Zakład Karny w Zamościu ogłasza przetarg
- Adres: 22-400 Zamość, ul. Okrzei
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 0-84 6380070 , fax. 0-84 6395047
- Data zamieszczenia: 2019-04-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Zamościu
ul. Okrzei 14
22-400 Zamość, woj. lubelskie
tel. 0-84 6380070, fax. 0-84 6395047
REGON: 65460600000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych do jednostek penitencjarnych w Okręgu Lubelskim - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywną dostawę artykułów spożywczych do jednostek penitencjarnych w Okręgu Lubelskim, zgodnie z poniższym wykazem: Część I: L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Kod CPV 1. Mąka ziemniaczana kg 2 180 CPV 15612300-4 2. Mąka pszenna kg 29 500 CPV 15612100-2 Część II: L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Kod CPV 1. Kasza jęczmienna średnia kg 30 700 CPV 15613000-8 2. Kasza gryczana kg 14 700 CPV 15613000-8 3. Kasza manna kg 5 900 CPV 15613000-8 4. Płatki owsiane kg 4 300 CPV 15613380-5 5. Ryż kg 42 700 CPV 15614100-6 Część III: L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Kod CPV 1. Makaron świderki kg 48 000 CPV 15851100-9 (zawartość mąki z pszenicy durum min. 30%) 2. Makaron nitki kg 7 620 CPV 15851100-9 (zawartość mąki z pszenicy durum min. 30%) 2. Zamawiany asortyment musi być dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot, pleśń, fragmenty obcych ciał). Makarony mają zachowywać swój kształt i sprężystość po ugotowaniu. Każde opakowanie musi zawierać następujące dane: •nazwę środka spożywczego, •dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, •datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, •dane identyfikujące producenta środka spożywczego, •warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- „Zakup wody i artykułów spożywczych”
Dodano: 2024-04-25 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. Marii Konopnickiej w Izbicy
Dodano: 2024-02-23 - Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Jabłoniu
Dodano: 2023-12-29 - Sukcesywne dostawy mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej
Dodano: 2023-10-21 - Dostawa owoców i warzyw do stołówki szkolnej przy Samorządowym Zespole Szkolnym im. Dzieci Zamojszczyzny w Biszczy
Dodano: 2023-09-06 - Dostawa żywności do stołówek Szkoły Podstawowej nr 2 w Radzyniu Podlaskim
Dodano: 2023-06-15 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Wąwolnicy
Dodano: 2023-02-21 - Dostawa artykułów i produktów spożywczych w 2023 r. dla Bursy Międzyszkolnej Nr 1 w Zamościu.
Dodano: 2022-11-25 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2022-11-02 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2022-09-08