Zespół Szkół w Jarosławcu ogłasza przetarg
- Adres: 76-107 Jarosławiec, ul. Bałtycka 65B
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-59 810 94 17 , fax. 0-59 810 94 17
- Data zamieszczenia: 2013-03-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół w Jarosławcu
ul. Bałtycka 65B 65B
76-107 Jarosławiec, woj. zachodniopomorskie
tel. 0-59 810 94 17, fax. 0-59 810 94 17
REGON: 33140918700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsjar.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych własnym transportem do Zespołu Szkół w Jarosławcu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
PAKIET I - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: artykuły suche i inne - 15000000-8 PAKIET II - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: warzywa i owoce - 03100000-2 PAKIET III - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: drób - 15112000-6 PAKIET IV - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: mięso i wędliny - 15131100-6 PAKIET V - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: nabiał - 15500000-3 PAKIET VI - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: pieczywo - 15811000-6 PAKIET VII - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: jaja - 03142500-3 PAKIET VIII - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: ziemniaki - 03212100-1 PAKIET IX - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: mrożonki - 15331170-9 PAKIET X - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: produkty gotowe - 15894200-3 PAKIET XI - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: ryby mrożone - 15221000-3 PAKIET XII - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: ryby wędzone - 15234000-7 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.postomino.pl/jaroslawiec
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy pieczywa i ciasta
Dodano: 2016-07-27 - Dostawa sukcesywna artykułów spożywczych na potrzeby jednostek organizacyjnych Akademii Morskiej w Szczecinie AG/BZ/272-22/2016
Dodano: 2016-07-21 - DOSTAWY ARTYKUŁÓW OGÓLNOSPOŻYWCZYCH
Dodano: 2016-07-20 - Dostawa żywności i opakowań jednorazowych dla SPZZOZ w Gryficach - powtórzenie
Dodano: 2016-07-14 - Dostawy wędlin
Dodano: 2016-07-12 - Dostawy mięsa
Dodano: 2016-07-12 - Dostawa żywności i opakowań jednorazowych dla SPZZOZ w Gryficach
Dodano: 2016-06-22 - Dostawa produktów żywnościowych.
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa produktów mleczarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Modrzewcu
Dodano: 2016-05-17 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Pyrzycach z siedzibą w Żabowie
Dodano: 2016-04-21