka zwykła 50g 3 000 szt 6.Chleb biały 3 000 szt. 7.Chleb razowy 2 000 szt. 8.Pączek 2 000 szt. 2) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy mięsa i wyrobów mięsnych: 1.Boczek pieczony b/k 80 kg Zgodnie z PN-A-82009 2.Boczek świeży b/ż 400 kg Zgodnie z PN-A-82009 3.Boczek wędzony 200 kg Zgodnie z PN-A-82009 4.Filet z indyka 1 800 kg Zgodnie z PN-A-86522 5.Filet z kurczaka 1 500 kg Zgodnie z PN-A-86522 6.Gulasz wieprzowy surowy 1 500 kg Zgodnie z PN-A-82011 7.Karkowina b/k 1 500 kg Zgodnie z PN-A-82009 8.Kiełbasa biała parzona drobiowa 500 kg Zgodnie z PN-A-86526 9.Kiełbasa biała wieprzowa surowa 200 kg Zgodnie z PN-A-82009 10.Kiełbasa biała wieprzowa parzona 200 kg Zgodnie z PN-A-82009 11.Kiełbasa podwawelska 800 kg Zgodnie z PN-A-82009 12.Kiełbasa swojska, nie krótsza niż 15 cm 1 000 kg Zgodnie z PN-A-82009 13.Kiełbasa toruńska 600 kg Zgodnie z PN-A-82009 14.Kiełbasa złota 400 kg Zgodnie z PN-A-82009 15.Kości karkowe 700 kg Zgodnie z PN-A-82009 16.Kurczak świeży 1 000 kg Zgodnie z PN-A-86522 17.Krzyżówka wieprzowa obrobiona 500 kg Zgodnie z PN-A-82009 18.Łopatka wieprzowa b/k 2 500 kg Zgodnie z PN-A-82009 19.Łopatka wieprzowa z/k 500 kg Zgodnie z PN-A-82009 20.Łopatka wołowa b/k 600 kg Zgodnie z PN-A-82009 21.Mięsień trójgłowy 500 kg Zgodnie z PN-A-82009 22.Mięsień czterogłowy 800 kg Zgodnie z PN-A-82009 23.Mięso mielone wieprzowe 1 000 kg PN-1996/A-82011 24.Mięso mielone wieprzowo-wołowe 800 kg PN-1996/A-82011 25.Mięso wieprzowe kl. II 500 kg Zgodnie z PN-A-82009 26.Parówki typu śląskie kl. I 800 kg Zgodnie z PN-A-86526 27.Podudzie z kurczaka 800 kg Zgodnie z PN-92/A-86521 28.Porcje rosołowe 400 kg Zgodnie z PN-92/A-86521 29.Schab wieprzowy b/k 2 000 kg Zgodnie z PN-A-82009 30.Schab wieprzowy z/k 500 kg Zgodnie z PN-A-82009 31.Szynka wieprzowa b/k kl. I (bitki) 1 000 kg Zgodnie z PN-A-82009 32.Szynka wieprzowa b/k kl. II (gulasz) 700 kg Zgodnie z PN-A-82009 33.Szynka wieprzowa b/k kl. III (kotlet mielony) 500 kg Zgodnie z PN-A-82009 34.Szynka wieprzowa z/k 300 kg Zgodnie z PN-A-82009 35.Udziec wołowy b/k 800 kg Zgodnie z PN-A-82009 36.Udziec z kurczaka świeży 1 900 kg Zgodnie z PN-A-86522 37.Wątróbka drobiowa 300 kg PN-A-86523:1995 38.Wątroba wieprzowa 300 kg PN-86/A-82004 39.Wołowina b/k kl. I 400 kg Zgodnie z PN-A-82009 40.Wołowina b/k kl. II 400 kg Zgodnie z PN-A-82009 41.Wołowina b/k kl. III 400 kg Zgodnie z PN-A-82009 42.Żeberka wieprzowe pasy 100 kg Zgodnie z PN-A-82009 43.Żołądki drobiowe 300 kg Zgodnie z PN-A-86522 3) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 3 dotyczy mrożonek: 1.Fasolka szparagowa 450g 500 szt. PN-A-78601 2.Filet z mintaja 200 kg PN-A-86759:1994 3.Filet z miruna 800 kg PN-A-86759:1994 4.Filet z morszczuka 700 kg PN-A-86759:1994 5.Filet z tilapii 500 kg Zgodny z Normą Polską 6.Filet zapiekany z serem 200 kg Zgodny z Normą Polską 7.Frytka 2,5 kg 500 szt. PN-A-82201:1996 8.Kalafior 450g 600 szt. PN-A-78602:1996 9.Kartacze 400 kg PN-A-82201:1996 10Knedle owocowe, mrożone (opak. 0,45 - 3kg) 400 kg PN-A-82201:1996 11.Kompot wieloowocowy 450g 1 000szt. PN-A-78608 12.Kostka rybna panierowana 400 kg PN-A-86755:1991 13.Kotlet cordon blue 1 kg 600 kg Zgodny z Normą Polską 14.Lody kubek, różne smaki 2 500 szt. PN-A-86431:1999 15.Leczo 450 g 500 szt. Zgodny z Normą Polską 16.Mieszanka kompotowa 450 kg 800 szt. PN-A-78608 17.Mieszanka warzywna 7-składnikowa 450g 900 szt. PN-A-78608:1997 18.Mieszanka warzywna 8-składnikowa 450g 500 szt. PN-A-78608:1997 19.Naleśnik z serem 1 kg 1 000 kg Zgodny z Normą Polską 20.Paluszki rybne z fileta 600 kg PN-A-86769:1997 21.Pierogi ruskie (opak. 0,5 - 2,5 kg) 400 kg PN-A-82201 22.Pierogi z kapustą i grzybami, mrożone 300 kg PN-A-82201 23.Pierogi z truskawkami, mrożone 300 kg PN-A-82201 24.Placki ziemniaczane 900 kg PN-A-82201:1996 25.Pyzy z mięsem 200 kg PN-A-82201:1996 26.Pyzy ziemniaczane 200 kg PN-A-82201:1996 27.Śledź solony matias 100 kg PN-A-86780 28.Śledź marynowany matias 100 kg PN-A-86780 29.Truskawka 450g 1 200 szt. PN-A-78652:1997 30.Wiśnia b/p 450g 1 000 szt. PN-A-78653:1997 4) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 4 dotyczy artykułów spożywczych: 1.Baton typu Kinder bueno lub równoważny nie mniejszy niż 43g 2 000 szt. PN-A-88112:1998 2.Baton typu Lion lub równoważny nie mniejszy niż 43g 1 000 szt. PN-A-88112:1998 3.Baton typu Milky Way lub równoważny 2 000 szt. Zgodny z Normą Polską 4.Baton typu Snickers lub równoważny nie mniejszy niż 51g 2 000 szt. PN-A-88112:1998 5.Baton typu Nestle Cini Minis lub równoważny nie mniejszy niż 25g 2 000 szt. PN-A-88112:1998 6.Bomboniera Toffifee lub równoważny nie mniejszy 125g 800 szt. PN-A-88112:1998 7.Brzoskwinie w syropie nie mniejsze niż 850 ml 800 szt. PN-A-77610 8.Chrzan nie mniejszy niż 290g 600 szt. PN-92/R-75353 9.Ciastka typu Pieguski lub równoważne nie mniejsze niż 135 g 1 500 szt. PN-A-88109:1998 10.Cukier nie mniejszy niż 1 kg 2 500 kg PN-A-74850:1996 11.Cukier puder nie mniejszy niż 400g 100 szt. PN-A-74850:1996 12.Cukier waniliowy nie mniejszy niż 32g 300 szt. PN-A-86946 13.Cynamon mielony nie mniejszy niż 15g 150 szt. Zgodny z Normą Polską 14.Czekolada typu Alpen Gold lub równoważna nie mniejsza niż 100g 2 000 szt. PN-A-88102:1998 15.Czekolada tylu goplana lub równoważna nie mniejsza niż 100g 2 000 szt. PN-A-88102:1998 16.Czekolada typu Wedel lub równoważna nie mniejsza niż 100g 2 000 szt. PN-A-88102:1998 17.Czekolada typu Baron lub równoważna nie mniejsza niż 100g 2 000 szt. PN-A-88102:1998 18.Czosnek granulowany nie mniejszy niż 16g 880 szt. PN-A-86967:1998 19.Delikat do drobiu typu Knorr lub równoważny nie mniejszy niż 600g 50 szt. Zgodny z Normą Polską 20.Delikat do mięs typu Knorr lub równoważny nie mniejszy niż 700g 50 szt. Zgodny z Normą Polską 21.Groszek konserwowy nie mniejszy niż 400g typu Vinegret lub równoważny 350 szt. PN-76/A-77803 22.Herbata typu Lipton lub równoważna saszetki 100x2g 300 szt. PN-ISO3720:1997 23.Herbata granulowana typu Lipton lub równoważna nie mniejsza niż 100 g 200 szt. PN-ISO3720:1997 24.Herbata liściasta typu Lipton lub równoważna nie mniejsza niż 100g 200 szt. PN-ISO3720:1997 25.Herbatniki typu Jeżyki lub równoważne nie mniejsze niż 140g 3 000 szt. 26.Jajka typu Kinder lub równoważne nie mniejsze niż 20g 2 500 szt. Zgodny z Normą Polską 27.Kasza gryczana nie mniejsza niż 500g 500 szt. PN-76/A-74204 28.Kasza jęczmienna gruboziarnista, średnia nie mniejsza niż 500g 2 000 szt. PN-87/A-74203 29.Kasza jęczmienna pęczak nie mniejsza niż 500g 500 szt. PN-A-74202 30.Kasza manna nie mniejsza niż 500g 160 szt. PN-87-A-74203 31.Ketchup ł/p nie mniejszy niż 500g typu Pudliszki lub równoważny 540 szt. PN-A-86951 32.Koncentrat buraczany nie mniejszy niż 300ml typu Krakus lub równoważny 20 l PN-A-77805:1997 33.Koncentrat pomidorowy nie mniejszy niż 1 kg typu Dawtona lub równoważny 120 kg PN-75/A-77601 34.Kukurydza konserwowa nie mniejsza niż 425g typu Vernet lub równoważny 400 szt. PN-81/A-79734 35.Kwasek cytrynowy nie mniejszy niż 20g 800 szt. PN-81/A-79734 36.Liść laurowy nie mniejszy niż 10g 500 szt. BN-67/3132-10 37.Liść laurowy nie mniejszy niż 12g 200 szt. BN-67/3132-10 38.Liść laurowy nie mniejszy niż 5g 200 szt. BN-67/3132-10 39.Lizak typu Chupa Chups lub równoważny 2 000 szt. Zgodny z Normą Polską 40.Majeranek nie mniejszy niż 10g 80 szt. PN-A-96958:1997 41.Majeranek nie mniejszy niż 20g 300 szt. PN-A-96958:1997 42.Majonez nie mniejszy niż 320ml typu Winiary lub równoważny 500 szt. 43.Majonez nie mniejszy niż 2,85 kg typu Winiary lub równoważny 200 szt. PN-A-86950:1995 44.Majonez nie mniejszy niż 400 ml typu Winiary lub równoważny 200 szt. PN-A-86950:1995 45.Makaron kolanka nie mniejszy niż 1 kg typu Barilla lub równoważny 2 000 kg PN-A-74131:1999 46.Makaron spaghetti nie mniejszy niż 1 kg typu Lubella lub równoważny 800 kg PN-87/A-74131 47.Makaron świder nie mniejszy niż 1 kg typu Barilla lub równoważny 2 000 kg PN-A-74131:1999 48.Mąka luksusowa nie mniejsza niż 1 kg 800 kg PN-A-74022 49.Mąka tortowa nie mniejsza niż 1 kg 600 kg PN-A-74022 50.Mąka ziemniaczana nie mniejsza niż 1 kg 200 kg PN-93/A-74710 51.Miód pasieka wielokwiatowy nie mniejszy niż 400g 70 kg PN-88/A-77626 52.Musztarda chrzanowa nie mniejsza niż 190g typu Agrovita lub równoważna 400 szt. PN-A-86964 53.Napój herbaciany nie mniejszy niż 300g 100 szt. Zgodny z Normą Polską 54.Napój herbaciany cytrynowy nie mniejszy niż 300g 100 szt. Zgodny z Normą Polską 55.Napój nie mniejszy niż 400 ml typu Kubuś play lub równoważny 2 000 szt. Zgodny z Normą Polską 56.Ogórek konserwowy nie mniejszy niż 900 ml 800 szt. PN-75-A-77801 57.Olej nie mniejszy niż 1l typu Kujawski lub równoważny 25 000 szt. PN-86/A-86908 58.Ocet spirytusowy 10% nie mniejszy niż 500 ml 50 szt. PN-EN 13188 59.Pieprz naturalny mielony nie mniejszy niż 20g typu Prymat lub równoważny 580 szt. PN-A-86965:1997 60.Pieprz ziołowy mielony nie mniejszy niż 20g typu Prymat lub równoważny 500 szt. PN-A-86952:1997 61.Pieprz ziołowy mielony nie mniejszy niż 15g typu Prymat lub równoważny 400 szt. PN-A-86952:1997 62.Płatki owsiane nie mniejsze niż 500g 100 szt. PN-82/A-74037 63.Przecier ogórkowy nie mniejszy niż 300g 600 szt. PN-A-77701:1997 64.Przyprawa do mięs i grilla nie mniejsza niż 1,1 kg typu maggi lub równoważna 30 szt. PN-86/A-9400 65.Przyprawa do mięsa mielonego nie mniejsza niż 20g 200 szt. PN-A-86967:1998 66.Przyprawa do mięsa mielonego nie mniejsza niż 30g 80 szt. PN-A-86967:1998 67.Przyprawa do ryb typu Prymat lub równoważna nie mniejsza niż 20g 80 szt. PN-A-86967:1998 68.Przyprawa typu Jarzynka lub równoważna nie mniejsza niż 2,8 kg 120 szt. PN-A-79008 69.Przyprawa prowansalska nie mniejsza niż 10g 300 szt. PN-A-86967:1998 70.Przyprawa sypka nie mniejsza niż 1 kg typu Vegetta lub równoważna 1 500 kg Zgodny z Normą Polską 71.Przyprawa typu Vegeta lub równoważna 200g 300 szt. Zgodny z Normą Polską 72.Przyprawa w płynie typu Winiary lub równoważna nie mniejsza 200g 500 szt. PN-A-86967:1998 73.Przyprawa w płynie typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 960 ml 40 szt. PN-A-86967:1998 74.Pulpa pomidorowa nie mniejsza niż 3kg 30 szt. Zgodny z Normą Polską 75.Rodzynki nie mniejsze niż 150g 100 szt. Zgodny z Normą Polską 76.Rogalik typu Chipita 7 days lub równoważny nie mniejszy niż 65g 4 000 szt. Zgodny z Normą Polską 77.Rosół drobiowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 2,2 kg 30 kg Zgodny z Normą Polską 78.Ryż biały typu Sonko lub równoważny nie mniejszy niż 1 kg 500 kg PN-A-74220:1997 79.Sekret szefa drobiowy typu Maggi lub równoważny nie mniejszy niż 800 g 20 kg PN-A-86967:1998 80.Sekret szefa grzybowy typu Maggi lub równoważny nie mniejszy niż 650g 15 kg PN-A-86967:1998 81.Sekret szefa typu Maggi lub równoważny wołowy nie mniejszy niż 900g 25 kg PN-A-86967:1998 82.Sos boloński typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1 kg 30 kg PN-A-86951:1997 83.Sos boloński typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1,1 kg 30 kg PN-A-86951:1997 84.Sos demi glace typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900 g 30 kg PN-A-86951:1997 85.Sos grzyby leśne typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900g 30 kg PN-A-86951:1997 86.Sos myśliwski typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900 g 30 kg PN-A-86951:1997 87.Sos pieczeniowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1,1 kg 35 kg PN-A-86951:1997 88.Sos sałatkowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900 g 30 kg PN-A-86951:1997 89.Sos spaghetti typu Łowicz lub równoważny nie mniejszy niż 350 ml 140 l PN-A-86951:2006 90.Sos spaghetti typu Łowicz lub równoważny nie mniejszy niż 520 ml 120 l PN-A-86951:2006 91.Sól jodowana typu Cenos lub równoważna nie mniejsza niż 1 kg 700 kg PN-C-84081-2:1998 92.Syrop mix typu Herbapol lub równoważny nie mniejszy niż 420 ml 1 000 szt. PN-A-94012:1998 93.Syrop mix typu Paola lub równoważny nie mniejszy niż 430 ml 1 000 szt. PN-A-94012:1998 94.Szczaw konserwowy typu Hana lub równoważny nie mniejszy niż 300g 400 szt. PN-A-77807 95.Szczaw konserwowy typu Hana lub równoważny nie mniejszy niż 900g 100 szt. PN-A-77807 96.Wafel typu Pronce Polo XXL lub równoważny 52g 1 000 szt. Zgodny z Normą Polską 97.Zając wielkanocny 30g 800 szt. Zgodny z Normą Polską 98.Zaprawa cytrynowa nie mniejsza niż 300 ml 100 szt. PN-A-79036:1997 99.Ziele angielskie nie mniejsze niż 15 g 900 szt. BN-67/8132-14 100.Zupa barszcz biały typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900 g 70 szt. PN-A-75980:1997 101.Zupa borowikowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900g 40 szt. PN-A-75980:1997 102.Zupa cebulowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza 900g 30 szt. PN-A-75980:1997 103.Zupa ogonowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900g 80 szt. PN-A-75980:1997 104.Zupa żurek typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900g 30 szt. PN-A-75980:1997 105.Zestaw świąteczny 145g 1 000 szt. Zgodny z Normą Polską 5) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 5 dotyczy nabiału: 1.Drożdże świeże nie mniejsze niż 100g 200 szt. Zgodny z Normą Polską 2.Jogurt polski pitny różne smaki nie mniejszy niż 400g 2 000 szt. PN-A-86061 3.Jogurt polski pitny różne smaki nie mniejszy niż 250g 2 000 szt. PN-A-86061 4.Masło śmietankowe nie mniejsze niż 200g 1 200 szt. PN-A-86155:1995 5.Masło polskie nie mniejsze niż 200g 1 200 szt. PN-A-86155:1995 6.Masło typu Łaciate nie mniejsze niż 200g 1 200 szt. PN-A-86155:1995 7.Mleko 3/2% UHT w kartonie, nie mniejsze niż 1l 1 500 szt. Zgodny z Normą Polską 8.Mleko świeże typu Twój kubek 2% w kartonie, nie mniejsze niż 1l 1 200 szt. Zgodny z Normą Polską 9.Ser żółty typu Gouda lub równoważny 250 kg PN-68/A-86230 10.Śmietana nie mniejsza niż 0,2 l 500 szt. PN-A-86050 11.Śmietana gęsta 18% nie mniejsza niż 400 ml 4 400 szt. PN-A-86050 12.Śmietana UHT 18% nie mniejsza niż 375 ml 200 szt. Zgodny z Normą Polską 13.Twaróg mielony w wiadrze nie mniejszy niż 1 kg 500 kg Zgodny z Normą Polską 14.Twaróg półtłusty krajanka 500 g PN-91-A-86300 6) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 6 dotyczy warzyw i owoców: 1.Banan 3 500 kg PN-ISO 931:1999 2.Brzoskwinia 2 000 kg PN-R-75526:1996 3.Burak 2 000 kg PN-72-R-75360 4.Cebula 1 900 kg PN-87/R-75357 5.Cytryna 200 kg PN-ISO 3631:1999 6.Czereśnia 500 kg PN-72/R-75027 7.Czosnek świeży 5 kg PN-R-75518:1996 8.Fasola 500 kg PN-75/R-65031 9.Groch połówki 500 kg PN-81/R-65032 10.Gruszka 1 800 kg PN-73/R-75025 11.Jabłko 1 900 kg PN-84/R-75024 12.Jaja 1 300 kg PN-85/A-86503 13.Kalafior 200 kg PN-72/R-75361 14.Kapusta biała 1 500 kg PN-85/R-75362 15.Kapusta biała młoda 500 kg PN-85/R-75362 16.Kapusta czerwona 1 000 kg PN-85/R-75359 17.Kapusta kiszona 1 400 kg PN-72/A-77700 18.Kapusta pekińska 500 kg PN-R-75544 19.Kapusta włoska 800 kg PN-72/R-75362 20.Kiwi 1 800 kg PN/R-75546 21.Koper 900 pęczków PN-R-75381 22.Mandarynka 1 500 kg PN-ISO-7563:2004 23.Marchew 5 500 kg PN-84/R-75358 24.Nektarynka 1 200 kg PN-R-75526:1996 25.Ogórek gruntowy 400 kg Zgodny z Normą Polską 26.Ogórek kiszony 1 200 kg PN-A-7770 27.Ogórek małosolny 800 kg Zgodny z Normą Polską 28.Ogórek świeży 1 600 kg PN-85/R-75359 29.Papryka 800 kg PN-75/R-75078 30.Pieczarka 900 kg PN-75/R-75078 31.Pietruszka 1 500 kg PN-75/R-75078 32.Pietruszka natka 900 pęczków PN-R-75381 33.Pomarańcza 3 000 kg PN-ISO-7563:2004 34.Pomidor 1 200 kg PN-91/R-75368 35.Pomidor malinowy 500 kg PN-91/R-75368 36.Por 700 kg PN-R-75521:1996 37.Rzodkiew biała sopel 800 kg PN-R-75383:1996 38.Rabarbar świeży 300 kg PN-R-75540:1996 39.Rzodkiewka 800 pęczków Zgodny z Normą Polską 40.Sałata 400 kg PN-R-75522:1996 41.Seler 1 900 kg PN-85/R-75359 42.Szczypior 300 pęczków PN-92/R-75415 43.Śliwka 500 kg PN-73/R-75026 44.Truskawka 300 kg PN-R-75535:1996 45.Winogrono jasne 600 kg PN-R-75519:1996 46.Winogrono ciemne 600 kg PN-R-75519:1996 47.Wiśnia 500 kg PN-725/R-75028 48.Ziemniak 46 000 kg PN-75/R-74450 49.Ziemniaki młode 4 000 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsi1.internetdsl.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach