Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych, ryb, mięsa-wędliny, drobiu i jaj. SPZOZ.V.ZP-3520/2/2012

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg

  • Adres: 21-200 Parczew, ul. Kościelna 136
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 83 3552113 , fax. 83 3552113
  • Data zamieszczenia: 2012-01-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
    ul. Kościelna 136 136
    21-200 Parczew, woj. lubelskie
    tel. 83 3552113, fax. 83 3552113
    REGON: 00030648900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzozparczew.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych, ryb, mięsa-wędliny, drobiu i jaj. SPZOZ.V.ZP-3520/2/2012
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych, ryb, mięsa-wędliny, drobiu i jaj w podziale na zadania do Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Parczewie w asortymencie i ilościach określonych szczegółowo na załączonych formularzach cenowych - Zadania od nr 1 do 6 tj.: Zadanie nr 1 - Artykuły spożywcze różne; Zadanie nr 2 - Ryby mrożone i śledzie; Zadanie nr 3 - Mięso i wędlina; Zadanie nr 4 - Drób świeży; Zadanie nr 5 - Jaja kurze; Zadanie nr 6 - Warzywa mrożone. Bieżące dostawy będą realizowane przez Wykonawcę zgodnie z bieżącymi zamówieniami pracownika Kuchni lub Sekcji Zamówień Publicznych (w formie pisemnej, faxem lub telefonicznie) na koszt i ryzyko Wykonawcy w terminie: a) artykuły spożywcze różne, dostawa jeden raz w tygodniu; b) ryby mrożone i śledzie, dostawa jeden raz w tygodniu; c) mięso i wędlina, dostawa dwa razy w tygodniu np. środa, piątek lub dni do uzgodnienia. Dostarczane mięso i wędliny będą pochodzić z bieżącej produkcji; d) drób świeży, dostawa jeden raz w tygodniu i będzie pochodził z bieżącej produkcji; e) jaja kurze, dostawa jeden raz w tygodniu z bieżącej produkcji; f) warzywa mrożone, dostawa jeden raz w tygodniu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158900003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Okres, przez który nie wzrosną ceny ofertowe
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzozparczew.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach