Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych dla Gminnego Przedsiębiorstwa Usługowego ALGAWA Sp. z o.o. z siedzibą w Aleksandrowie Kujawskim przy ul. Przemysłowej 10

Gminne Przedsiębiorstwo Usługowe ALGAWA Sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 87-700 Aleksandrów Kujawski, ul. Przemysłowa 10
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 54 282 07 70 , fax. 54 282 07 70
  • Data zamieszczenia: 2012-12-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gminne Przedsiębiorstwo Usługowe ALGAWA Sp. z o.o.
    ul. Przemysłowa 10 10
    87-700 Aleksandrów Kujawski, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 54 282 07 70, fax. 54 282 07 70
    REGON: 34039483700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych dla Gminnego Przedsiębiorstwa Usługowego ALGAWA Sp. z o.o. z siedzibą w Aleksandrowie Kujawskim przy ul. Przemysłowej 10
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów mleczarskich, mięsa, drobiu i ryb oraz przetworów mięsnych, pieczywa i innych artykułów spożywczych dla Zamawiającego, który to przedmiot jest podzielony na części: 1. Chleb zwykły krojony - 2000 szt. 2. Chleb słonecznikowy krojony - 2300 szt. 3. Bułka mała 0,05 kg - 6000 szt. 4. Bułka grachamka 0,05 kg - 2400 szt. 5. Bułka tarta - 950 kg 6. Kalafior mrożony - 240 kg 7. Mieszanka owocowa - 120 kg 8. Brokuł mrożony - 200 kg 9. Fasola szparagowa mrożona zielona - 80 kg 10. Jaja klasy S - 18000 szt. 11. Cukier - 2600 kg 12. Mąka pszenna typ 500 - 1900 kg 13. Mąka ziemniaczana - 150 kg 14. Herbata czarna granulowana - 20 kg 15. Kakao - 240 szt. 16. Kawa zbożowa - 22 kg 17. Syrop owocowy - 50 l 18. Olej uniwersalny - 2850 l 19. Margaryna zwykła - 15 kg 20. Krem czekoladowo-orzechowy do smarowania 400 g - 220 szt. 21. Dżem - 95 kg 22. Przyprawa warzywna sypka - 375 kg 23. Przyprawa do zup w płynie - 310 l 24. Przyprawa do kurczaka - 60 kg 25. Przyprawa do gyrosa - 15 kg 26. Czosnek suszony - 24 kg 27. Papryka słodka - 12 kg 28. Ziele angielskie - 5 kg 29. Liść laurowy - 3 kg 30. Cynamon - 6 kg 31. Majeranek - 36 kg 32. Pieprz czarny mielony - 30 kg 33. Sól jodowana - 600 kg 34. Kwasek cytrynowy - 75 kg 35. Kostki pieczeniowe (12 szt. w opakowaniu) - 1100 op. 36. Kostki rosołowe (12 szt. w opakowaniu) - 2250 op. 37. Sos pieczarkowy sypki - 300 szt. 38. Sos pieczeniowy sypki - 500 szt. 39. Sos do spagetii 550g - 2200 szt. 40. Brzoskwinie w puszce - 335 kg 41. Ananasy w puszce - 335 kg 42. Pomidory w puszce - 450 szt. 43. Kukurydza konserwowa 400g - 1000 szt. 44. Groszek konserwowy 400g - 2200 szt. 45. Szczaw konserwowy - 105 kg 46. Ogórki konserwowe 0,9 kg - 150 szt. 47. Koncentrat pomidorowy 30% - 225 kg 48. Przecier ogórkowy - 300 szt. 49. Kwas z kapusty - 210 l 50. Barszcz czerwony koncentrat 0,33l - 360 szt. 51.Żurek kujawski 50 g - 95 kg 52. Żurek w płynie - 240 szt. 53. Ketchup łagodny - 150 kg 54. Musztarda - 34 kg 55. Majonez - 630 kg 56. Chrzan tarty - 17 kg 57. Kulki czekoladowe zbożowe 0,5 kg - 300 szt. 58. Płatki śniadaniowe miodowe 0,5kg - 410 szt. 59. Płatki kukurydziane 0,5kg - 150 szt. 60. Kasza manna - 75 kg 61. Makaron spagetti - 1500 kg 62. Makaron muszelka - 450 kg 63. Makaron wstążki grube - 900 szt. 64. Makaron penne - 900 szt. 65. Makaron świderki - 1250 kg 66. Makaron łazanki - 600 kg 67. Ryż biały - 1230 kg 68. Kasza jęczmienna - 450 kg 69. Kasza gryczana - 450 kg 70. Kisiel w proszku - 1000 szt. 71. Galaretka w proszku 75g - 1000 szt. 72. Budyń w proszku 40g - 1000 szt. 73. Sezam ziarno 0,5kg - 50 szt. 74. Wafelek w czekoladzie - 12000 szt. 75. Soczki owocowe 0,2l - 3000 szt. 76. Woda mineralna niegazowana 5l - 300 szt. 77. Łopatka wieprzowa bez kości i skóry - 3000 kg 78. Mięso mielone wieprzowe o zawartości tłuszczu max. 15% - 1000 kg 79. Schab wieprzowy bez kości - 1800 kg 80. Karkówka wieprzowa bez kości - 900 kg 81. Parówki wieprzowe cienkie o zawartości mięsa min. 60% - 202 kg 82. Parówki drobiowe cienkie o zawartości mięsa min. 55% - 202 kg 83. Kiełbasa biała surowa - 340 kg 84. Kiełbasa śląska - 390 kg 85. Kiełbasa krakowska - 105 kg 86. Kiełbasa żywiecka - 105 kg 87. Szynka konserwowa wieprzowa - 105 kg 88. Kiełbasa szynkowa - 105 kg 89. Wędlina drobiowa - 210 kg 90. Polędwica sopocka - 210 kg 91. Pasztet pieczony - 300 kg 92. Boczek wędzony - 50 kg 93. Smalec - 15 kg 94. Filet z kurczaka bez skóry - 5500 kg 95. Skrzydełka z kurczaka - 1000 kg 96. Ćwiartki z kurczaka - 1200 kg 97. Ser żółty półtłusty twardy typu GOUDA - 300 kg 98. Masło śmietankowe 82% - 700 kg 99. Twaróg półtłusty - 1200 kg 100. Mleko w folii 2% - 7700 l 101. Ser topiony 100g - 1080 szt. 102. Serek kremowo-twarogowy 150g - 100 szt. 103. Śmietana 18% 400g - 2100 szt. 104. Jogurt owocowy o zawartości cukru min. 14% na 100g - 31000 szt. 105. Jogurt naturalny 180g - 720 szt. 106. Serek homogenizowany - 10000 szt. 107. Masło roślinne - 30 kg 108. Filet mrożony z pangi białej, glazura max. 30% - 500 kg 109. Filet mrożony z dorsza, glazura max. 30% - 500 kg 110. Filet mrożony z mintaja, glazura max. 30% - 280 kg 111. Filet mrożony z morszczuka, glazura max. 30% - 280 kg Tuńczyk konserwowy w oleju - 50 szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158110006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.algawa.4bip.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach