Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych. Nr sprawy D/Kw 220/3/14

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 42-580 Wojkowice, ul. Sobieskiego 298
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 2961600 , fax. 032 2961613
  • Data zamieszczenia: 2014-02-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Sobieskiego 298 298
    42-580 Wojkowice, woj. śląskie
    tel. 032 2961600, fax. 032 2961613
    REGON: 00031976000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych. Nr sprawy D/Kw 220/3/14
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy art. spożywczych do Zakładu Karnego w Wojkowicach Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na jedną lub większą liczbę wymienionych w niniejszej specyfikacji części zamówienia - zadania od 1 do 6. Każdy z wykonawców może złożyć ofertę na wybrane przez siebie zadanie lub zadania. Zadanie nr 1 1. Koncentrat pomidorowy 28-30%. Opakowanie 0,9 - 4,5 kg. ilość - 2800 kg. 2. Sałatka warzywna. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. Ilość - 2000 kg. 3. Fasolka szparagowa konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 1500 kg. 4. Sałatka szwedzka. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. ilość - 2500 kg. 5. Ogórki konserwowe. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. ilość - 700 kg. 6. Dżem wieloowocowy wysokosłodzony. Opakowanie 1 - 15 kg. ilość - 1200 kg. 7. Marmolada wieloowocowa. Opakowanie 1 - 15 kg. ilość - 1000 kg. 8. Kukurydza konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. ilość - 2300 kg. 9. Groszek konserwowy. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 1500 kg. 10. Ketchup łagodny. Opakowanie 0,5 - 5 kg. ilość - 2000 kg. 11. Syrop owocowy o smaku malinowym, rozcieńczalność ok. 1-10. Opakowanie 1 - 5 litr. ilość - 2600 litrów. 12. Musztarda. Opakowanie 0,9 - 10 kg. Ilość - 2200 kg. Zadanie nr 2 1. Zupa żurek w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 400 kg. 2. Zupa pieczarkowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 450 kg. 3. Sos pieczeniowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 300 kg. 4. Sos myśliwski w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 350 kg. 5. Zupa kalafiorowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 250 kg. 6. Zupa porowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 150 kg. 7. Zupa selerowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 180 kg. 8. Sos grzybowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 280 kg. 9. Bulion jarzynowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 1300 kg. 10. Zupa barszcz czerwony w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 400 kg. Zadanie nr 3 1. Konserwa turystyczna - puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane. Opakowanie 0,3 - 0,33 kg. Ilość - 3600 kg. 2. Pasztet drobiowy - konserwa, puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane. Opakowanie 0,2 - 0,33 kg. ilość - 3800 kg. 3. Konserwa tyrolska - puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane. Opakowanie 0,3 - 0,33 kg. ilość - 3600 kg. 4. Paprykarz szczeciński - puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane. Opakowanie 0,2 - 0,33 kg. Ilość - 4200 kg. 5. Szprot w sosie pomidorowym - puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane. Opakowanie 0,2 - 0,33 kg. ilość - 3000 kg. 6. Szprot w oleju - puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane. Opakowanie 0,2 - 0,33 kg. ilość - 2400 kg. Zadanie nr 4 1. Groch łuszczony połówki. Opakowanie 1 - 50 kg. ilość - 3000 kg. 2. Fasola biała jednolita. Opakowanie 1 - 50 kg. ilość - 3200 kg. 3. Teksturowane białko sojowe kotlet ala schabowy. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 150 kg. 4. Teksturowane białko sojowe - granulat. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 360 kg. 5. Teksturowane białko sojowe - kostka. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 400 kg. Zadanie nr 5 1. Herbata granulowana. Opakowanie 1 - 10 kg. Ilość - 430 kg. 2. Ocet spirytusowy 10%. Opakowanie 0,5 - 1 litr. Ilość - 450 litrów. 3. Przyprawa do zup w płynie. Opakowanie 0,9 - 1 litr. ilość - 2300 litrów. 4. Liść laurowy. Opakowanie 1 - 5 kg. Ilość - 17 kg. 5. Majeranek. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 75 kg. 6. Pieprz czarny mielony. Opakowanie 1 - 5 kg. Ilość - 120 kg. 7. Pieprz ziołowy. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 40 kg. 8. Czosnek granulowany. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 80 kg. 9. Sól warzona, próżniowa, jodowana. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 2400 kg. 10. Ziele angielskie. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 20 kg. 11. Susz koperkowy. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 25 kg. Zadanie nr 6 1. Woda źródlana gazowana. Opakowanie 1,5 litr. ilość - 24000 litrów.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach