Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych różnych

Zakład Karny w Koronowie ogłasza przetarg

  • Adres: 86010 Koronowo, ul. Bydgoska
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0 52 382 22 11 , fax. 0 52 382 09 00
  • Data zamieszczenia: 2018-02-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Koronowie
    ul. Bydgoska 27
    86010 Koronowo, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 0 52 382 22 11, fax. 0 52 382 09 00
    REGON: 31962900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: ZAKŁAD KARNY

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych różnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Grupa 1: 1. Dżem wieloowocowy – 1 700 kg ( ilość szacunkowa ), (pakowany w opak. powyżej 5 kg), nomenklatura CPV: 15332296-5, PN-A-75100:1994/Az1:2000 2. Dżem truskawkowy – 1 000 kg ( ilość szacunkowa ) (pakowany w opak. powyżej 5 kg), nomenklatura CPV: 15332296-5, PN-A-75100:1994/Az1:2000 3. Marmolada wieloowocowa o konsystencji twardej – 1 700 kg, ( ilość szacunkowa ) (pakowana w opak. powyżej 5 kg), nomenklatura CPV:15332230-5, PN-A-75103:1993 Grupa 2: 1. Soja granulat – 420 kg, ( ilość szacunkowa ) (opak. zbiorcze 4-20 kg), nomenklatura CPV: 15890000-3, PN-ISO -5506 2. Kostka sojowa – 150 kg, ( ilość szacunkowa ) (opak. zbiorcze 4-20 kg), nomenklatura CPV: 15890000-3, PN-ISO -5506 3. Kotlet sojowy ( gramatura 1 szt. od 15-20 g ) – 600 kg, ( ilość szacunkowa ) (opak. zbiorcze 4–20 kg), nomenklatura CPV: 15890000-3, PN-ISO -5506 Grupa 3: 1) Sos pieczeniowy ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )– 200 kg, nomenklatura CPV: 15871260-4, PN-A-86951:2001; 2) Sos biały ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) -200 kg, nomenklatura CPV: 15871260-4, PN-A-86951:2001 3) Zupa pieczarkowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) –280 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 4) Zupa gulaszowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) – 280 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 5) Zupa kalafiorowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )– 250 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 6) Bulion drobiowy ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg –150 kg, nomenklatura CPV:15891500-5, PN-A-94052:1996; 7) Zupa ogonowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) –280 kg, nomenklatura CPV: 15891400-4, PN-A-94050:1996; 8) Żurek ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )– 300 kg, nomenklatura CPV: 15891400-4, PN-A-94050:1996; 9) Barszcz czerwony ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )–150 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 10) Zupa porowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )– 270 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 11) zupa cebulowa - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )– 250 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 12) zupa szczawiowa - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )– 270 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 13) sos myśliwski - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )– 100 kg, nomenklatura CPV: 15871260-4, PN-A-86951:2001; 14) sos boloński - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )– 150 kg, nomenklatura CPV: 15871260-4, PN-A-86951:2001; 15) zupa grzybowa - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) –280 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 16) bulion warzywny - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg – 120 kg, nomenklatura CPV:15891500-5, PN-A-94052:1996; 17)Barszcz biały ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )–150 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; Grupa 4: 1) Makaron „świderki” ( jajeczny, o barwie żółtej, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg – 4000 kg, (ilość szacunkowa) nomenklatura CPV: – 15851100-9, Polska Norma: PN-A-74131:1999 2) Makaron „wstążki” ( jajeczny, o barwie żółtej, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) – 4000 kg, (ilość szacunkowa) nomenklatura CPV: – 15851100-9, Polska Norma: PN-A-74131:1999 Grupa 5: 1. kasza manna – 600 kg, ( ilość szacunkowa ) (opakowanie papierowe 5-25 kg ), nomenklatura CPV:15613000-8,PN-A -88/A-74036 2. kasza jęczmienna – 3000 kg, ( ilość szacunkowa ) (opakowanie sizalowe 5-25 kg ), nomenklatura CPV: 15613000-8, PN-87/A-74203 3. mąka pszenna typ 500 – 3200 kg, ( ilość szacunkowa ) (opakowanie papierowe 5-25 kg), nomenklatura CPV:15612100-2, PN-A-74022:2003 4. mąka ziemniaczana – 400 kg, ( ilość szacunkowa ) (opakowanie papierowe 5-25 kg) nomenklatura CPV:15620000-0, PN-93/A-74710 5. ryż długoziarnisty – 4000 kg, ( ilość szacunkowa ) (opakowanie papierowe 5-25 kg) nomenklatura CPV: 15614100-6, PN-A-74220 6. płatki owsiane typu „górskie” – 500 kg, ( ilość szacunkowa ), (opakowanie papierowe 5-25 kg) nomenklatura CPV:15613380-5, PN-82/A-74037
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15332296-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Określenie warunków: Zamawiający nie stawia szczegółowego warunku w tym zakresie, Wykonawca składa z ofertą podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik nr 2 do siwz)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach