Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych

Zakład Karny w Łupkowie ogłasza przetarg

  • Adres: 38-543 Komańcza, Łupków 45
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 013 467-70-49 , fax. 0-13 4677011
  • Data zamieszczenia: 2015-11-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Łupkowie
    Łupków 45 45
    38-543 Komańcza, woj. podkarpackie
    tel. 013 467-70-49, fax. 0-13 4677011
    REGON: 00032110600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów spożywczych: ZADANIE I - Konserwy rybne- konserwa ze szprotów całych lub w kawałkach, w sosie pomidorowym, o gramaturze 170g, z samootwieraczem, w ilości 150 kg,- konserwa ze szprotów całych lub w kawałkach, w sosie pomidorowym, o gramaturze 300 - 330g, z samootwieraczem, w ilości 450 kg,- paprykarz z ryb, o gramaturze 300 - 330g, z samootwieraczem, w ilości 2 200 kg,ZADANIE II - Różne artykuły spożywcze- groszek konserwowy w opakowaniach do 1 kg, w ilości 500 kg, - chrzan tarty, w ilości 350 kg, - koncentrat pomidorowy 30%, w opakowaniach od 200 g do 1 kg, w ilości 1 300kg,- ketchup w opakowaniach do 1 kg, w ilości 120 kg,- musztarda stołowa w opakowaniach do 1 kg, w ilości 200 kg,- ocet spirytusowy zwykły 10%, w ilości 250 l,- przyprawa w płynie, w opakowaniach do 5 litrów, w ilości 3 000 l,- olej roślinny jadalny, rafinowany, konfekcjonowany, w ilości 1 600 l,- sól warzona, próżniowa, jodowana, spożywcza, w ilości 2 000 kg,- kawa zbożowa, w ilości 300 kg, - herbata czarna granulowana, w ilości 300 kg,- fasola biała ( jadalna) - odmiany JAŚ, w całości, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, w ilości 2 200 kg,- groch łuskany, suszony, ziarna jednorodne odmianowo, w ilości 1 200 kg- jaja kurze, świeże, spożywcze, klasy ekstra lub standard, w ilości 25 000 szt.,- cukier biały kryształ, w opakowaniach do 25 kg, w ilości 6 000 kg,- dżem owocowy, w opakowaniach do 15 kg, w ilości 1 200 kg,- marmolada owocowa, w opakowaniach do 15 kg, w ilości 1 200 kg, - woda mineralna 1,5 l niegazowana, w ilości 1 500 szt., ZADANIE III - Ryba i kura- ryba morska mrożona, wypatroszona, tusza, bez głowy, ogona, w ilości 800 kg,- kurczak ogólnospożywczy, cały, mrożony, oskubany i wypatroszony, bez głowy, łap oraz szyi, serca, wątroby i żołądka, w ilości 1 000 kg,- filet z piersi kurczaka mrożony, w ilości 600 kg, - burgery rybne panierowane, mrożone, jednolite o wyrównanej wielkości, całe, 1 szt. 80 - 100g masy netto, w ilości 1 000 kg,ZADANIE IV - Przyprawy, zupy, sosy, napoje- rosół drobiowy - bulion baza w proszku, w ilości 250 kg,- bulion jarzynowy - bulion baza w proszku, w ilości 250 kg,- sos pieczarkowy w proszku, w ilości 320 kg,- sos pieczeniowy w proszku, w ilości 320 kg,- sos biały w proszku, w ilości 150 kg,- sos gulaszowy w proszku, w ilości 320 kg,- sos węgierski w proszku, w ilości 320 kg, - sos koperkowy w proszku, w ilości 180 kg,- zupa ogonowa w proszku, w ilości 280 kg,- zupa grzybowa w proszku, w ilości 280 kg, - żurek w proszku, w ilości 200 kg,- majeranek, w ilości 25 kg,- papryka mielona, w ilości 55 kg,- liść laurowy, w ilości 28 kg,- czosnek mielony, w ilości 15 kg,- pieprz czarny mielony, w ilości 60 kg,- pieprz ziołowy mielony, w ilości 60 kg,- mieszanka warzywna suszona, w ilości 50 kg,- kminek, w ilości 60 kg,- ziele angielskie, w ilości 30 kg,- cynamon, w ilości 10 kg, - przyprawa do mięs w proszku, w ilości 25 kg,- przyprawa do ryb w proszku, w ilości 5 kg,- przyprawa do bigosu w proszku, w ilości 15 kg, - koper suszony, w ilości 20 kg,- natka pietruszki suszona, w ilości 20 kg, - napój pomarańczowy w proszku, w ilości 700 kg,- napój wiśniowy w proszku, w ilości 700 kg,- napój malinowy w proszku, w ilości 700 kg, ZADANIE V - Sałatki- leczo pieczarkowe, w opakowaniach do 2 kg, w ilości 1 200 kg,- sałatka szwedzka, w słoikach od 500ml - 1700ml, w ilości 1 200 kg, - sałatka obiadowa, w słoikach od 500ml - 1700ml, w ilości 1 200 kg, - sałatka z czerwonej kapusty, w słoikach od 500ml - 1700ml, w ilości 1 000 kg,ZADANIE VI - Makaron, kasza, ryż - makaron różny( nitki, świderki, muszelki), w ilości 6 500 kg,- kasza jęczmienna, w ilości 2 500 kg, - kasza manna, w ilości 1 500 kg,- ryż spożywczy biały, w ilości 3 500 kg, ZADANIE VII - Wyroby garmażeryjne- kluski śląskie mrożone, w ilości 500 kg,- pierogi ruskie mrożone, w ilości 3 500 kg,- uszka z grzybami mrożone, w ilości 80 kg1. Ilości podane powyżej są szacunkowe i mogą ulec zmianie. Z tego tytułu wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec zamawiającego.2. Miejsce realizacji zamówienia: magazyn Zakładu Karnego w Łupkowie, Łupków 45, 38-543 Komańcza i magazyn Oddziału Zewnętrznego w Moszczańcu, Moszczaniec 14, 38-543 Komańcza.3. Transport artykułów spożywczych odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy.4. Dostawy będą częściowe i sukcesywne. Ilość i rodzaj zamawianych artykułów spożywczych zamawiający określał będzie każdorazowo telefonicznie na 48 godziny przed realizacją dostawy.5. Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanych artykułów spożywczych w swoich magazynach, w dniu dostawy każdej partii.6. Dostawa artykułów spożywczych do magazynów zamawiającego odbywać się będzie w godz. 8.00 - 13.30, z wyłączeniem sobót, niedziel i świąt. 7. Z uwagi na konstrukcję bram wjazdowych w Oddziale Zewnętrznym w Moszczańcu dostawy muszą być realizowane samochodem o wysokości do 3,40 m.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152410009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach