Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini - nr procedury DKw 220/01/2011

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 32-540 Trzebinia, ul. Słowackiego 70
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 032 6121374 w. 45 , fax. 032 6121551
  • Data zamieszczenia: 2011-01-31
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Słowackiego 70 70
    32-540 Trzebinia, woj. małopolskie
    tel. 032 6121374 w. 45, fax. 032 6121551
    REGON: 00078291300000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini - nr procedury DKw 220/01/2011
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia publicznego są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych sklasyfikowanych w grupach cpv: CPV 151, CPV 152, CPV 153, CPV 154, CPV 155, CPV 156, CPV 158 dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini. 2.Przedmiot zamówienia podzielony został odpowiednio na pakiety: PAKIET I Konserwy i przetwory z mięsa konserwa mięsna wieprzowa z samootwieraczem ilość - 690 kg pasztet drobiowy alupak ilość - 1014 kg paprykarz szczeciński z samootwieraczem ilość - 759 kg szprot w oleju z samootwieraczem ilość - 759 kg szprot w pomidorach z samootwieraczem ilość - 759 kg sałatka rybna z makreli z samootwieraczem ilość - 759 kg PAKIET II Ryby mrożone i przetworzone filet mrożony z soli (bez skóry) ilość - 1380 kg filet mrożony z pangi białej (bez skóry) ilość - 1380 kg sałatka jarzynowa ze śledziem ilość - 690 kg sałatka jarzynowa z dorszem ilość - 690 kg PAKIET III Produkty jednoporcjowe dżem owocowy 20g ilość - 132,480 kg dżem owocowy 4200g ilość - 676,200 kg dżem owocowy dla diabetyków bez cukru 20g ilość - 23,040 kg mus owocowy 100g ilość - 110,400 kg herbata rozpuszczalna 20g ilość - 96 kg PAKIET IV Oleje i tłuszcze margaryna jadalna do smarowania pieczywa ilość - 3760 kg masło roślinne jadalne do smarowania pieczywa ilość - 640 kg olej roślinny jadalny ilość - 1620 l PAKIET V Produkty mleczarskie ser twaróg półtłusty ilość - 780 kg ser topiony ilość - 780 kg ser fromage ilość - 780 kg serek kanapkowy ilość - 1170 kg serek homogenizowany naturalny ilość - 168 kg jogurt naturalny ilość - 168 kg śmietana 12 % ilość - 368 kg mleko w proszku odtłuszczone granulowane ilość - 300 kg PAKIET VI Artykuły sypkie cukier biały kryształ ilość - 1600 kg kasza jęczmienna wiejska ilość - 920 kg ryż biały długoziarnisty ilość - 920 kg mąka pszenna ilość - 1620 kg płatki owsiane ilość - 150 kg płatki jęczmienne ilość - 150 kg kasza manna ilość - 230 kg mąka ziemniaczana ilość - 230 kg makaron (bezjajeczny) ilość - 3000 kg PAKIET VII Koncentraty spożywcze i przyprawy barszcz biały w proszku ilość - 120 kg barszcz czerwony w proszku ilość - 120 kg zupa brokułowa w proszku ilość - 120 kg zupa grzybowa w proszku ilość - 120 kg zupa jarzynowa w proszku ilość - 120 kg zupa kalafiorowa w proszku ilość - 120 kg zupa ogonowa w proszku ilość - 120 kg zupa pieczarkowa w proszku ilość - 120 kg zupa porowa w proszku ilość - 120 kg zupa szczawiowa w proszku ilość - 120 kg żurek śląski w proszku ilość - 120 kg zupa selerowa w proszku ilość - 120 kg zupa szparagowa w proszku ilość - 120 kg zupa krupnik w proszku ilość - 120 kg sos boloński ilość - 120 kg sos myśliwski ilość - 120 kg sos węgierski ilość - 120 kg sos grzybowy ilość - 120 kg pieprz czarny mielony ilość - 50 kg pieprz ziołowy ilość - 50 kg kminek ilość - 50 kg majeranek ilość - 50 kg ziele angielskie ilość - 50 kg liść laurowy ilość - 50 kg sól warzona ilość - 640 kg ocet spożywczy 10% ilość - 138 kg przyprawa do zup w płynie ilość - 640 l herbata granulowana ilość - 480 kg majonez ilość - 400 kg musztarda ilość - 400 kg koncentrat pomidorowy 30% z samootwieraczem ilość - 310,500 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 10 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach