Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 21-200 Parczew, ul. Kościelna 136
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 83 3552113 , fax. 83 3552113
- Data zamieszczenia: 2014-01-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Kościelna 136 136
21-200 Parczew, woj. lubelskie
tel. 83 3552113, fax. 83 3552113
REGON: 00030648900000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych, pieczywa, nabiału, drobiu, mięsa-wędliny, ryb, warzyw mrożonych, jaj, ziemniaków. nr sprawy: SPZOZ.V.ZP-3520/4/2014 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych, pieczywa, nabiału, drobiu, mięsa-wędliny, ryb, warzyw mrożonych, jaj, ziemniaków w podziale na zadania do Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Parczewie w asortymencie i ilościach określonych szczegółowo na załączonych formularzach cenowych - Zadania od nr 1 do 8 tj.: Zadanie nr 1 - Drób świeży; Zadanie nr 2 - Jaja kurze; Zadanie nr 3 - Mięso i wędliny; Zadanie nr 4 - Nabiał; Zadanie nr 5 - Pieczywo; Zadanie nr 6 - Artykuły spożywcze różne; Zadanie nr 7 - Ryby i warzywa mrożone; Zadanie nr 8 - Ziemniaki jadalne/konsumpcyjne. 2.Oferowane produkty muszą spełniać warunki określone w formularzach cenowych oraz muszą być dopuszczone do obrotu na terenie Polski zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa. 3.ostawy będą realizowane przez Wykonawcę zgodnie z bieżącymi zamówieniami składanymi przez pracownika Kuchni lub Działu Zamówień Publicznych (w formie pisemnej, faxem lub telefonicznie) na koszt i ryzyko Wykonawcy do Magazynu Kuchni, mieszczącego się w siedzibie Zamawiającego, w terminie: 1)drób świeży, dostawa jeden raz w tygodniu z bieżącej produkcji - do uzgodnienia z Zamawiającym; 2)jaja kurze, dostawa jeden raz w tygodniu z bieżącej produkcji - do uzgodnienia z Zamawiającym; 3)mięso i wędlina, dostawa dwa razy w tygodniu np. środa, piątek lub dni do uzgodnienia. Dostarczane mięso i wędliny będą pochodzić z bieżącej produkcji; 4)nabiał, dostawa codziennie (oprócz niedziel i dni świątecznych), w godzinach 5.30-6.00 rano. Jednocześnie Zamawiający dopuszcza realizację dostaw cztery razy w tygodniu, w przypadku zainstalowania przez Wykonawcę we wskazanym pomieszczeniu urządzenia chłodniczego (urządzenie o pojemności min. 250 l), odpowiednie dla utrzymania stałości temperatury na poziomie 1-6 oC. W przypadku zainstalowania urządzenia chłodniczego, dostawy będą realizowane w poniedziałek, środę, piątek i sobotę do godziny 9.30 z zastrzeżeniem, że Wykonawca może zrealizować sobotnią dostawę w poniedziałek, w godzinach 5.30-6.00. Urządzenie chłodnicze na okres obowiązywania umowy zostaje oddane Zamawiającemu w użyczenie; 5)pieczywo, dostawy codziennie za wyjątkiem niedziel i dni świątecznych od godz. 6.30 do godz. 7.00 rano; 6)artykuły spożywcze różne, dostawa jeden raz w tygodniu - do uzgodnienia z Zamawiającym; 7)ryby mrożone i śledzie, warzywa mrożone - dostawa jeden raz w tygodniu - do uzgodnienia z Zamawiającym; 8)ziemniaki w typie jadalnym/ konsumpcyjnym ogólnoużytkowym, kształtne, duże owalne, np.: odmiany: Tajfun, Vineta, Triada, Tokaj, Zeus. Dostawa jeden raz w tygodniu w okresie: jesiennym, zimowym i wiosennym. W okresie letnim dwa razy w tygodniu (ziemniaki wczesne) - terminy dostaw do uzgodnienia z Zamawiającym. Ziemniaki powinny spełniać odpowiednie wymogi jakościowe dla żywienia w warunkach żywienia zbiorowego. Termin przydatności do spożycia artykułów spożywczych powinien być nie krótszy niż 1/2 okresu przydatności podanego na opakowaniu produktu. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 031425003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzozparczew.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy artykułów spożywczych
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa 207 000 sztuk jaj kurzych, świeżych, spożywczych
Dodano: 2016-05-06 - Dostawa jaj kurzych świeżych dla Domu Pomocy Społecznej w Kozuli
Dodano: 2016-04-13 - Dostawa artykułów spożywczych. SPZOZ.V.ZP-3520/3/2016
Dodano: 2016-02-09 - dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Konstantynowie
Dodano: 2015-11-18 - Dostawa jaj spożywczych - numer Zp/pn/81/2015
Dodano: 2015-09-23 - Dostawa jaj kurzych świeżych dla Domu Pomocy Społecznej w Kozuli
Dodano: 2015-04-17 - PN 2/Ż/2015
Dodano: 2015-03-17 - Dostawa artykułów spożywczych. SPZOZ.V.ZP-3520/1/2015
Dodano: 2015-01-23 - Dostawa jaj kurzych do Zakładu karnego we Włodawie
Dodano: 2014-09-26