Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych do jednostek penitencjarnych w Okręgu Lubelskim

Zakład Karny w Zamościu ogłasza przetarg

  • Adres: 22-400 Zamość, ul. Okrzei
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 0-84 6380070 , fax. 0-84 6395047
  • Data zamieszczenia: 2019-04-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Zamościu
    ul. Okrzei 14
    22-400 Zamość, woj. lubelskie
    tel. 0-84 6380070, fax. 0-84 6395047
    REGON: 65460600000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych do jednostek penitencjarnych w Okręgu Lubelskim
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywną dostawę artykułów spożywczych do jednostek penitencjarnych w Okręgu Lubelskim, zgodnie z poniższym wykazem: Część I: L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Kod CPV 1. Mąka ziemniaczana kg 2 180 CPV 15612300-4 2. Mąka pszenna kg 29 500 CPV 15612100-2 Część II: L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Kod CPV 1. Kasza jęczmienna średnia kg 30 700 CPV 15613000-8 2. Kasza gryczana kg 14 700 CPV 15613000-8 3. Kasza manna kg 5 900 CPV 15613000-8 4. Płatki owsiane kg 4 300 CPV 15613380-5 5. Ryż kg 42 700 CPV 15614100-6 Część III: L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Kod CPV 1. Makaron świderki kg 48 000 CPV 15851100-9 (zawartość mąki z pszenicy durum min. 30%) 2. Makaron nitki kg 7 620 CPV 15851100-9 (zawartość mąki z pszenicy durum min. 30%) 2. Zamawiany asortyment musi być dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot, pleśń, fragmenty obcych ciał). Makarony mają zachowywać swój kształt i sprężystość po ugotowaniu. Każde opakowanie musi zawierać następujące dane: •nazwę środka spożywczego, •dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, •datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, •dane identyfikujące producenta środka spożywczego, •warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach