Szkoła Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej ogłasza przetarg
- Adres: 31-951 Kraków, os. Zgody 18
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 012 6460303, 6460100 , fax. 012 6460199
- Data zamieszczenia: 2010-12-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej
os. Zgody 18 18
31-951 Kraków, woj. małopolskie
tel. 012 6460303, 6460100, fax. 012 6460199
REGON: 00017342700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sapsp.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa Straż Pożarna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych przez okres 1-go roku dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa artykułów spożywczych przez okres 1-go roku dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie. Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych przez okres 1-go roku dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie. Zapotrzebowanie na artykuły spożywcze przez okres jednego roku: 1. Cukier kryształ biały paczkowany a 1 kg 5000 szt. 2. Mąka pszenna paczkowana typ min 650 a 1 kg 2000 szt. 3. Ryż biały długoziarnisty paczkowany a 1 kg 1000 szt. 4. Kasza jęczmienna paczkowana a 1 kg 600 szt. 5. Sól jodowana paczkowana a 1 kg 1500 szt. 6. Herbata liściasta opakowanie a 0.1 kg 600 szt. 7. Ketchup min. zawartość użytych pomidorów 170 g w 100 g ketchupu a 1 l. 300 szt. 8. Ketchup min. zawartość użytych pomidorów 170 g w 100 g ketchupu a 0,45 l. 150 szt. 9. Musztarda Sarepska a 0,5 l. 500 szt. 10. Ocet spirytusowy 10% a 0.5 l. 160 szt. 11. Koncentrat pomidorowy typu Złoty bażant min. 30% a 0,4 kg 600 szt. 12. Koncentrat pomidorowy typu Złoty bażant min. 30% a 0,85 kg 300 szt. 13. Napój owocowy: jabłko, pomarańcza , brzoskwinia, jabłko-mięta, jabłko-brzoskwinia (kartonik) a 0,2 l. 6000 szt. 14. Dżem rożne smaki 2200 kg 15. Groch łuszczony 400 kg 16. Fasola Jaś mały 500 kg 17. Fasola Biała + Czerwona drobna 150 kg 18. Makaron różne formy z semoliny a 0,5 kg 3000 szt. 19. Kukurydza konserwowa a 0,4 kg 1000 szt. 20. Groszek konserwowy a 0,4 kg 800 szt. 21. Przyprawa typu Kucharek min. 15% suszonych warzyw a 1 kg 100 szt. 22. Bulion z drobiu proszek a 1 kg 60 kg 23. Ananasy plastry kl. 1 a 0,565 kg 200 szt. 24. Sos do spaghetti a 0,52 kg 240 szt. 25. Koktajl owocowy a 0,85 kg 120 szt. 26. Pieprz naturalny a 1 kg 20 szt. 27. Papryka mielona czerwona słodka Węgierska 20 kg 28. Pomidory w zalewie bez skórki kawałki a 0,4 kg 180 szt. 29. Galaretka owocowa różne smaki proszek 50 kg 30. Maggi Knorr a 1,04 l. 700 szt. 31. Olej roślinny (z roślin niemodyfikowanych genetycznie) a 1 l. 2100 szt. 32. Paluszki słone a 0,07 kg 4200 szt. 33. Kawa rozpuszczalna NESCAFE a 0,2 kg 120 szt. 34. Sok z czarnej porzeczki a 1l. 180 szt. 35. Sok z czerwonych pomarańczy a 1 l. 180 szt. 36. Ogórki konserwowe PTAK a 0,9 kg 600 szt. 37. Papryka konserwowa ćwiartki a 0,9 kg 210 szt. Dostawa towaru raz w tygodniu na koszt dostawcy po wcześniejszym zamówieniu telefonicznym. Podane ilości artykułów spożywczych stanowią wielkość szacunkową i zostały obliczone na podstawie roku (2009). Faktyczne zapotrzebowanie zależne będzie od ilości osób żywionych przez Szkołę Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie. W związku z tym nie ma możliwości określenia minimalnych i maksymalnych ilości artykułów spożywczych, które zostaną zakupione u Wykonawcy - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158312004
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Przystępując do przetargu Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium w wysokości: 2.000,00 zł. (słownie: dwa tysiące zł. 00/100).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sapsp.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Nowym Sączu, ul. Pijarska 1
Dodano: 2016-04-14 - Przetarg nieograniczony na dostawy cukru białego
Dodano: 2016-02-02 - dostawy cukru białego
Dodano: 2016-01-22 - Dostawy różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Nowym Sączu, ul. Pijarska 1.
Dodano: 2015-04-03 - Dostawy różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Nowym Sączu, ul. Pijarska 1.
Dodano: 2014-04-11 - Dostawy cukry białego
Dodano: 2014-03-24 - Dostawy różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Nowym Sączu, ul. Pijarska 1
Dodano: 2013-04-16 - Dostawa artykułów z grupy 156 i 158 - przyprawy i artykuły mączne
Dodano: 2013-02-06 - Dostawy cukru białego
Dodano: 2013-02-01 - Dostawy różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Nowym Sączu, ul. Pijarska 1
Dodano: 2012-04-05