Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 42-580 Wojkowice, ul. Sobieskiego 298
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 2961600 , fax. 032 2961613
- Data zamieszczenia: 2015-02-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Sobieskiego 298 298
42-580 Wojkowice, woj. śląskie
tel. 032 2961600, fax. 032 2961613
REGON: 00031976000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych. Numer sprawy: D/Kw 220/3/15. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Wojkowicach. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na jedną lub większą liczbę wymienionych w niniejszej specyfikacji części zamówienia - zadania od 1 do 6. Każdy z wykonawców może złożyć ofertę na wybrane przez siebie zadanie lub zadania. Zadanie nr 1 1. Syrop owocowy o smaku malinowym, rozcieńczalność ok. 1-10. Opakowanie 1 - 5 litr. ilość - 2500 litrów. 2. Sałatka warzywna. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. Ilość - 2500 kg. 3. Fasolka szparagowa konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 1300 kg. 4. Sałatka szwedzka. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. ilość - 2500 kg. 5. Ogórki konserwowe. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. ilość - 700 kg. 6. Kukurydza konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. ilość - 1800 kg. 7. Groszek konserwowy. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 1500 kg. 8. Papryka konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 500 kg 9. Koncentrat pomidorowy 28-30%. Opakowanie 0,9 - 4,5 kg. ilość - 3000 kg. 10. Marmolada wieloowocowa. Opakowanie 1 - 15 kg. ilość - 1000 kg. 11. Dżem wieloowocowy wysokosłodzony. Opakowanie 1 - 15 kg. ilość - 1500 kg. Zadanie nr 2 1. Herbata granulowana. Opakowanie 1 - 10 kg. Ilość - 430 kg. 2. Liść laurowy. Opakowanie 1 - 5 kg. Ilość - 17 kg. 3. Majeranek. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 70 kg. 4. Ocet spirytusowy 10%. Opakowanie 0,5 - 1 litr. Ilość - 430 litrów. 5. Ketchup łagodny. Opakowanie 0,5 - 5 kg. ilość - 1500 kg. 6. Musztarda. Opakowanie 0,9 - 10 kg. Ilość - 1800 kg. 7. Pieprz ziołowy. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 40 kg. 8. Ziele angielskie. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 20 kg. 9. Pieprz czarny mielony. Opakowanie 1 - 5 kg. Ilość - 120 kg. 10. Czosnek granulowany. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 70 kg. 11. Susz koperkowy. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 25 kg. 12. Sól warzona, próżniowa, jodowana. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 2300 kg. 13. Przyprawa do zup w płynie. Opakowanie 0,9 - 1 litr. ilość - 2300 litrów. 14. Bulion jarzynowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 1300 kg. Zadanie nr 3 1. Zupa żurek w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 500 kg. 2. Zupa pieczarkowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 450 kg. 3. Zupa kalafiorowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 250 kg. 4. Zupa porowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 200 kg. 5. Zupa selerowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 200 kg. 6. Zupa barszcz czerwony w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 600 kg. 7. Sos pieczeniowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 300 kg. 8. Sos myśliwski w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 300 kg. 9. Sos grzybowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 300 kg. Zadanie nr 4 1. Woda źródlana gazowana. Opakowanie 1,5 litra. ilość - 24000 litrów. Zadanie nr 5 1. Fasola biała jednolita. Opakowanie 1 - 50 kg. ilość - 3200 kg. 2. Groch łuszczony połówki. Opakowanie 1 - 50 kg. ilość - 3000 kg. 3. Teksturowane białko sojowe kotlet ala schabowy. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 300 kg. 4. Teksturowane białko sojowe - granulat. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 400 kg. 5. Teksturowane białko sojowe - kostka. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 450 kg. Zadanie nr 6 1. Konserwa turystyczna - puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane. Opakowanie 0,3 - 0,33 kg. Ilość - 3500 kg. 2. Pasztet drobiowy - konserwa, puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane. Opakowanie 0,2 - 0,33 kg. ilość - 3900 kg. 3. Konserwa tyrolska - puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane. Opakowanie 0,3 - 0,33 kg. ilość - 3500 kg. Zastosowanie w niniejszym postepowaniu ceny jako jedynego kryterium oceny ofert, nie wpłynie na koszty ponoszone w całym okresie korzystania z przedmiotu zamówienia. Ponadto wykonawca zobowiązany jest do takiego działania w trakcie realizacji umowy, aby jakość dostarczanych artykułów spożywczych opisanych w przedmiocie zamówienia, sposoby ich pakowania, rodzaj używanych opakowań zbiorczych oraz w stosowanych normach i powszechnie obowiązujących przepisach prawa skutkowały obniżeniem ponoszonych przez Zamawiającego kosztów przechowywania, przygotowania i dystrybucji dostarczanych artykułów i wytwarzanych z nich potraw oraz kosztów wywozu i utylizacji powstałych w tym procesie odpadów. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu
Dodano: 2016-07-15 - Zakup żywności dla potrzeb mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Turowie z podziałem na 8 zadań w skład którego wchodzą 1) produkty mleczarskie - kod CPV - 15500000-3 2) różne produkty spożywcze - kod CPV - 15896000-5 3) owoce i warzywa - kod CPV - 15300000 - 1 4) mięso, produkty mięsne, wędliny - kod CPV - 15301100-6 5) pieczywo - świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie - kod CPV - 15612500-6 6) jaja - kod CPV - 03142500-3 7) mrożonki, warzywa, mięso mielone mrożone, udka, kluski, pierogi- kod CPV- 15896000-6 8) ryby mrożone - kod CPV 15220000-6
Dodano: 2016-07-15 - Przetarg nieograniczony na zakup i dostawę produktów spożywczych dla potrzeb Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu, nr sprawy : 13/13 PN/2016
Dodano: 2016-07-06 - Dostawa produktów spożywczych do kuchni Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Pawłowicach (Szkoła Podstawowa nr 2 w Pawłowicach - ul. Pukowca 4, Publiczne Przedszkole w Modrzewiowym Ogrodzie - ul. LWP 3)
Dodano: 2016-06-30 - Dostawa produktów spożywczych
Dodano: 2016-06-20 - Dostawa żywności do stołówek wchodzących w skład Centrum Usług Socjalnych i Wsparcia w Sosnowcu
Dodano: 2016-06-16 - Zakup żywności dla potrzeb mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Turowie, ul. Joachimowska 85 z podziałem na 8 zadań w skład którego wchodzą, zadanie nr 3: 3) warzywa i owoce - kod CPV - 15300000 - 1
Dodano: 2016-06-15 - Dostawa artykułów spożywczych na II pół roku 2016
Dodano: 2016-06-09 - Dostawa żywności do stołówek wchodzących w skład Centrum Usług Socjalnych i Wsparcia w Sosnowcu
Dodano: 2016-06-06 - Dostawa różnych produktów mięsnych i ryb przetworzonych, konserwowanych dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Zakładu Pielęgnacyjno - Opiekuńczego w Jaworznie ul. Zawiszy Czarnego 4
Dodano: 2016-06-03