Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych własnym transportem do Zespołu Szkół w Jarosławcu

Zespół Szkół w Jarosławcu ogłasza przetarg

  • Adres: 76-107 Jarosławiec, ul. Bałtycka 65B
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-59 810 94 17 , fax. 0-59 810 94 17
  • Data zamieszczenia: 2013-03-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół w Jarosławcu
    ul. Bałtycka 65B 65B
    76-107 Jarosławiec, woj. zachodniopomorskie
    tel. 0-59 810 94 17, fax. 0-59 810 94 17
    REGON: 33140918700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsjar.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych własnym transportem do Zespołu Szkół w Jarosławcu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    PAKIET I - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: artykuły suche i inne - 15000000-8 PAKIET II - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: warzywa i owoce - 03100000-2 PAKIET III - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: drób - 15112000-6 PAKIET IV - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: mięso i wędliny - 15131100-6 PAKIET V - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: nabiał - 15500000-3 PAKIET VI - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: pieczywo - 15811000-6 PAKIET VII - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: jaja - 03142500-3 PAKIET VIII - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: ziemniaki - 03212100-1 PAKIET IX - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: mrożonki - 15331170-9 PAKIET X - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: produkty gotowe - 15894200-3 PAKIET XI - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: ryby mrożone - 15221000-3 PAKIET XII - Dostawa artykułów spożywczych - grupa produktów: ryby wędzone - 15234000-7
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.postomino.pl/jaroslawiec
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach