Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych różnych

Wyższa Szkoła Kryminologii i Penitencjarystki w Warszawie ogłasza przetarg

  • Adres: 02-520 Warszawa, Wiśniowa
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 602 44 14, , fax. -
  • Data zamieszczenia: 2019-12-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wyższa Szkoła Kryminologii i Penitencjarystki w Warszawie
    Wiśniowa 50
    02-520 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 602 44 14, , fax. -
    REGON: 381510697
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wskip.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Publiczna uczelnia zawodowa służb państwowych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych różnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych różnych. Dostawy będą realizowane na rzecz Wyższej Szkoły Kryminologii i Penitencjarystyki w Warszawie;miejsce dostawy: 62-800 Kalisz, ul. Wrocławska 193-195. Wykonawca dostarczy produkt wytworzony zgodnie z: ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2019 r. poz. 1252 z późn. zm.) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy oraz ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz.U. z 2019 r. poz. 2178) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy. Dostawy będą realizowane w dni robocze, w ilości i terminach określonych przez zamawiającego, średnio trzy razy w tygodniu, po uprzednim telefonicznym zgłoszeniu. Dostawy będą realizowane wg wskazań zamawiającego w godzinach 7:00 ÷ 9:00. Wykonawca zrealizuje dostawy przedmiotu zamówienia do siedziby zamawiającego własnym transportem, na własny koszt. Środek transportu musi spełniać obowiązujące wymogi sanitarne dla przewozu artykułów żywnościowych. Koszty rozładunku przedmiotu zamówienia w całym okresie obowiązywania umowy ponosi wykonawca. Zobowiązuje się wykonawcę do tego, aby jakość dostarczanych artykułów spożywczych, sposób ich pakowania, a także rodzaj używanych opakowań zbiorczych – z zastrzeżeniem określonym w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia oraz w stosowanych normach i powszechnie obowiązujących przepisach prawa – powodowały obniżenie ponoszonych przez zamawiającego kosztów przechowywania, przygotowania i dystrybucji dostarczanych artykułów i wytwarzanych z nich potraw oraz kosztów wywozu i utylizacji powstałych odpadów. Część I – owoce i warzywa konserwowe: Ananas w lekkim syropie—200 kg; Brzoskwinie w syropie—200 kg; Jabłka typu szarlotka—200 kg; Groszek konserwowy—400 kg; Ogórek konserwowy—800 kg; Papryka konserwowa—700 kg; Pieczarki marynowane—20 kg; Sałatka z ogórków—600 kg; Szczaw konserwowy—250 kg; Kukurydza konserwowa—300 kg; Fasolka konserwowa—400 kg; Fasola czerwona konserwowa—300 kg; Fasola biała konserwowa—200 kg; Kiełki sojowe—100 kg; Groch suszony cały i łuskany—500 kg; Fasola typu Piękny Jaś—600 kg; Oliwki zielone bez pestek—10 kg; Oliwki czarne bez pestek—10 kg; Seler konserwowy—100 kg; Barszcz czerwony koncentrat—20 litr. Część II – przyprawy, grzyby suszone, owoce suszone : FIX do potraw chińskich—30 kg; Przyprawa do zup MAGI—250 litr; Sos sojowy—10 litr; Ocet jabłkowy—150 litr; Ocet spirytusowy—400 litr; Bulion wołowo-drobiowy —100 kg; Przyprawa typu VEGETA —200 kg; Sól spożywcza —1.200 kg; Sól spożywcza porcja —20 kg; Pieprz czarny mielony gatunek I —60 kg; Pieprz czarny mielony porcja gatunek I —8 kg; Pieprz ziołowy —10 kg; Papryka mielona słodka —10 kg; Papryka mielona ostra —10 kg; Przyprawa typu kebab-gyros —5 kg; Ziele angielskie—10 kg; Liść laurowy —10 kg; Imbir mielony —3 kg; Zioła prowansalskie —10 kg; Cynamon mielony —3 kg; Czosnek granulowany —15 kg; Kwasek cytrynowy —10 kg; Majeranek —20 kg; Gałka muszkatołowa mielona —2 kg; Grzyby suszone podgrzybek —50 kg; Żelatyna spożywcza wieprzowa —1 kg; Wiórki kokosowe —20 kg; Sezam —20 kg; Orzech laskowy łuskany —20 kg; Morela suszona —30 kg; Rodzynki —30 kg; Śliwka kalifornijska —30 kg. Część III – produkty przemiału zbóż: Kasza gryczana—400 kg; Kasza jęczmienna—400 kg; Kasza kuskus —30 kg; Kasza manna —50 kg; Ryż parboiled —1.400 kg; Mąka pszenna —1.500 kg; Mąka ziemniaczana —50 kg; Mąka kukurydziana—20 kg; Płatki kukurydziane —200 kg; Musli —200 kg; Makarony —1.500 kg. Część IV – oleje sosy: Olej uniwersalny —1.200 litr; Oliwa z oliwek —150 litr; Majonez —400 litr; Majonez porcja —200 kg; Musztarda porcja —400 kg; Musztarda wieloporcjowa —50 kg; Ketchup porcja —400 kg; Ketchup wieloporcjowy —150 kg; Chrzan —200 kg; Koncentrat pomidorowy —400 kg. Część V – kawa, herbata, kakao: Kawa naturalna mielona —100 kg; Kawa ziarnista —50 kg; Kawa naturalna rozpuszczalna—80 kg; Kawa rozpuszczalna w saszetka—10 kg; Kawa zbożowa —20 kg; Herbata ekspresowa —400 kg; Kakao —25 kg. Część VI – wyroby cukiernicze: Czekolada mleczna —300 kg; Czekolada gorzka —200 kg; Wafel w czekoladzie —300 kg; Wafel bez polewy —300 kg; Ciastka kakaowe —40 kg; Ciastka maślane z cukrem —40 kg; Ciastka w czekoladzie typu Jeżyki —30 kg; Ciastka w czekoladzie z galaretką typu Delicje —30 kg; Herbatniki —300 kg; Figurki czekoladowe—60 kg; Czekoladki nadziewane —50 kg; Cukierki KRÓWKI —50 kg; Cukierki czekoladowe typu MICHAŁKI —50 kg; Cukier biały —1.000 kg; Cukier biały porcja —1.600 kg; Cukier puder —30 kg; Dżem porcja —400 kg; Miód pszczeli porcja —400 kg; Powidła śliwkowe porcja —400 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach