Przetargi.pl
dostawa artykułów spożywczych

Zakład Karny w Żytkowicach ogłasza przetarg

  • Adres: 26-930 Garbatka Letnisko, Żytkowice
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 048 6210198 , fax. 048 6146030
  • Data zamieszczenia: 2010-05-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Żytkowicach
    Żytkowice
    26-930 Garbatka Letnisko, woj. mazowieckie
    tel. 048 6210198, fax. 048 6146030
    REGON: 00103820000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa artykułów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych Konserwy rybne 180g. Szprot w oleju kg 350 Konserwy rybne 180g. Szprot w pomidorach kg 350 Paprykarz 300g. kg 4500 Kostka rybna( mrożona) kg 1000 Kotlet rybny panierowany kg 2000 Filet z Mintaja ( mrożony ) kg 500 Filet śledziowy Matjas w zalewie grejpfrutowej kg 2000 Pasztecik drobiowy 130g kg. 1300 Fasola biała kg. 1500 Groch łupany kg. 1500 Dżem truskawkowy niskosłodzony kg. 200 Dżem truskawkowy kg. 500 Marmolada wieloowocowa kg. 1300 Marmolada truskawkowa kg. 500 Kalafior mrożony ( opakowanie 0,5 kg ) kg. 300 Brukselka mrożona ( opakowanie 0,5 kg ) kg. 300 Fasolka mrożona ( opakowanie 0,5 kg ) kg. 300 Papryka konserwowa kg. 300 Olej roślinny l 800 Olej słonecznikowy l 200 Kasza jęczmienna gruba kg. 3000 Kasza manna kg. 800 Ryż długo ziarnisty kg. 1000 Kasza gryczana kg. 400 Mąka typ 600 kg. 2500 Mąka ziemniaczana kg. 200 Pierogi z serem ( mrożone ) kg. 150 Pyzy ziemniaczane ( mrożone ) kg. 150 Koncentrat pomidorowy kg. 550 Pierogi z kapustą i grzybami ( mrożone ) kg. 300 Pieprz prawdziwy mielony kg. 80 Pieprz ziołowy kg. 15 Ocet l 120 Przyprawa do zup w płynie l 800 Majeranek kg. 30 Ziele angielskie kg. 30 Liść laurowy kg. 30 Papryka słodka ( przyprawa ) kg. 25 Papryka ostra ( przyprawa ) kg. 50 Musztarda kg. 700 Bulion w kostkach wołowy kg. 100 Bulion w kostkach drobiowy kg. 100 Barszcz biały w proszku kg. 200 Przyprawa warzywna sypka kg. 700 Makaron nitki kg. 1000 Makaron świderki kg. 3000 Cukier kg. 10000 Cukier waniliowy kg. 5 Cynamon kg. 5 Żurek w proszku kg. 100 Kawa zbożowa kg. 700 Sól kg. 2500 Herbata granulowana czarna kg. 70 Ketchup kg. 1250 Płatki owsiane kg. 350 Płatki kukurydziane kg. 150 Sucharki kg. 100 Chrzan tarty kg. 250 Groszek konserwowy kg. 200 Kukurydza konserwowa kg. 200 Majonez kg. 500 Kwasek cytrynowy kg. 5 Zupa w proszku pieczarkowa kg. 200 Zupa w proszku grzybowa kg. 150 Mieszanka warzywna konserwowa kg. 500 Sałatka z białej kapusty ( konserwowa ) kg. 500 Sałatka z czerwonej kapusty ( konserwowa ) kg. 300 Kotlety sojowe kg. 500 Napój op. 0.2 litra l 30 Woda mineralna 0,5 litra l 150
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158721001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną