Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych.

Centrum Kształcenia i Wychowania Ochotnicze Hufce Pracy ogłasza przetarg

  • Adres: 63-300 Pleszew, Al. Wojska Polskiego 21
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 062 7420602 , fax. 062 7420602
  • Data zamieszczenia: 2012-01-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Kształcenia i Wychowania Ochotnicze Hufce Pracy
    Al. Wojska Polskiego 21 21
    63-300 Pleszew, woj. wielkopolskie
    tel. 062 7420602, fax. 062 7420602
    REGON: 25101239400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ckiw-pleszew.ohp.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    L.p. Nazwa artykułu j.m ilość 1. Baton Snickers szt. 400 2. Baton Mars szt. 1800 3. Brzoskwinie puszka 850g szt. 50 4. Paprykarz 300g szt. 300 5. Czosnek granulowany 250g szt. 20 6. Ciastka szt. 350 7. Ciastka Delicje szt. 250 8. Ciastka Jeżyki szt. 50 9. Cukier kg 1800 10. Cukier puder szt. 70 11. Cukier waniliowy Delecta szt. 50 12. Czekolada Goplana 100 g szt. 100 13. Czosnek granulowany Prymat 20g szt. 300 14. Degusta 1 kg przyprawa szt. 20 15. Degusta 200 g przyprawa szt. 500 16. Delikt 200 g szt. 50 17. Dżem 280 g Sorella szt. 650 18. Dżem jednorazowy paski szt. 200 19. Majeranek Galeo 8g szt. 150 20. Fasola sucha 1 kg kg 150 21. Fasolka konserwowa 0,9 L szt. 40 22. Filet śledziowy w pomidorach 170g szt. 200 23. Galaretka Winiary szt. 1400 24. Groch kg 100 25. Groszek konserwowy Kotlin szt. 200 26. Herbata granulowana 100 g szt. 1100 27. Herbata Lipton 100 saszetek szt. 100 28. Kawa Jacobs 250g szt. 400 29. Kasza jęczmienna kg 150 30. Kawa rozpuszczalna Jacobs 200g szt. 40 31. Kawa Tchibo żółta 250g szt. 100 32. Ketchup Kotlin 1 L szt. 200 33. Ketchup 3 kg Kotlin szt. 20 34. Kisiel Cykoria 40g szt. 600 35. Kompot 0,9 l szt. 100 36. Koncentrat pomidorowy 1 L Kotlin szt. 200 37. Krem czekoladowy 200 g Nutella szt. 200 38. Kukurydza konserwowa szt 300 39. Kwasek cytrynowy Prymat 20g szt. 250 40. Liść laurowy Prymat 6g szt. 50 41. Majeranek 100g szt. 50 42. Majonez 400g Winiary szt. 250 43. Majonez w 7 Winiary szt. 150 44. Makaron kg 200 45. Makaron 250 g Eko-Mak szt. 600 46. Margaryna zwykła 250g Kruszwica kg 120 47. Margaryna śniadaniowa 500 g szt. 200 48. Masło 200 g szt. 4000 49. Mąka tortowa 1 kg kg 700 50. Mąka ziemniaczana 1 kg kg 100 51. Mleko 1 L kartonik Łowicz szt. 300 52. Musztarda stołowa 1 L PEGAZ szt. 100 53. Ocet 0,5 L szt. 150 54. Ogórek konserwowy 0,9 L szt. 350 55. Ogórki konserwowe 2650 g szt. 50 56. Olej Kujawski 1 L szt. 550 57. Papryka konserwowa 0,9 L szt. 300 58. Papryka słodka Prymat 20g szt. 100 59. Pasztet Profi 160g szt. 100 60. Pieprz mielony Prymat 20g szt. 250 61. Powidła 280 g Unamel szt. 500 62. Proszek do pieczenia Delekta szt. 50 63. Przyprawa stołowa 1 L Winiary szt. 100 64. Ryż kg 100 65. Ryż kartonik szt. 50 66. Seler konserwowa szt. 100 67. Pieprz mielony 250g szt. 20 68. Sos do pieczeni Winiary szt. 60 69. Sól szt. 300 70. Syrop Cymes 430 ml szt. 550 71. Śmietana 0,5 L Łowicz szt. 200 72. Śmietanka paski szt. 400 73. Śmietanka 30% 0,5 l szt. 30 74. Woda świtezianka 0,5l szt. 1000 75. Wafelek Grzesiek szt. 900 76. Woda źródlana 1,5l Żywiec szt. 400 77. Zaprawa cytrynowa pasek szt. 200 78. Ziele angielskie Prymat 20g szt. 100 79. Żelatyna Cykoria 50g szt. 50 80. Żelatyna 1 kg Cykoria kg 30
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ckiw-pleszew.ohp.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach