Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych do SPZOZ w Parczewie

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg

  • Adres: 21-200 Parczew, Kościelna
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 833552113 , fax. 833552113
  • Data zamieszczenia: 2019-01-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
    Kościelna 136
    21-200 Parczew, woj. lubelskie
    tel. 833552113, fax. 833552113
    REGON: 000306489
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzozparczew.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych do SPZOZ w Parczewie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Parczewie, w podziale na zadania, w asortymencie i ilościach określonych szczegółowo na załączonych formularzach cenowych - Zadania od nr 1 do 7 tj.: Zadanie Nr 1 - Drób świeży; Zadanie nr 2 – Jaja kurze; Zadanie nr 3 – Mięso i wędliny; Zadanie nr 4 – Nabiał; Zadanie nr 5 – Pieczywo; Zadanie nr 6 – Artykuły spożywcze różne; Zadanie nr 7 – Ryby, warzywa mrożone. Oferowane produkty muszą spełniać warunki określone w formularzach cenowych oraz muszą być dopuszczone do obrotu na terenie Polski zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa. Czynności objęte przedmiotem zamówienia winny być wykonywane zgodnie z przepisami Ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jedn.: Dz. U. z 2018 r., poz. 1541 ze zm.), w szczególności z zachowaniem przez podmioty zobowiązane, zasad systemu analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli (HACCP). Dostawy będą realizowane na koszt i ryzyko Wykonawcy do Magazynu Kuchni oraz magazynu znajdującego się pod Oddziałem Geriatrii. Termin przydatności do spożycia artykułów spożywczych w dniu dostawy powinien być nie krótszy niż 1/2 okresu przydatności podanego na opakowaniu produktu (liczonego od daty produkcji).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia warunku w ww. zakresie.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) oświadczenie wstępne, o którym mowa w Rozdz. VI ust. 1 SIWZ – wg wzoru stanowiącego Załącznik nr 1 do SIWZ; 2) wypełniony formularz ofertowy sporządzony z wykorzystaniem wzoru stanowiącego Załącznik nr 2 do SIWZ; 3) wypełniony formularz cenowy sporządzony z wykorzystaniem wzoru stanowiącego Załącznik nr 3 do SIWZ; 4) pełnomocnictwo, określające zakres umocowania, podpisane przez osoby uprawnione do reprezentowania Wykonawcy – jeżeli Wykonawcę reprezentuje pełnomocnik; 5) pełnomocnictwo do reprezentowania Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia – o ile dotyczy;

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach