Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 21-200 Parczew, ul. Kościelna 136
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 83 3552113 , fax. 83 3552113
- Data zamieszczenia: 2012-01-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Kościelna 136 136
21-200 Parczew, woj. lubelskie
tel. 83 3552113, fax. 83 3552113
REGON: 00030648900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzozparczew.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych, ryb, mięsa-wędliny, drobiu i jaj. SPZOZ.V.ZP-3520/2/2012 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych, ryb, mięsa-wędliny, drobiu i jaj w podziale na zadania do Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Parczewie w asortymencie i ilościach określonych szczegółowo na załączonych formularzach cenowych - Zadania od nr 1 do 6 tj.: Zadanie nr 1 - Artykuły spożywcze różne; Zadanie nr 2 - Ryby mrożone i śledzie; Zadanie nr 3 - Mięso i wędlina; Zadanie nr 4 - Drób świeży; Zadanie nr 5 - Jaja kurze; Zadanie nr 6 - Warzywa mrożone. Bieżące dostawy będą realizowane przez Wykonawcę zgodnie z bieżącymi zamówieniami pracownika Kuchni lub Sekcji Zamówień Publicznych (w formie pisemnej, faxem lub telefonicznie) na koszt i ryzyko Wykonawcy w terminie: a) artykuły spożywcze różne, dostawa jeden raz w tygodniu; b) ryby mrożone i śledzie, dostawa jeden raz w tygodniu; c) mięso i wędlina, dostawa dwa razy w tygodniu np. środa, piątek lub dni do uzgodnienia. Dostarczane mięso i wędliny będą pochodzić z bieżącej produkcji; d) drób świeży, dostawa jeden raz w tygodniu i będzie pochodził z bieżącej produkcji; e) jaja kurze, dostawa jeden raz w tygodniu z bieżącej produkcji; f) warzywa mrożone, dostawa jeden raz w tygodniu. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158900003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Okres, przez który nie wzrosną ceny ofertowe
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzozparczew.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa produktów spożywczych (warzywa i owoce oraz ciasta) na potrzeby stołówki Bursy Szkolnej Nr 2.
Dodano: 2013-12-23 - Dostawa produktów spożywczych
Dodano: 2013-11-19 - dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2013-10-24 - W postępowaniu o udzielenie zamówienia w trybie przetargu nieograniczonego o wartości poniżej 130 000 euro, na sukcesywne dostawy różnych przypraw do Zakładu Karnego w Chełmie.
Dodano: 2013-01-22 - W postępowaniu o udzielenie zamówienia w trybie przetargu nieograniczonego o wartości poniżej 130 000 euro, na sukcesywne dostawy przypraw do Zakładu Karnego w Chełmie.
Dodano: 2013-01-09 - dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2012-10-17 - dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2011-09-26