Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy SOSW w Tomaszowie Lubelskim, ul. Wesoła1

Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im.Janusza Korczaka w Tomaszowie Lubelski ogłasza przetarg

  • Adres: 22-600 Tomaszów Lubelski, ul. Wesoła 1
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 084 665 94 40 , fax. 084 665 94 40
  • Data zamieszczenia: 2011-08-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im.Janusza Korczaka w Tomaszowie Lubelski
    ul. Wesoła 1 1
    22-600 Tomaszów Lubelski, woj. lubelskie
    tel. 084 665 94 40, fax. 084 665 94 40
    REGON: 00020116400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy SOSW w Tomaszowie Lubelskim, ul. Wesoła1
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ I PIECZYWO 1. Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: > chleb zwykły 500 g - szt. 4.000 > chleb razowy 500 g - szt. 1.000 > drożdżówka 100 g - szt. 12.000 > bułka 50 g - szt. 800 > bułka tarta 1 kg - kg 60 2. Wspólny Słownik Zamówień CPV: 15612500-6 3. czas trwania lub termin wykonania: od 1.09.2011 do 30.06.2012 4. kryteria oceny ofert: najniższa cena CZĘŚĆ II MLEKO I JEGO PRZETWORY 1. Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: > mleko 2% tłuszczu l. - l . 3.500 > masło 82% tł. kg - kg 300 > śmietana 18 % tł. l. - l 500 > twaróg półtłusty kg - kg 300 > ser żółty salami kg - kg 60 > serek homo. 100 g - szt. 350 2. Wspólny Słownik Zamówień CPV: 15500000-3 3. Czas trwania lub termin wykonania: od 1.09.2011 do 30.06.2012. CZĘŚĆ III MIĘSO I WĘDLINY 1. Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakres zamówienia > boczek wędzony kg - kg 40 > łopatka prasowana kg - kg 100 > kiełbasa toruńska kg - kg 20 > kiełbasa żywiecka kg - kg 15 > mortadela kg - kg 80 > kiełbasa parówkowa kg - kg 30 > paróweczki kg - kg 100 > pasztetowa kg - kg 120 > podgardlana kg - kg 50 > kiełbasa zwyczajna kg - kg 200 > salceson włoski kg - kg 70 > ogonówka kg - kg 20 > szynka wędzona kg - kg 15 > pieczeń rzymska kg - kg 45 > mielonka prasowana kg - kg 55 > schab b/k kg - kg 90 > łopatka wieprz. b/k kg - kg 160 > karkówka wieprz. b/k kg - kg 50 > szynka wieprz. b/k kg - kg 20 > mięso garmażer. kg - kg 70 > wątroba wieprz. kg - kg 90 > kości wieprz. schab. kg - kg 40 > słonina kg - kg 80 > smalec kg - kg 100 2. Wspólny Słownik Zamówień CPV 15100000-9, 15131120-2 3 Czas trwania lub termin wykonania od 1.09.2011 do 30.06.2012 4. Kryteria oceny: najniższa cena CZĘŚĆ IV RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE 1. Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia. > mąka pszenna kg - kg 460 > mąka ziemniaczana 500 g - szt. 20 > kasza manna 500 g - szt. 50 > kasza jęczmienna 500 g - szt. 40 > kasza gryczana kg - kg 50 > płatki owsiane 400 g - szt. 40 > ryż kg - kg 130 > makaron 500 g - szt. 800 > musztarda nie mniej n iż 175 g - szt. 300 > majonez nie mniej niż 700 g - szt. 80 > keczup nie mniej niż 900 g - szt. 130 > koncentrat pomidor. min. 900 g - szt. 80 > chrzan nie mniej niż 170 g - szt. 150 > olej litr - l. 160 > ocet 0,5 l - szt. 30 > ogórek konserw. min. 800 g - szt. 110 > kukurydza konser. min. 400 g - szt. 45 > groszek konser. min. 400 g - szt. 60 > sól kg - kg 190 > cukier kg - kg 550 > cukier puder 500 g - szt. 500 > cukier wanilinowy szt. - szt. 140 > kwasek cytrynowy szt. - szt. 50 > herbata granul. 100 g - szt. 260 > dżem nie mniej niż 280 g - szt. 600 > miód min. 400 g - szt. 50 > kawa inka min. 150g - szt. 100 > kakao min. 200 g - szt. 40 > kisiel szt. - szt. 220 > budyń szt. - szt. 280 > rosołek drob. 180g - szt. 170 > pieprz naturalny czarny miel. 20 g. - szt. 200 > przyprawa maggi min. 900 g - szt. 6 > przyprawa do zup min. 850 g - szt. 30 > przyprawa vegeta lub równoważna min. 500 g - szt. 30 > ziele angielskie 15g - szt. 20 > liść laurowy 15 g - szt. 25 > papryka miel. słodka 20 g - szt. 15 > przyprawa do mięs delikt 200 g - szt. 35 > sos boloński min. szt - szt. 130 > sos sałatkowy szt. - szt. 120 > zupa fasolowa szt. - szt. 80 > zupa ogonowa szt. - szt. 280 > zupa grzybowa szt. - szt. 150 > zupa pieczarkowa szt. - szt. 40 > żurek 45 g - szt. 100 > barszcz biały 40 g - szt. 60 > paprykarz min. 330 g - szt. 200 > pasztet min. 500 g - szt. 120 > margaryna zwykła 250 g - szt. 300 > margaryna śniadaniowa 500 g - szt. 100 > konserwa turystyczna 300 g - szt. 50 > konserwa tyrolska 300 g - szt. 50 2. Wspólny Słownik Zamówień CPV 15800000-6 3. Czas trwania lub termin wykonania od 1.09.2011 do 30.06.2012 4. Kryteria oceny ofert; najniższa cena CZĘŚĆ V RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWE 1. Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakres zamówienia. > szprot w oleju min. 300 g - szt 160 > śledź w oleju min. 170 g - szt. 80 > śledź w pomid. min 170 g - szt. 50 > kotlet rybny kg - kg 25 > panga mrożona kg - kg 35 > mintaj mrożony kg - kg 35 2. Wspólny słownik Zamówień CPV 15331100-8 3. Czas trwania lub termin wykonania od 1.09.2011 do 30.06.2012 4. Kryteria oceny ofert: najniższa cena CZĘŚĆ VI DRÓB 1. Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia; > ćwiartki z kurczaka kg - kg 180 > kurczak świeży kg - kg 10 > udziec z indyka kg - kg 60 > filet drobiowy kg - kg 10 2. Wspólny Słownik Zamówień CPV 15112000-6 3. Czas trwania lub termin wykonania od 1.09.2011 do 30.06.2012 4. Kryteria oceny ofert: najniższa cena CZĘŚĆ VII MROŻONKI 1. Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia > mieszanka warzywna - bukiet jarzyn kg - kg 100 > truskawka mrożona kg - kg 50 > kalafior mrożony kg - kg 40 > brokuł mrożony kg - kg 40 > włoszczyzna kg - kg 100 2. Wspólny Słownik Zamówień CPV 15331100-8 3. Czas trwania lub termin wykonania od 1.09.2011 do 30.06.2012 4. Kryteria oceny ofert; najniższa cena CZĘŚĆ VIII OWOCE ŚWIEŻE 1. Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia > jabłka gat.1 kg - kg 1.600 > śliwka kg - kg 50 > gruszka kg - kg 100 2. Wspólny Słownik zamówień CPV 03121000-5 3. Czas trwania lub termin wykonania od 1.09.2011 do 30.06.2012 4. Kryteria oceny ofert : najniższa cena CZĘŚĆ IX WARZYWA > 1. Krotki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia > cebula kg - kg 400 > czosnek kg - kg 5 > marchew kg - kg 500 > pietruszka korzeń kg - kg 100 > seler kg - kg 100 > por kg - kg 130 > kapusta kiszona kg - kg 100 > kapusta biała kg - kg 650 > kapusta pekińska kg - kg 15 > burak ćwikłowy kg - kg 250 > ogórek kwaszony kg - kg 120 > pieczarka kg - kg 100 > kalafior kg - kg 40 > brokuł kg - kg 60 > fasola Jaś kg - kg 90 > cytryna kg - kg 100 2. Wspólny Słownik Zamówień CPV 15300000-1 3. Czas trwania lub termin wykonania od 1.09.2011 do 30.06.2012 4. Kryteria oceny ofert : najniższa cena CZĘŚĆ X JAJA KURZE 1. Krotki opis ze wskazaniem wielkości lub zakres zamówienia > jaja kurze kl. I szt. - szt. 6.800 2. Wspólny Słownik Zamówień CPV 03142500-3 3. Czas trwania lub termin wykonania od 1.09.2011 do 30.06.2012Wspólny 4. Kryteria oceny ofert: najniższa cena CZĘŚĆ XI PRODKTY MĄCZNE GOTOWE 1. Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia > uszka z grzybami kg - kg 5 > pyzy z mięsem kg - kg 70 2. Wspólny Słownik Zamówień CPV 15851000-8 3. Czas trwania lub termin wykonania od 1.09.2011 do 30.06.2012 4. Kryteria oceny ofert: najniższa cena CZĘŚĆ XII ZIEMNIAKI 1. krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia > ziemniaki kg - kg 4.800 2. Wspólny Słownik Zamówień CPV 03212100-1 3.Czas trwania lub termin wykonania od 1.09.2011 do 30.06.2012 4. Kryteria oceny ofert: najniższa cena
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 156125006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie wymaga się

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.soswtomaszowlub.szkolnastrona.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach