Zespół Szkół Zawodowych Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej ogłasza przetarg
- Adres: 21-500 Biała Podlaska, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 36
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 83 3436606 , fax. 83 3436606
- Data zamieszczenia: 2012-11-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Zawodowych Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej
ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 36 36
21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie
tel. 83 3436606, fax. 83 3436606
REGON: 00017893300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsz1.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: szkoła ponadgimnazjalna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych do prowadzenia zajęć w ramach realizacji projektu: Jestem dobry, będę lepszy współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do prowadzenia zajęć obejmująca następujące części: Część 1 - dostawa artykułów spożywczych do zajęć praktycznych - Gotuj na miarę XXI w.; Część 2 - dostawa artykułów spożywczych do zajęć praktycznych - Gastronomia dietetyczna, smaczna i zdrowa; Część 3 - dostawa artykułów spożywczych do zajęć praktycznych -Profesjonalny barman i kelner; Część 4 - dostawa artykułów spożywczych do zajęć praktycznych - Kuchnie regionalne Polski i innych narodów. Szczegółowy opis poszczególnych części zamówienia określa Formularz cenowy - załącznik nr 5 do SIWZ. 1) Każda dostawa dokonywana jest na koszt Wykonawcy, jego własnym transportem, przystosowanym do tego celu, zgodnie z wszelkimi normami i przepisami obowiązującymi w tym zakresie.2) Każdorazowa dostawa odbywa się na podstawie wcześniejszego zapotrzebowania (pisemnie, emailem lub telefonicznie) złożonego co najmniej 1 dzień przed dostawą i określającego ilość i rodzaj przedmiotu zamówienia. 3) Wykonawca zobowiązany jest zrealizować dostawę w uzgodnionym z Zamawiającym terminie (codziennie od poniedziałku do soboty włącznie) w godzinach od 08:00 do 13:00 do wskazanego pomieszczenia w Zespole Szkół Zawodowych nr 1, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 36,21-500 Biała Podlaska. 4) Wykonawca we własnym zakresie dokonywać będzie wyładunku i wniesienia dostarczanego towaru do pomieszczeń Zamawiającego. 5) Dostarczony do Zamawiającego towar winien odpowiadać normom jakościowym, a także spełniać inne wymagania, zwłaszcza w zakresie oznakowania dostarczonych towarów, a nadto spełniać wszelkie wymagania w zakresie bezpieczeństwa i higieny środków spożywczych określonych w ogólnie obowiązujących przepisach. 6)Wykonawca zobowiązany jest, aby produkty z długoterminowym okresem przydatności do spożycia posiadały co najmniej 2 miesięczną datę przydatności do spożycia licząc od daty ich dostarczenia do siedziby Zamawiającego. Produkty żywnościowe świeże i z krótkim okresem przechowywania, odpowiednio powinny posiadać co najmniej 7 dniowy termin przydatności do spożycia, licząc od daty ich dostarczenia do siedziby Zamawiającego.7) Zamawiający zastrzega sobie prawo realizowania zamówień w asortymencie i ilościach uzależnionych od rzeczywistych potrzeb i posiadanych środków finansowych - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsz1.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Internacie Zespołu Szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim ul. Hallera 5
Dodano: 2016-07-26 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI PRZY ZESPOLE SZKÓŁ W KSIĘŻPOLU
Dodano: 2016-07-21 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej
Dodano: 2016-07-20 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki przy Samorządowym Zespole Szkolnym we Frampolu, ul. Gorajska 16, 23-440 Frampol
Dodano: 2016-07-18 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w internacie Zespołu Szkół Zawodowych Nr 1 i II Liceum Ogólnokształcącego we Włodawie
Dodano: 2016-07-13 - Dostawa artykułów spożywczych i mięsa
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa Artykułów Spożywczych w roku szkolnym 2016/17
Dodano: 2016-07-06 - Dostawa artykułów spożywczych do Internatu Medycznego Studium Zawodowego w Łukowie ul. A.A. Kryńskiego 12 w roku szkolnym 2016/17
Dodano: 2016-06-30 - Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 2 w 2016 i 2017 r
Dodano: 2016-06-29 - Dostawa artykułów spożywczych w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-29