Kołobrzeski Zespół Hotelowy ogłasza przetarg
- Adres: 78-100 Kołobrzeg, ul. Katedralna 12
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 094 3545560 , fax. 094 3545560
- Data zamieszczenia: 2009-11-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Kołobrzeski Zespół Hotelowy
ul. Katedralna 12 12
78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie
tel. 094 3545560, fax. 094 3545560
REGON: 33144461100026 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.centrum.info.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: gospodarstwo pomocnicze
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych w grupie mięso i jego przetwory dla Kołobrzeskiego Zespołu Hotelowego w Kołobrzegu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa artykułów spożywczych w grupie mięso i jego przetwory dla Kołobrzeskiego Zespołu Hotelowego w Kołobrzegu zgodnie z Załącznikiem nr 1 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: w ubieganiu się o udzielenie zamówienia mogą uczestniczyć Wykonawcy, którzy: * posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia bądź przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia * znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia * nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia * spełniają wszystkie wymagania wynikające z oświadczeń, których listę przedstawiono w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1.Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji o działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert 2. Wykaz minimum trzech dostaw porównywalnych co do wielkości z niniejszym zamówieniem w okresie ostatnich trzech lat, a jeśli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców- Załącznik Nr 3 3.Certyfikat lub zaświadczenie potwierdzające wprowadzenie systemu bezpieczeństwa żywnościowego HACCP 4.Oświadczenie Wykonawcy w trybie art. 22 ust. 1 - ustawy - Załącznik Nr 4 5. Aktualne zaświadczenia właściwego naczelnika Urzędu Skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzających odpowiednio, że Wykonawca nie zalega z opłaceniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.centrum.info.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy produktów żywnościowych do stołówki Internatu Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej w Szczecinku.
Dodano: 2016-05-10 - OFERTA NA DOSTAWĘ MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH DLA SP ZOZ W CHOSZCZNIE
Dodano: 2016-04-15 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych
Dodano: 2016-04-11 - Zakup i dostawa artykułów spożywczych dla Centrum Opieki nad Dzieckiem im. Konstantego Maciejewicza w Szczecinie
Dodano: 2016-03-24 - dostawa mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2016-03-22 - OFERTA NA DOSTAWĘ MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH DLA SP ZOZ W CHOSZCZNIE
Dodano: 2016-02-05 - SPRZEDAŻ I DOSTAWĘ PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH, MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH
Dodano: 2016-01-28 - Dostawy żywności do pracowni gastronomicznej w Zespole Szkół im. Ignacego Łukasiewicza w Policach oraz CEIiR w Podgrodziu (z podziałem na części)
Dodano: 2015-12-14 - SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA ORAZ WĘDLIN DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ PRZY SZKOLE PODSTAWOWEJ IM. KORNELA MAKUSZYŃSKIEGO W KALISZU POMORSKIM
Dodano: 2015-12-03 - SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA ORAZ WĘDLIN DO PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO BAJKOLANDIA W KALISZU POMORSKIM
Dodano: 2015-12-02