Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Pabianicach w terminie od 01.01.2016r do 31.12.2016r

Dom Pomocy Społecznej w Pabianicach ogłasza przetarg

  • Adres: 95-200 Pabianice, ul. Wiejska 55/61
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 42 213 75 51 , fax. 42 213 76 40
  • Data zamieszczenia: 2015-10-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Pabianicach
    ul. Wiejska 55/61 55/61
    95-200 Pabianice, woj. łódzkie
    tel. 42 213 75 51, fax. 42 213 76 40
    REGON: 00031045600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pabianice-dps.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Pomoc Społeczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Pabianicach w terminie od 01.01.2016r do 31.12.2016r
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów dla Domu Pomocy w Pabianicach w terminie od 01.01.2016r do 31.12.2016r, zgodnie z powyższym wykazem: Część A 1.Barszcz czerwony koncentrat min 320g max 500g kg 48 2.Chrzan z kwaskiem cytrynowym skład: korzeń chrzanu nie mniej niż 52% , woda, cukier, olej roślinny min 300g max 450g kg 30 3.Ćwikła z chrzanem, skład: buraczki ćwikłowe nie mniej niż 61% ,świeży korzeń chrzanu nie mniej niż 19% min 350g max 450g kg 35 4.Dżem wiśniowy, (zawartość owoców nie mniej niż 35g na 100g produktu lub proporcjonalnie) min 280g max 450g kg 190 5.Dżem truskawkowy, (zawartość owoców nie mniej niż 40g na 100g produktu lub proporcjonalnie) min 280g max 450g kg 190 6.Dżem z czarnej porzeczki, (zawartość owoców nie mniej niż 40g na 100g produktu lub proporcjonalnie) min 280g max 450g kg 100 7.Fasola Jaś paczkowana ,ziarno wielkości od 18-25mm, białe bez przebarwień min 400g max 5kg kg 100 8.Fasola konserwowa, (po odcieku nie mniej niż 280g lub proporcjonalnie) min 460g max 620g kg 46 9.Groszek konserwowy,( ze świeżego ziarna, po odcieku nie mnij niż 120g lub proporcjonalnie) min 200g max 400 g kg 240 10.Groch suchy łupany paczkowany min 400g max 5 kg kg 50 11.Koncentrat pomidorowy nie mniej niż 30% ze świeżych pomidorów typu Włocławek lub równoważny min 970g max 1000g kg 388 12.Koncentrat pomidorowy nie mniej niż 30% ze świeżych pomidorów typu Włocławek lub równoważny min 200g max 300g kg 44 13.Kompot wiśniowy na cukrze (zawartość owoców nie mniej niż 430g lub proporcjonalnie) PN-75/A-75953 min 900g max 1000g kg 1500 14.Kompot truskawkowy na cukrze(zawartość owoców nie mniej niż 430g lub proporcjonalnie) PN-75/A-75953 min 900g max 1000g kg 300 15.Ogórki konserwowe (po odcieku nie mniej niż 490g lub proporcjonalnie) PN-75/A-75953 min 800g max 1500g kg 1164 16.Kukurydza konserwowa (po odcieku nie mniej niż 220g lub proporcjonalnie) min 400g max 440g kg 120 17.Szczaw konserwowy min 320g max 900g kg 96 18.Syrop owocowy typu Paola lub równoważny (zagęszczony wysokosłodzony, pasteryzowany zawierający syrop glukozowo-fruktozowy, cukier) min 430ml max 1000ml l 50 19.Cukier paczkowany min1kg max 3kg kg 5000 20.Cukier puder min 400g max 1kg kg 48 21.Cukier wanilinowy min 32g max 64g kg 25,60 22.Sól spożywcza, paczkowana, warzona, jodowana min 1kg max 5kg kg 900 23. Herbatka owocowa expresowa w torebkach/malinowa, owoce leśne, żurawina/ min 30g max 50g kg 57 24. Herbata granulowana czarna, kraj pochodzenia Indie grube granulki bez zanieczyszczeń min 100g max 200g kg 300 25. Kawa Inka min 150g max 300g kg 21 26. Kakao extra ciemne Decomorreno lub równoważne (zawartość tłuszczu nie mniej niż 10-12% ) min 100g max 200g kg 40 27. Liść laurowy min 8g max 50g kg 2,80 28. Majeranek min 20g max 50g kg 6 29. Pieprz mielony(zawartość pieprzu 100%) min 20g max 50g kg 14 30. Żelatyna min 50g max 200g kg 5 31. Cynamon min 20g max 50g kg 5 32. Przyprawa typu Warzywko (zawartość suszonych warzyw nie mniej niż 15,1% zawierająca pomidory) min 75g max 200g kg 50 33. Proszek do pieczenia min 36g max 50g kg 32,40 34. Papryka konserwowa (po odcieku nie mniej niż 320g lub proporcjonalnie) min 670g max 900g kg 268 35. Zupa grzybowa w proszku (typu Winiary lub równoważna) min 45g max 100g kg 120 36. Zupa grochowa w proszku min 45g max 100g kg 11,25 37. Aromat min 10g max 20g kg 4 38. Budyń śmietankowy, waniliowy, malinowy, czekoladowy min 40g max 50g kg 315 39. Kisiel wiśniowy, truskawkowy, cytrynowy, żurawinowy min 40g max 50g kg 180 40. Słodzik 100 tabletek min 4g max 5g kg 2,25 41. Rosołki drobiowe, wołowe min 60g max 100g kg 48 42. Ocet min 500ml max 1l l 20 43. Przyprawa do zup w płynie min 1kg max 1,50lkg kg 110 44. Musztarda delikatesowa min190g max 250g kg 140 45. Kwasek cytrynowy min 20g max 50g kg 16 46. Majonez skład: olej roślinny, żółtko jaj nie mniej niż 6%, ocet, musztarda, kwas cytrynowy min 400ml max 620ml l 240 47. Ziele angielskie min 15g max 50g kg 4,50 48. Makaron z mąki makaronowej min 500g max 1000g kg 1700 49.Makaron z semoliny 100% typu Lubella lub równoważny min 500g max 1000g kg 100 50.Papryka słodka w proszku min 20g max 50g kg 1,00 51.Ketchup typu Włocławek lub równoważny (skład:100g produktu uzyskane z co najmniej 163g pomidorów lub proporcjonalnie) min 480g max 500g kg 150 52.Ryż paczkowany, długoziarnisty, gat. I min 1kg max 3 kg kg 900 53.Mąka ziemniaczana paczkowana min 500g max 1 kg kg 300 54.Mąka pszenna paczkowana typ 480 min 1kg max 3 kg kg 4000 55.Kasza gryczana palona paczkowana gat. I min 500g max 5kg kg 300 56.Kaszka ml-ryżowa, na mleko nie mniej niż 38% mleko modyfikowane, nie mniej niż 32% odtłuszczone mleko w proszku min 230g max 500g kg 4,60 57.Kasza manna paczkowana min 1kg max 3kg kg 320 58.Kasza jęczmienna średnia paczkowana min 1kg max 3 kg kg 200 59.Płatki owsiane górskie paczkowane (do zalewania wrzątkiem) min 500g max 1 kg kg 150 60.Olej rzepakowy min 1l max 3l l 750 61.Olej rzepakowy 0,50 l l 350 62. Miód wielokwiatowy typu Tymbark lub równoważny ,kubek plastikowy (nie torebka) min 25g max 30g kg 200 63. Kleik ryżowy na mleko (skład: mąka ryżowa 100%, witamina B1) min 170g max 200g kg 8,50 64. Suchary delikatesowe min 290g max 500g kg 5,80 65. Listki waflowe bez cukru dla diabetyków min 32g max 100g kg 34,20 66.Wafelki bez cukru dla diabetyków min 40g max 100g kg 48 67.Herbatniki lekkie bez cukru dla diabetyków min 73g max 120g kg 80 68.Biszkopty paczkowane min 250g max 500g kg 225 69.Smalec paczkowany min 200g max 500g kg 100 70.Grzyby suszone podgrzybki, nie krojone min 500g max 1kg kg 3 71.Jabłka suszone min 500g max 2kg kg 12 72.Śliwki bez pestek suszone min 500g max 2kg kg 15 73.Galaretka truskawkowa min 70g max 100g kg 112,50 74.Dżem bez cukru: czarna porzeczka, wiśnia ,truskawka, brzoskwinia, malina, zawartość owoców nie mniej niż 50%, fruktoza nie mniej niż 28% min 190g max 250g kg 475 75.Czosnek suszony min 20g max 50g kg 1 76.Margaryna zwykła kostka min 250g max 500g kg 400 77.Masło roślinne kostka min 250g max 500g kg 200 Część: B 1. Filet z ryb mrożonych panga --- kg 800 2. Filet z ryb mrożonych mintaj ( nie z dostaw chińskich) --- kg 100 3. Filet z ryb mrożonych morszczuk ( nie z dostaw chińskich) --- kg 100 4. Śledzie płaty --- kg 100 5. Makrela wędzona --- kg 100 Część: C 1. Mleko pasteryzowane, homogenizowane, (zawartość tłuszczu 2%, folia) min 3 l max 5 l l 22 500 2. Masło Extra, (zawartość tłuszczu nie mniej niż 82% , paczkowane) min 200g max 250g kg 3 000 3. Serek homogenizowany (smak waniliowy, truskawkowy, malinowy) min 150g max 170g kg 240 4. Ser biały, twarogowy, półtłusty, paczkowany, terminizowany min 250g max 1kg kg 1400 5. Serek typu kanapkowy lub równoważny, (serek twarogowy, kremowy, naturalny, terminizowany, zawartość tłuszczu nie mniej niż 12%) min 100g max 140g kg 240 6. Serek topiony kremowy (terminizowany, zawartość tłuszczu nie mniej niż 27%) min 50g max 150g kg 600 7. Ser żółty pełnotłusty typu Gouda lub równoważny ( zawartość tłuszczu nie mniej niż 26% ) --- kg 300 8. Śmietana homogenizowana, (zawartość tłuszczu 18%) min 200g max 400g kg 360 9. Jogurt naturalny (zawartość tłuszczu nie mniej niż 2%) min 150g max 500g kg 280 10. Jogurt owocowy z kawałkami owoców, (skład: nie mniej niż 9% owoców, sok z owoców, cukier, mleko w proszku odtłuszczone) min 125g max 170g kg 675 Część: D 1. Chleb pszenny, krojony, paczkowany min 600g max 1kg kg 14 900 2. Chleb razowy, krojony, paczkowany min 400g max 600g kg 400 3. Bułka pszenna min 40g max 60g kg 2000 4. Bułka tarta, paczkowana min 500g max 1kg kg 400 5. Drożdże min 250g max 1kg kg 50 6. Żurek min 1l max 5 l l 400 7. Rogal maślany min 80g max 100g kg 600 8. Angielka krojona, paczkowana min 300g max 500g kg 3360 9. Chałka min 300g max 500g kg 350 Część: E 1. Buraki --- kg 2500 2. Botwina --- pęczki 350 3. Brukselka --- kg 200 4. Brokuły --- szt 1000 5. Cebula --- kg 1000 6. Czosnek --- szt 100 7. Fasolka szparagowa --- kg 50 8. Kalafior --- szt 900 9. Koperek --- kg 100 10. Kapusta biała --- szt 2500 11. Kapusta czerwona --- kg 350 12. Kapusta pekińska --- kg 200 13. Kapusta włoska --- szt 500 13. Marchew --- kg 5500 14. Ogórek zielony --- kg 1000 15. Pietruszka --- kg 1500 16. Nać pietruszki --- kg 160 17. Por --- kg 200 18. Pomidory --- kg 4500 19. Papryka czerwona --- Kg 50 20. Papryka żółta --- kg 50 21. Rzodkiewka --- pęczki 450 22. Sałata --- szt 5500 23. Seler --- kg 1000 24. Szczypiorek --- pęczki 500 Część: F 1. Ziemniaki jadalne, klasa I (pakowane w workach) min 10 kg max 25 kg kg 37 000 Część: G 1. Jabłka klasa I ( pakowane w skrzynki plastikowe lub drewniane) min 10 kg max 20 kg kg 4500 Część: H 1. Kapusta kiszona --- kg 1 300 2. Ogórek kiszony --- kg 700 Część: I 1. Jajka kurze świeże klasa L --- szt 58 000.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie przewiduje się

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pabianice-dps.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach