Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych - Małopolska Szkoła Gościnności w Myślenicach ogłasza przetarg
- Adres: 32-400 Myślenice, ul. Zdrojowa 18
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 12 2720424 w. 106 , fax. 12 2721246
- Data zamieszczenia: 2012-03-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych - Małopolska Szkoła Gościnności w Myślenicach
ul. Zdrojowa 18 18
32-400 Myślenice, woj. małopolskie
tel. 12 2720424 w. 106, fax. 12 2721246
REGON: 00029202000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsp.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna jednostki samorządu terytorialnego.
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych. 2. Zamawiający zamawia przedmiot zamówienia publicznego wykazany w załączniku nr 2 do SWIZ - 3 pakiety: część I zamówienia: pakiet nr 1 - dostawa pieczywa część II zamówienia: pakiet nr 2 - dostawa nabiału część III zamówienia: pakiet nr 8 - dostawa wyrobów cukierniczych. 2.1. W trakcie realizacji zamówienia ilość przedmiotowego zamówienia wykazana w załączniku nr 2 może ulec zmniejszeniu z ważnych przyczyn, których nie można było przewidzieć przed wszczęciem postępowania. W takim wypadku Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia . 2.2. Zamawiający zastrzega sobie prawo do dokonania przesunięć ilościowych pomiędzy pozycjami wyszczególnionymi w danym pakiecie, bez zmiany jego wartości . 3. Dostawy będą realizowane wg pisemnych lub telefonicznych zamówień składanych przez osobę upoważnioną na 1 dzień przed planowaną dostawą. Zamówienia, o których mowa w pkt. 3, określać będą: wielkość, asortyment i termin dostawy poszczególnych partii towaru. 4. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć zamówiony towar w dniu ustalonym przez osobę upoważnioną od godz. 6.00. Wykonawca dostarcza towar własnym transportem na własny koszt, w sposób zgodny z obowiązującymi przepisami higieniczno-sanitarnymi . 4.1. Dostarczony towar musi być I gatunku , świeży, odpowiedniej jakości, posiadać nienaruszone cechy pierwotnego opakowania, mający odpowiedni termin ważności do spożycia podany na opakowaniu . 4.2. Wędliny w opakowaniu hermetycznym . 4.3. Towar ilościowo i jakościowo niezgodny z zamówieniem nie będzie przez Zamawiającego odbierany . 4.4. Towar ilościowo będzie odbierany w dniu dostawy, natomiast jakościowo w terminie do trzech dni od dnia dostawy. 4.5. W przypadku nie przydatnego do spożycia towaru Zamawiający zastrzega sobie prawo zwrotu lub wymiany towaru. 5. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych wg pakietów . 5.1.Oferta powinna obejmować całość zamówienia lub poszczególne pakiety. 5.2.Nie będą rozpatrywane oferty nie zawierające wszystkich cen w ramach poszczególnych pakietów . 6. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych. 7. Przedmiotem niniejszego postępowania nie jest zawarcie umowy ramowej. 8. Zamawiający nie przewiduje zamówień uzupełniających, o których mowa w Art. 67 ust. 1 pkt. 7 Ustawy . 9. Zamawiający nie przewiduje udzielenia zaliczek na potrzeby wykonania zamówienia . 10. Zamawiający nie ogranicza możliwości ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców , u których ponad 50% pracowników stanowią osoby niepełnosprawne. 11. Zamawiający nie wymaga wniesienia gwarancji zabezpieczenia umowy. 12. Ceny jednostkowe towaru podane w umowie nie ulegają zmianie przez okres trwania umowy . - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158100009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsp.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa pieczywa i artykułów spożywczych różnych dla DPS w Krakowie, ul. Krakowska 55, w II półroczu 2016r.
Dodano: 2016-06-27 - Przetarg nieograniczony na sprzedaż i dostawy pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich, mąki pszennej, makaronów 2 - jajecznych.
Dodano: 2016-06-20 - Sprzedaż i dostawa pieczywa dla Domu Pomocy Społecznej w Nowym Sączu, ul. Emilii Plater 20 w okresie 01.07.2016 - 31.12.2016r.
Dodano: 2016-06-03 - Dostawa pieczywa dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie
Dodano: 2016-03-14 - Dostawy pieczywa, mrożonek, ryb oraz jaj - 4 zadania
Dodano: 2016-01-26 - Przetarg nieograniczony na dostawy pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich , mąki pszennej.
Dodano: 2015-12-15 - Dostawa pieczywa i artykułów spożywczych różnych dla DPS w Krakowie, ul. Krakowska 55, w okresie od 02.01. 2016r. do 30.06. 2016 r.
Dodano: 2015-12-08 - dostawa pieczywa i wyrobów ciastkarskich do Domu Pomocy Społecznej im. W. Godynia w Krakowie ul. Sołtysowska 13d w okresie od 02.01.2016 do 31.12.2016 roku
Dodano: 2015-12-03 - Dostawa artykułów spożywczych w roku 2016 do Domu Pomocy Społecznej w Izdebniku
Dodano: 2015-12-01 - Dostawa artykułów spożywczych w roku 2016 do 2 Domów Pomocy Społecznej będących jednostkami organizacyjnymi Starostwa Powiatowego w Wadowicach.
Dodano: 2015-11-26