Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Zakładu Karnego Nr 1 w Łodzi

Zakład Karny nr 1 w Łodzi ogłasza przetarg

  • Adres: 91-612 Łódź, ul. Beskidzka 54
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 042 6750415, 6750415 , fax. 042 6750500
  • Data zamieszczenia: 2011-10-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny nr 1 w Łodzi
    ul. Beskidzka 54 54
    91-612 Łódź, woj. łódzkie
    tel. 042 6750415, 6750415, fax. 042 6750500
    REGON: 00032006400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka penitencjarna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Zakładu Karnego Nr 1 w Łodzi
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawy niżej wymienionych produktów, określonych według polskich norm podanych w poniższych tabelach, oznaczonych według Wspólnego Słownika Zamówień część 1 produkty przemiału ziarna CPV 15500000-4 część 2 fasola CPV 03221210-1 groch CPV 03221220-4 część 3 przyprawy CPV 15870000-7, kawa herbata CPV 15860000-4 część 4 sosy CPV 15871260-4, zupy CPV 15891400-4, różne produkty spożywcze CPV 15800000-6 część 1 - produkty przemiału ziarna /podano odpowiednio L.p. Nazwa artykułu Norma PN Przewidywane zapotrzeb. na 12 m-cy w kg/ 1 Kasza gryczana PN-76/A-74204 1000 2 Kasza manna PN-88/A-74036 600 3 Kasza jęczmienna wiejska PN-87-A-74203 1000 4 Ryż PN-A-74220:1997 1500 5 Płatki owsiane PN-82/A-74037 600 6 Mąka pszenna typ 650 PN-A-74022:2003 2000 7 Mąka ziemniaczana PN-93/A-74710 150, część 2- fasola i groch /podano odpowiednio L.p. Nazwa artykułu Norma PN Przewidywane zapotrzebowanie na 12 miesięcy w kg/ 1 Fasola PN-75/R-65031 1600 2 Groch PN-81/R-65032 1000, część 3 - przyprawy /podano odpowiednio L.p. Nazwa artykułu Norma PN Przewidywane zapotrzebowanie na 24 miesiące w kg/l/ 1 Przyprawa warzywna jarzynka o zawartości soli do 50% oraz odpowiedni udział dodatków smakowo-aromatycznych PN-A-86967:1998/Az1:2002 1500 2 Pieprz czarny mielony PN-A-86965:1997/Az1:2002 60 3 Papryka mielona ostra PN-A-86955:1997/Az1:2002 30 4 Ziele angielskie PN-A-86967:1998/Az1:2002 30 5 Majeranek PN-A-86958:1997/Az1:2002 30 6 Liść laurowy PN-A-86967:1998/Az1:2002 30 7 Czosnek mielony PN-A-86967:1998/Az1:2002 30 8 Kwasek cytrynowy 50 9 Cynamon 5 10 Kakao 120 11 Kawa zbożowa 120 12 Przyprawa do mięsa mielonego o zawartości soli do 45% oraz odpowiedni udział dodatków smakowo-aromatycznych PN-A-86967:1998/Az1:2002 30 13 Herbata granulowana PN-ISO-3720:1997 800 14 Przyprawa w płynie do zup, sosów, mięs i sałatek PN-A-94052:1996 1500 l Część 4 - sosy, zupy i różne produkty spożywcze /podano odpowiednio L.p. Nazwa artykułu Norma PN Przewidywane zapotrzebowanie na 24 miesiące w kg/ 1 Sos biały PN-A-94050 ; 1996 200 2 Sos boloński PN-A-94050 ; 1996 200 3 Sos cygański PN-A-94050 ; 1996 200 4 Sos grzybowy PN-A-94050 ; 1996 200 5 Sos koperkowy PN-A-94050 ; 1996 200 6 Sos myśliwski PN-A-94050 ; 1996 200 7 Sos pieczarkowy PN-A-94050 ; 1996 300 8 Sos pieczeniowy PN-A-94050 ; 1996 300 9 Sos węgierski PN-A-94050 ; 1996 200 10 Zupa grzybowa PN-A-94050 ; 1996 200 11 Zupa pieczarkowa PN-A-94050 ; 1996 300 12 Żurek PN-A-94050 ; 1996 500 13 Zupa wiejska PN-A-94050 ; 1996 300 14 Zupa ogonowa PN-A-94050 ; 1996 200 15 Budyń mleczny 1000 16 Kisiel owocowy 200
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000004
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach