Centrum Kształcenia i Wychowania Ochotnicze Hufce Pracy ogłasza przetarg
- Adres: 63-300 Pleszew, Al. Wojska Polskiego 21
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 062 7420602 , fax. 062 7420602
- Data zamieszczenia: 2011-01-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Kształcenia i Wychowania Ochotnicze Hufce Pracy
Al. Wojska Polskiego 21 21
63-300 Pleszew, woj. wielkopolskie
tel. 062 7420602, fax. 062 7420602
REGON: 25101239400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ckiw-pleszew.ohp.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych. Rodzaje artykułów i ich ilości podano w tabeli poniżej: L.p. Nazwa artykułu j.m ilość 1 Ananasy 580 g Szt. 23 2 Baton Snickers Szt. 1300 3 Baton Mars Szt. 2700 4 Brzoskwinie puszka 850 g Szt. 30 5 Budyń Szt. 20 6 Chrzan 0,9 L Szt. 20 7 Ciastka kruche Szt. 90 8 Ciastka Delicje Szt. 186 9 Ciastka Jeżyki Szt. 25 10 Cukier 1 kg Kg 1900 11 Cukier puder 400 g Szt. 60 12 Cukier waniliowy Delecta Szt. 140 13 Czekolada Goplana 100 g Szt. 390 14 Czosnek granulowany Galeo 20 g Szt. 450 15 Czosnek granulowany 250 g Szt. 20 16 Degusta 1 kg przyprawa Szt. 30 17 Degusta 200 g przyprawa Szt. 450 18 Delikat 200 g Szt. 40 19 Dżem 280 g Sorella Szt. 800 20 Dżem jednorazowy paski Szt. 60 21 Fasola czerwona puszka Szt. 30 22 Fasola sucha 1 kg Kg 130 23 Fasolka konserwowa 0,9 L Szt. 50 24 Filet śledziowy w pomidorach 170 g Szt. 110 25 Galaretka Winiary Szt. 1700 26 Groch Kg. 80 27 Groszek konserwowy Kotlin Szt. 270 28 Herbata granulowana 100 g Szt. 1200 29 Herbata Lipton 100 saszetak Szt. 80 30 Kakao Deco Moreno 200 g Szt. 10 31 Kasza jęczmienna Kg. 140 32 Kawa Jacobs 250 g Szt. 370 33 Kawa rozpuszczalna Jacobs 200 g Szt. 40 34 Kawa Tchibo żółta 250 g Szt. 90 35 Ketchup Kotlin 1 L Szt. 240 36 Ketchup 3 kg Szt. 15 37 Kisiel Cykoria 40 g Szt. 800 38 Kompot 0,9 L Szt. 90 39 Koncentrat pomidorowy 1 L Kotlin Szt. 220 40 Krem czekoladowy 200 g Nutella Szt. 280 41 Kukurydza Kg 400 42 Kwasek cytrynowy Galeo 20 g Szt. 230 43 Liść laurowy Galeo 6 g Szt. 40 44 Majeranek Galeo 8 g Szt. 136 45 Majonez Winiary 400 g Szt. 360 46 Majonez w 7 Winiary 700 g Szt. 230 47 Mak Kg. 5 48 Makaron 1 kg Kg 320 49 Makaron 250 g Eko-Mak Szt. 210 50 Margaryna zwykła 250 g Kruszwica Kg 120 51 Margaryna śniadaniowa 500 g Szt. 400 52 Masło 200 g Szt. 4400 53 Mąka tortowa 1 kg Kg 850 54 Mąka ziemniaczana 1 kg Kg. 120 55 Mleko 1 L kartonik 3,2% Łowicz Szt. 135 56 Musztarda stołowa 1 L PEGAZ Szt. 110 57 Ocet 0,5 L Szt. 260 58 Ogórek konserwowy 0,9 L Szt. 390 59 Ogórki konserwowe 2650 g Szt. 70 60 Olej Kujawski 1 L Szt. 680 61 Papryka konserwowa 0,9 L Szt. 390 62 Papryka słodka Galeo 20 g Szt. 100 63 Pasztet Drop 160 g Szt. 60 64 Pieprz mielony Galeo 20 g Szt. 280 65 Powidła 280 g Unamel Szt. 600 66 Proszek do pieczenia Delekta Szt. 100 67 Przyprawa stołowa 1 L Winiary Szt. 85 68 Ryż Kg. 100 69 Ryż kartonik Szt. 90 70 Seler konserwowa Szt. 120 71 Soczek Cymes 0,2 L Szt. 2700 72 Sos do pieczeni Winiary 30 g Szt. 60 73 Sól 1 kg Szt. 390 74 Syrop Cymes 430 ml Szt. 700 75 Śmietana 0,5 L Szt. 250 76 Śmietana 250 ml Szt. 50 77 Śmietana 30% 0,5 L Łowicz Szt. 30 78 Śmietanka paski Szt. 430 79 Śnieżka Szt. 50 80 Wafelek Grzesiek Szt. 3000 81 Woda gazowana 1,5 L Żywiec Szt. 200 82 Woda niegazowana 1,5 L Żywiec Szt. 200 83 Zaprawa cytrynowa pasek Szt. 160 84 Ziele angielskie Galeo 15 g Szt. 30 85 Żelatyna cykoria 50 g Szt. 90 86 Żelatyna 1 kg cykoria Kg 25 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ckiw-pleszew.ohp.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Granowie
Dodano: 2016-07-27 - Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych CKU w Przygodzicach
Dodano: 2016-07-22 - Roczna, sukcesywna dostawa produktów spożywczych do Szpitala Miejskiego im. Franciszka Raszei w Poznaniu
Dodano: 2016-06-21 - Przedmiotem zamówienia jest: roczna, sukcesywna dostawa produktów spożywczych do Szpitala Miejskiego im. Franciszka Raszei w Poznaniu
Dodano: 2016-04-29 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby kuchni Domu Pomocy Społecznej w Mościszkach
Dodano: 2016-04-11 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby kuchni Domu Pomocy Społecznej w Mościszkach.
Dodano: 2016-02-15 - Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Chojnie
Dodano: 2016-02-09 - Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów spożywczych dla Bursy Szkolnej im. Stefana Rowińskiego w Ostrowie Wielkopolskim ( liczba zadań - 10 pakietów ).
Dodano: 2016-01-26 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin do Ośrodków Szkolenia i Wychowania w Próchnowie i w Szamocinie w 2016 roku
Dodano: 2016-01-14 - Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-01-04