Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych dla dzieci ZP60/2013/II

Szpital Powiatu Bytowskiego Sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 77-100 Bytów, ul. Lęborska 13
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 59 8228500 , fax. 59 822 39 90
  • Data zamieszczenia: 2013-10-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Powiatu Bytowskiego Sp. z o.o.
    ul. Lęborska 13 13
    77-100 Bytów, woj. pomorskie
    tel. 59 8228500, fax. 59 822 39 90
    REGON: 22079963600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.spzoz.bytow.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych dla dzieci ZP60/2013/II
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla dzieci do Szpitala Powiatu Bytowskiego Sp. z o.o. w Bytowie i w Miastku. 2. Ilości poszczególnych produktów określa załącznik nr 1 będący formularzem cenowym. Podane ilości są szacunkowym zaopatrzeniem rocznym. Zamawiający zastrzega sobie prawo rezygnacji z zakupu części produktów wynikających z braku zaopatrzenia na dany asortyment lub zmniejszenia zaopatrzenia. Strony dopuszczają możliwość zmiany ilości poszczególnych pozycji zawartych w zamówieniu w okresie trwania umowy i w ramach jej wartości. 3. Podane w załączniku nr 1 nazwy producentów mają na celu określenie oczekiwanego standardu zamawianego asortymentu, wskazują na produkty, które najbardziej odpowiadają potrzebom zamawiającego, przy czym zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. 4. Wykonawca, który zaoferuje produkty równoważne będzie musiał wykazać, że oferowane przez niego produkty równoważne posiadają te same cechy lub lepsze, co produkty podane przez Zamawiającego, pod względem: smaku, zapachu, barwy, konsystencji, składu, rodzaju opakowania. 5. Oferowane wyroby muszą być świeże, pierwszego gatunku z określonym terminem przydatności do spożycia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158840008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.spzoz.bytow.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach