Kujawsko-Pomorskie Centrum Pulmonologii w Bydgoszczy ogłasza przetarg
- Adres: 85-326 Bydgoszcz, ul. Seminaryjna 1
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 052 3256735, 3256609 , fax. 052 3256606
- Data zamieszczenia: 2015-04-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Kujawsko-Pomorskie Centrum Pulmonologii w Bydgoszczy
ul. Seminaryjna 1 1
85-326 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 052 3256735, 3256609, fax. 052 3256606
REGON: 09235693000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.kpcp.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych do bufetu zakładowego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do bufetu zakładowego usytuowanego w siedzibie Zamawiającego przy ul. Seminaryjnej 1 w Bydgoszczy. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia z podaniem kodów CPV i ilości asortymentu zawarty jest w Formularzach cenowych/Przedmiot zamówienia, załączniki nr 1a - 1g do SIWZ. 2. Przedmiot zamówienia stanowi: - czekolady i wyroby cukiernicze, - wody mineralne i napoje, - soki, - wyroby ciastkarskie, - napoje orzeźwiające, - konserwy i przetwory z mięsa, - sałatki i ryby przetworzone. 3. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia: 3.1 Dostarczony towar musi być pakowany asortymentowo w sposób określony w Formularzu cenowym /Przedmiot zamówienia - załącznik nr 1a - 1g do SIWZ. 3.2 Dostarczony towar musi być zaopatrzony w informację, która powinna zawierać: a) nazwę i adres producenta, b) nazwę produktu, c) masę netto produktu, d) datę - termin przydatności do spożycia, e) warunki przechowywania, 4. Zamawiający będzie dokonywał bieżącej oceny stanu opakowań zbiorczych i jednostkowych oraz stanu sanitarnego środków transportu przeznaczonych do przewozu żywności. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158200002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający zgodnie z art. 45 pkt. 2 ustawy Prawo zamówień publicznych nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności (min. 30 dni - max. 60 dni)
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.kpcp.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną