Zespół Szkół Publicznych nr 1 ogłasza przetarg
- Adres: 26-110 Skarżysko-Kamienna, Sezamkowa
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. 0-41 2525632,502208448, , fax. 0-41 2525632 w.28
- Data zamieszczenia: 2019-07-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Publicznych nr 1
Sezamkowa 23
26-110 Skarżysko-Kamienna, woj. świętokrzyskie
tel. 0-41 2525632,502208448, , fax. 0-41 2525632 w.28
REGON: 29289213000000
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół Publicznych Nr 1 w Skarżysku - Kamiennej - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Publicznych Nr 1 w Skarżysku – Kamiennej z podziałem na części - zadania. Zadanie Nr 1: Dostawa mięsa i wędlin Wspólny słownik zamówień – CPV: 15100000-9 – produkty zwierzęce, mięso 15131700-2 – przetwory mięsne 15110000-2 – mięso 15112000-6 - drób 15131120-2 – produkty wędliniarskie 15131130-5 - wędliny Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, uwzględniający rodzaj oraz ilość zamawianych produktów, określa Wykaz produktów, stanowiący załącznik Nr 4-1 do Specyfikacji. Zadanie Nr 2: Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych Wspólny słownik zamówień – CPV: 15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 15800000-6 – różne produkty spożywcze 15811100-7 – chleb 15811400-0 - bułeczki Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, uwzględniający rodzaj oraz ilość zamawianych produktów, określa Wykaz produktów, stanowiący załącznik Nr 4-2 do Specyfikacji. Zadanie Nr 3: Dostawa nabiału Wspólny słownik zamówień – CPV: 15500000-3 – produkty mleczarskie 15511000-3 – mleko 03142500-3 - jaja Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, uwzględniający rodzaj oraz ilość zamawianych produktów, określa Wykaz produktów, stanowiący załącznik Nr 4-3 do Specyfikacji. Zadanie Nr 4: Dostawa pozostałych artykułów spożywczych Wspólny słownik zamówień – CPV: 15400000-2 – oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 15800000-6 – różne produkty spożywcze 15600000-4 – produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15831000-2 cukier 15851100-9 makaron niegotowany 03211300-6 ryż 03211220-4 groch 03221210-1 fasola 15871273-8 majonez 15871250-1 musztarda 15870000-7 przyprawy i przyprawy korzenne 15332290-3 dżemy 15831600-8 miód 15321000-4 soki owocowe 15863000-5 herbata Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, uwzględniający rodzaj oraz ilość zamawianych produktów, określa Wykaz produktów, stanowiący załącznik Nr 4-4 do Specyfikacji. Zadanie Nr 5: Dostawa mrożonek i ryb mrożonych Wspólny słownik zamówień – CPV: 15300000-1 – owoce, warzywa i podobne produkty 15331170-9 warzywa mrożone 15221000-3 – ryby mrożone 15229000-0 – mrożone produkty rybne Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, uwzględniający rodzaj oraz ilość zamawianych produktów, określa Wykaz produktów, stanowiący załącznik Nr 4-5 do Specyfikacji. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, uwzględniający rodzaj oraz ilość zamawianych produktów, określa zał. Nr 7,8 i 4-1, 4-2, 4-3, 4-4, 4-5 do SIWZ. Dotyczy wszystkich zadań: Ilości podane przez Zamawiającego w Wykazach produktów, stanowiących Załączniki Nr 4 do Specyfikacji, są wyłącznie szacunkowe i służą tylko do wyliczenia ceny ofert i porównania złożonych ofert. Ilość faktycznego zapotrzebowania na produkty może odbiegać od ilości wskazanych w Wykazie produktów. Wynagrodzenie Wykonawcy wynikać będzie z ilości faktycznie dostarczonych produktów oraz zaoferowanych cen jednostkowych, z zastrzeżeniem zapisów dot. zmian zawartych w umowie. Umowa zawarta z wyłonionym w drodze postępowania przetargowego wykonawcą rozliczana będzie na podstawie zaoferowanych w ofercie cen jednostkowych i faktycznie dostarczonych produktów, w oparciu o składane przez Zamawiającego zapotrzebowanie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Inne dokumenty niezbędne do przeprowadzenia postępowania składane wraz z ofertą: a) pełnomocnictwo określające jego zakres w przypadku, gdy Wykonawcę reprezentuje pełnomocnik, a umocowanie do złożenia oferty nie wynika z dokumentów rejestrowych; Wymagana forma - oryginał lub kopia poświadczona przez notariusza b) pełnomocnictwo do reprezentowania w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego Wykonawców występujących wspólnie w przypadku wspólnego ubiegania się o udzielenie niniejszego zamówienia; Wymagana forma - oryginał lub kopia poświadczona przez notariusza c) zobowiązanie podmiotu trzeciego – o ile dotyczy. pisemne zobowiązanie innych podmiotów, o których mowa w art. 22a Pzp, do oddania Wykonawcy do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia, w przypadku, gdy Wykonawca będzie polegał na zdolnościach lub sytuacji innych podmiotów. ( o ile dotyczy ) Wymagana form dokumentu – oryginał.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup wraz z dostawą mięsa, drobiu oraz wędlin
Dodano: 2024-03-17 - Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej w Czachowie w 2024 r.
Dodano: 2024-02-23 - Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej w Raczycach
Dodano: 2024-01-11 - Zakup i dostawę artykułów spożywczych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Starachowicach oraz dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Jędrzejowie
Dodano: 2023-10-06 - Dostawa wędlin wieprzowych dla 21 Wojskowego Szpitala Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjnego SP ZOZ w Busku-Zdroju
Dodano: 2023-08-14 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH w roku 2023
Dodano: 2023-01-20 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Placówek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych w Cudzynowicach
Dodano: 2022-12-02 - Zakup i dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Ostrowcu Świętokrzyskim os. Słoneczne 49 w 2023
Dodano: 2022-12-01 - Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej w Czachowie w 2023 roku.
Dodano: 2022-12-01 - „Sukcesywna dostawa produktów spożywczych do Szkoły Podstawowej w Pierzchnicy”
Dodano: 2022-09-28