Zakład Karny w Zamościu ogłasza przetarg
- Adres: 22-400 Zamość, ul. Okrzei 14
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 0-84 6380070 , fax. 0-84 6395047
- Data zamieszczenia: 2013-09-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Zamościu
ul. Okrzei 14 14
22-400 Zamość, woj. lubelskie
tel. 0-84 6380070, fax. 0-84 6395047
REGON: 00065460600000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych i pieczarek do Zakładu Karnego w Zamościu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa artykułów spożywczych i pieczarek do Zakładu Karnego w Zamościu. Część I: 1. Kawa zbożowa - 900 kg; 2. Herbata granulowana - 600 kg; 3. Ocet - 200 l; 4. Ketchup łagodny - 900 kg; 5. Musztarda - 600 kg; 6. Sól spożywcza - 1500 kg; 7. Przyprawa do zup w płynie - 1100 l; 8. Przyprawa warzywna - 1100 kg; 9. Rosół z kury (kostka) - 550 kg; 10. Bulion jarzynowy w proszku -140 kg; 11. Sos biały w proszku - 150 kg; 12. Sos węgierski w proszku - 170 kg; 13. Fasola biała łuskana - 2200 kg; 14. Groch łuskany - 1200 kg; 15. Woda mineralna niegazowana (butelka 1,5 l) - 4000 l; 16. Koncentrat pomidorowy 30% - 4000 kg; 17. Chrzan tarty (słoik) - 350 kg. Część II: 1. Koper suszony, opakowanie do 1 kg - 30 kg; 2. Liść laurowy suszony, opakowanie do 1 kg - 30 kg; 3. Natka pietruszki suszona, opakowanie do 1 kg - 30 kg; 4. Pieprz ziołowy mielony, opakowanie do 1 kg - 55 kg; 5. Pieprz czarny mielony, opakowanie do 1 kg - 55 kg; 6. Ziele angielskie suszone, opakowanie do 1 kg - 30 kg; 7. Papryka ostra mielona, opakowanie do 1 kg - 10 kg; 8. Papryka łagodna mielona, opakowanie do 1 kg - 10 kg; 9. Majeranek mielona, opakowanie do 1 kg - 25 kg; 10. Czosnek granulowany, opakowanie do 1 kg - 25 kg. Cześć III: 1. Pieczarka świeża - czysta, wolna od szkodników, obcego zapachu, pozbawiona ciał obcych. Nie dopuszcza się produktów nadgniłych, albo o jakości obniżonej w stopniu powodującym niezdatność do spożycia. - 4000 kg. Część IV: 1. Mąka pszenna - 1400 kg; 2. Kasza gryczana - 1100 kg; 3. Kasza jęczmienna drobna - 1500 kg; 4. Kasza manna - 450 kg; 5. Ryż - 2500 kg; 6. Płatki owsiane - 250 kg. Cześć V: 1. Margaryna do smarowania pieczywa (kostka) 250g. - 5000 kg; 2. Olej roślinny - 800 l. Część VI: 1. Marmolada wieloowocowa - 1400 kg; 2. Dżem wiśniowy - 1000 kg; 3. Dżem truskawkowy - 1000 kg; 4. Dżem z czarnej porzeczki - 1000 kg; Część VII: 1. Cukier - 3000 kg; 2. Makaron świderki - 3000 kg; 3. Makaron nitki - 400 kg; 4. Kostka sojowa - 500 kg; 5. Kotlet sojowy - 400 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158610001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: zamawiający odstępuje od pobierania wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną