Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych do Szpitala Miejskiego w Morągu Sp. z o.o.

Szpital Miejski w Morągu Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ogłasza przetarg

  • Adres: 14-300 Morąg, ul. Dąbrowskiego 16
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 89 7574231 , fax. 89 7574593
  • Data zamieszczenia: 2012-12-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Miejski w Morągu Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
    ul. Dąbrowskiego 16 16
    14-300 Morąg, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 89 7574231, fax. 89 7574593
    REGON: 00030655500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzozmorag.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych do Szpitala Miejskiego w Morągu Sp. z o.o.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Pakiet 1 . Pieczywo L.p. Nazwa oferowanego produktu J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Chleb niekrojony zwykły kg 7300 2. Chleb razowy kg 900 3. Bułka tarta kg 90 Pakiet 2 . Mleko i jego przetwory L.p. Nazwa oferowanego produktu J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Mleko 3 % l 14 600 2. Śmietana ukwaszona 18 % tł. (400 ml) l 200 3. Masło śmietankowe 82 % tl. kg 300 4. Twaróg półtłusty kg 770 5. Ser żółty pełnotłusty kg 480 6. Ser topiony śmietankowy (trójkąt ) szt 1000 7. Ser topiony śmietankowy ( plastry) szt 1 000 8 Ser topiony kostka szt 1000 9 Masło roślinne 0,25 kg kg 300 Pakiet 3 . Produkty zbożowe i ich przetwory L.p. Nazwa oferowanego produktu J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Mąka pszenna typ 550 kg 600 2. Mąka ziemniaczana kg 120 3. Płatki owsiane zwykłe kg 360 4. Płatki jęczmienne zwykłe kg 360 5. Ryż biały kg 600 6. Makaron świderki kg 360 7. Makaron nitki kg 480 8 Kasza manna kg 480 9 Kasza jęczmienna kg 480 10 Kasza jęczmienna pęczak kg 60 11 Kasza gryczana kg 60 12 Kleik ryżowy kg 360 Pakiet 4. Tłuszcze L.p. Nazwa oferowanego produktu J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Olej rzepakowy 1 l szt 480 2. Olej słonecznikowy 1 l szt 300 3. Majonez 280 g szt 150 Pakiet 5. Cukier L.p. Nazwa oferowanego produktu J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Cukier paczkowany kg 1 080 2. Cukier puder kg 20 Pakiet 6. Wędlina L.p. Nazwa oferowanego produktu J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Polędwica z warzywami kg 360 2. Szynka drobiowa z fileta kg 360 3. Szynka drobiowa mielona kg 360 4. Szynka wieprzowa kg 360 5. Szynka wieprzowa mielona kg 360 6. Luncheon kg 360 7. Parówki cienkie -powyżej 50 % mięsa kg 360 8. Kiełbasa zwyczajna kg 100 9. Pasztetowa drobiowa kg 600 10. Pasztet pieczony z indyka kg 600 11. Szynka konserwowa kg 360 12 Kiełbasa krakowska parzona kg 360 13 Kiełbasa szynkowa kg 360 14 Boczek wędzony kg 120 15 Smalec wieprzowy kostka 0,25 kg kg 50 Pakiet 7. Przyprawy i inne produkty spożywcze L.p. Nazwa oferowanego produktu J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1 Sól warzona miałka kg 360 2 Kwasek cytrynowy 20 g szt 360 3 Przyprawa jarzynka 200 g szt 360 4 Majeranek 20 g szt 120 5 Pieprz ziołowy 20 g szt 200 6 Pieprz naturalny mielony 20 g szt 200 7 Przyprawa maggi 1 l szt 180 8 Cukier waniliowy 16 g szt 120 9 Musztarda serepska 180 g szt 300 10 Kisiel 40 g szt 800 11 Kawa zbożowa 0,5 kg kg 150 12 Fasola Jaś kg 200 13 Fasola biała drobna kg 90 14 Groch połówki szt 90 15 Herbata granulowa 100 g kg 14 16 Liść laurowy 18 g op 100 17 Ziele angielskie 20 g op 240 18 Miód (jednorazowe opakowanie 25 g) szt 2 400 19 Ocet 0,5 l szt 300 20 Kakao naturalne ciemne 100 g kg 20 21 Koper suszony (ok. 200 g) kg 5 22 Pietruszka nać suszona (ok. 200 g) kg 5 23 Woda mineralna gazowana 1,5 l szt 2 000 24 Woda mineralna niegazowana 1,5 l szt 2 000 25 Cynamon mielony (20g) szt 50 26 Papryka słodka ( 20 g) szt 100 27 Zelatyna (50 g) szt 100 28 Budyń (40 g ) szt 500 29 Syrop - sok (1 l ) szt 100 30 Chrupki kukurydziane (200g) szt 300 31 Herbatniki paczkowane ( 100 g) szt 300 32 Płatki kukurydziane ( 1 kg) szt 200 33 Sałatka szwedzka -słoik 400g) szt 200 Pakiet 8 . Ryby L.p. Nazwa oferowanego produktu J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Panga biała kg 300 2 Dorsz filet bez skóry kg 300 3 Makrela wędzona kg 120 Pakiet 9 . Mrożonki L.p. Nazwa oferowanego produktu J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Kalafior mrożony kg 360 2. Fasolka szparagowa mrożona kg 360 3. Mieszanka 7-składnikowa warzywna kg 360 4. Mieszanka kompotowa kg 120 5. Brokuł mrożony kg 360 6 Szpinak kg 300 Pakiet 10. Mięso L.p. Nazwa oferowanego produktu J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Łopatka wieprzowa bk kg 1000 2. Schab zk kg 400 3. Karkówka wieprzowa z kością kg 400 4. Boczek surowy kg 120 5. Żeberka paski kg 400 Pakiet : 11 . Drób L.p. Nazwa oferowanego produktu J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Kurczak świeży kg 700 2. Ćwiartka - kurczak kg 1 500 3. Porcja rosołowa kg 480 4 Wątróbka drobiowa indycza , kg 300 5. Wątróbka drobiowa z kurczaka kg 300 6 Filet z piersi kurczaka kg 400 Pakiet 12. Warzywa L.p. Nazwa oferowanego produktu J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Ziemniaki kg 14 400 2. Marchew kg 5 760 3. Seler kg 480 4. Pietruszka kg 480 5. Buraki ćwikłowa kg 2 880 6. Por kg 240 7 Kapusta biała kg 600 8 Jabłka kg 1 500 9 Cebula kg 120 10 Kapusta pekińska kg 200 Pakiet 13 Warzywa kiszone L.p. Nazwa oferowanego produktu J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Ogórek kiszony kg 120 2. Kapusta kiszona kg 120 Pakiet 14. Przetwory owocowe i warzywne L.p. Nazwa oferowanego produktu J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Dżem poj. 260 g szt. 300 2. Dżem (jednorazowe opakowanie 25 g) szt 2400 3. Groszek konserwowy 400 g szt. 600 4. Kukurydza konserwowa 400 g szt. 600 5 Koncentrat pomidorowy 0,9 l szt. 300 6. Koncentrat pomidorowy 180 g-30% szt 300 Pakiet 15. Jaja L.p. Nazwa oferowanego produktu J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Jajka kat. I szt 9 000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158110006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzozmorag.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach