Przetargi.pl
Dostawa artykułów z grupy mięso i jego przetwory

Areszt Śledczy w Sanoku ogłasza przetarg

  • Adres: 38-500 Sanok, ul. Zaułek Dobrego Wojaka Szwejka 4
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 013 4655000, 4655015 , fax. 013 4655002
  • Data zamieszczenia: 2010-12-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Sanoku
    ul. Zaułek Dobrego Wojaka Szwejka 4 4
    38-500 Sanok, woj. podkarpackie
    tel. 013 4655000, 4655015, fax. 013 4655002
    REGON: 37001764300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Wymiar Sprawiedliwości

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów z grupy mięso i jego przetwory
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie 1 1. Mielonka lencz CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 2. Kiełbasa mortadela CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 3. Mielonka tyrolska CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 4. Kiełbasa zwyczajna CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 400 kg 5. Kiełbasa parówkowa CPV 15131700-2 w szacunkowej ilości 200 kg 6. Szynka mielona wieprzowa CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 7. Flak wołowy w rosole CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 250 kg 8. Pieczeń CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 200 kg 9. Serca wołowe CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 200 kg 10. Mielonka śniadaniowa CPV15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 11. Szynka drobiowa CPV 15131410-2 w szacunkowej ilości 250 kg 12. Polędwica drobiowa CPV 15131410-2 w szacunkowej ilości 100 kg 13. Mielonka drobiowa CPV 15131135-0 w szacunkowej ilości 250 kg 14. Pasztet CPV 15131131 w szacunkowej ilości 200 kg 15. Salceson biały CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 16. Kaszanka CPV 15131134-3 w szacunkowej ilości 250 kg 17. Pasztet konserwowy 110-140g CPV 15131131-2 w szacunkowej ilości 100 kg 18. Pasztet konserwowy 280-330g CPV 15131131-2 w szacunkowej ilości 200 kg 19. Kiełbasa biała CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 200 kg 20. Kiełbasa kanapkowa CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 200 kg Zadanie 2 1. Mięso mielone CPV 15131620-7 w szacunkowej ilości 400 kg 2. Mięso wieprzowe gulaszowe CPV 15113000-3 w szacunkowej ilości 100 kg 3. Mięso wołowe kl. II/drobne/ CPV 15111190-7 w szacunkowej ilości 200 kg 4. Boczek wieprz. surowy z/k CPV 15131220-3 w szacunkowej ilości 300 kg 5. Żeberka wieprzowe paski CPV 15131220-3 w szacunkowej ilości 150 kg 6. Kurczaki CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 300 kg 7. Udko z kurczaka CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 200 kg 8. Kości drobiowe CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 450 kg 9. Serca drobiowe CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 150 kg 10. Żołądki drobiowe CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 150 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151300008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach