Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Katowicach

Areszt Śledczy w Katowicach ogłasza przetarg

  • Adres: 40067 Katowice, ul. Mikołowska
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 322 084 567 , fax. 322 512 931
  • Data zamieszczenia: 2016-12-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Katowicach
    ul. Mikołowska
    40067 Katowice, woj. śląskie
    tel. 322 084 567, fax. 322 512 931
    REGON: 27151806600000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Katowicach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Katowicach: Część 1 – Artykuły nabiałowe i tłuszcze jadalne (kod CPV 1550000-8, 15400000-2) Część 2 – Różne artykuły spożywcze (kod CPV 15800000-6) Część 3 – Konserwy rybne (kod CPV 15200000-0) Część 4 – Ryby mrożone, przetwory rybne (kod CPV 15220000-6) Część 5 – Warzywa przetworzone – kiszonki (kod CPV 15330000-0) Część 6 – Jaja spożywcze (kod CPV 03142500-3) Część 7 – Cukier (kod CPV 15831200-4) Część 1 – Artykuły nabiałowe i tłuszcze jadalne: 1. Mleko w proszku granulowane odtłuszczone (opakowanie 5 – 25 kg), 850 kg. 2. Serek topiony *(opakowanie jednostkowe 0,1 kg), 1550 kg. 3. Serek homogenizowany naturalny (opakowanie z tworzywa sztucznego zamykane zatyczką z folii aluminiowej termozgrzewalnej o gramaturze 0,1 – 0,15 kg,) termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy, 1750 kg. 4. Serek kanapkowy naturalny do smarowania (opakowanie z tworzywa sztucznego zamykane zatyczką z folii aluminiowej termozgrzewalnej o gramaturze 0,1 - 0,150 kg) termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy, 450 kg. 5. Ser twarogowy chudy (opakowanie 0,2 – 0,25 kg) termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy, 2750 kg. 6. Serek typu fromage (opakowanie jednostkowe o gramaturze 0,08 -0,1 kg z folii wielowarstwowej lub kształtki z tworzywa sztucznego zamykane zakrywką z folii aluminiowej termozgrzewalnej) termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy, 950 kg. 7. Ser żółty twardy, pełnotłusty, podpuszczkowy dojrzewający wyrabiany z mleka pasteryzowanego o ustalonej zawartości tłuszczu nie mniej niż 45%, bez dodatku tłuszczu roślinnego*, (opakowanie, kostka lub blok od 1,5 do 5 kg), 900 kg. 8. Serek ziarnisty (opakowanie z tworzywa sztucznego zamykane zatyczką z folii aluminiowej termozgrzewalnej o gramaturze 0,15 kg) termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy, 400kg g. 9. Jogurt owocowy (opakowanie z tworzywa sztucznego zamykane zatyczką z folii aluminiowej termozgrzewalnej o gramaturze 0,12 – 0,2 kg) termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy, 250 kg. 10. Jogurt naturalny (opakowanie z tworzywa sztucznego zamykane zatyczką z folii aluminiowej termozgrzewalnej o gramaturze 0,12 – 0,2 kg )termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy, 220 kg. 11. Śmietana 12% (opakowanie 0,2 – 1 litr) termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy, 280 l. 12. Margaryna roślinna do smarowania pieczywa (kostka 0,25 kg), zawartość tłuszczu minimum 40%, 7000 kg. 13. Olej roślinny jadalny (opakowanie jednostkowe od 1 - 5 litrów), 700 l. * - nie dopuszcza się produktów sero podobnych Część 2 – Różne artykuły spożywcze: 1. Dżem owocowy, opak. jednostkowe 25g, 180kg. 2. Miód pszczeli naturalny – opak. jednostkowe 25g, 100kg. 3. Dżem owocowy, opakowanie – wiaderka do 15kg, 1250kg. 4. Powidła śliwkowe, opakowanie - wiaderka do 15kg, 1250kg. 5. Marmolada wieloowocowa twarda, opakowanie – wiaderka do 15kg, 1250kg 6. Groszek konserwowy kl. I, opak. puszka od 0,4 do 5 kg, 420kg. 7. Papryka konserwowa w zalewie – opak. puszki lub słoje, waga netto po odcieku min. 45%wagi, 400kg. 8. Koncentrat pomidorowy 30% , opak. puszka do 5 kg, 1000kg. 9. Mieszanka warzyw suszonych – minimum 5 składnikowa (m.in. seler, pietruszka, marchew, cebula, por), opak. do 10 kg, 400kg. 10. Fasola biała „Jaś”, opak. do 50 kg, 1500kg. 11. Groch obłuskany, opak. do 50 kg, 1500kg. 12. Krajanka sojowa, opak. do 20 kg, 280kg. 13. Kotlety sojowe (schabowe), opak do 20 kg, 280kg. 14. Granulat sojowy, opak. do 20 kg, 80kg. 15. Herbata granulowana, opakowania do 10 kg, 170kg. 16. Kawa zbożowa, opakowania do 10 kg, 200kg. 17. Musztarda, opak. jednostkowe 1 kg, 200kg. 18. Majonez, 30kg. 19. Pieprz czarny mielony opakowanie do 1 kg, 75kg. 20. Majeranek w opakowaniach do 1 kg, 20kg. 21. Liść laurowy w opakowaniach do 1 kg, 15kg. 22. Ziele angielskie ziarno w opakowaniach do 1 kg, 15kg. 23. Papryka słodka mielona w opakowaniach do 1 kg, 40kg. 24. Czosnek mielony w opakowaniach do 1 kg, 45kg. 25. Koperek suszony w opakowaniach do 1 kg, 16kg. 26. Przyprawa uniwersalna w proszku typu jarzynka lub równoważna, 87kg. 27. Sól jodowana paczkowana po 1 kg, 1400kg. 28. Przyprawa w płynie typu magi w opakowaniach do 2l., 960l. 29. Ocet spirytusowy 10%,opak. jednostkowe 1l, 180l. 30. Przyprawa do mięs w proszku, 40kg. 31. Przyprawa do bigosu w proszku, 15kg. 32. Kminek przyprawa, 4kg. 33. Syrop wysoko słodzony, 450l. 34. Kwasek cytrynowy, 3kg. 35. Bulion drobiowy, opak. do 20 kg, 550kg. 36. Sos grzybowy w proszku, opak. do 20 kg, 50kg. 37. Sos pieczeniowy w proszku, opak. do 20 kg, 60kg. 38. Sos boloński w proszku, opak. do 20 kg, 70kg. 39. Sos myśliwski w proszku – opak. do 20 kg, 40kg. 40. Zupa w proszku – barszcz biały, opak. do 20 kg, 200kg. 41. Żurek śląski – zakwas w płynie do 1l, 720l. 42. Paprykarz warzywny opakowanie 120g (alupac), 144kg. Część 3 – Konserwy rybne: 1. Konserwa – sałatka rybna typu Neptun lub równoważna puszka z samootwieraczem – waga jednostkowa do 330g, 462kg. 2. Konserwa – paprykarz szczeciński puszka z samootwieraczem – waga jednostkowa do 330g, 561kg. 3. Konserwa – szprot w sosie pomidorowym puszka z samootwieraczem - waga jednostkowa do 330g, 412,50kg Część 4 – Ryby mrożone, przetwory rybne: 1. Filety śledziowe matias w wiaderkach do 12 kg, 400kg. 2. Ryba mrożona – filet z mintaja mrożony – w technologii shatterpack (SHP): ryby układane warstwami, przekładane folią, mrożone w blokach, zawartość glazury: 3-5% , w opakowaniach kartonowych do 25kg, 260kg. 3. Kotlet rybny mrożony – produkt garmażeryjny, panierowany, skład ryby min. 40%, 600kg. Część 5 – Warzywa przetworzone kiszonki: 1. Kapusta kiszona opak. beczki zamykane – pojemność do 80 kg, 7500kg. 2. Ogórki kiszone opak. beczki zamykane – pojemność do 80 kg, 4500kg. Część 6 – Jaja spożywcze: 1. Jaja konsumpcyjne – klasa świeżości – A, kategoria wagowa L, 55000szt. Część 7 – Cukier biały: 1. Cukier biały – opakowanie jednostkowe 1 kg, 5500kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-8

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach