Przetargi.pl
Dostawa artykułów nabiałowych do 12 obiektów Wrocławskiego Zespołu Żłobków Znak postępowania ZP-92/WZŻ/2016

Wrocławski Zespół Żłobków ogłasza przetarg

  • Adres: 53-609 Wrocław, ul. Fabryczna
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. +4871 365 03 46 , fax. +4871 365 03 47
  • Data zamieszczenia: 2016-11-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wrocławski Zespół Żłobków
    ul. Fabryczna 15
    53-609 Wrocław, woj. dolnośląskie
    tel. +4871 365 03 46, fax. +4871 365 03 47
    REGON: 021545051
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów nabiałowych do 12 obiektów Wrocławskiego Zespołu Żłobków Znak postępowania ZP-92/WZŻ/2016
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    2.1 Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów nabiałowych do niżej wymienionych obiektów Wrocławskiego Zespołu Żłobków we Wrocławiu. 1) Żłobek Nr 1 ul. Lwowska 20 we Wrocławiu 2) Żłobek Nr 2 ul. Zemska 33 we Wrocławiu 3) Żłobek Nr 4 ul. Kłodnicka 25 we Wrocławiu 4) do żłobka Nr 3 ul. Białowieska 2; 5) Żłobek Nr 5 ul. Dokerska 5 we Wrocławiu 6) Żłobek Nr 7 ul. Drukarska 9 we Wrocławiu 7) Żłobek Nr 8 ul. Sądowa 6 we Wrocławiu 8) Żłobek Nr 10 ul. Brodatego 17 we Wrocławiu 9) Żłobek Nr 11 ul. Hubska 39 we Wrocławiu 10) Żłobek Nr 13 ul. Wieczysta 107 we Wrocławiu 11) Żłobek Nr 14 ul. Mulicka 4c we Wrocławiu 12) Żłobek Nr 15 ul. Łukowa 37 we Wrocławiu 2.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia to niżej wymienione artykuły nabiałowe, wraz z ich ilościami. Ilości przypadające na każdy żłobek znajdują się w Formularzu asortymentowo-cenowym załączniku nr 2 do SIWZ. 1 Drożdże prasowane 100 g bez konserwantów op 103,00 2 jaja kurze świeże klasy A, kat. L kod systemu chowu - 1 szt 15772,00 3 jogurt naturalny z mleka pasteryzowanego, zawierający żywe kultury bakterii jogurtowych bez konserwantów, nie zawierający wzmacniaczy smaku, substancji żelujących. Opakowanie: w pojemnikach z tworzyw sztucznych (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością). op 668,00 4 jogurt naturalny typu greckiego o zawartości tłuszczu min. 9%, bez konserwantów, żelatyny i innych substancji zagęszczających, mający w składzie tylko mleko, śmietanę i żywe kultury bakterii typowych dla produktu. Opakowanie: w pojemnikach z tworzyw sztucznych (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) op 454,00 5 kefir naturalny mający w składzie tylko mleko pasteryzowane i żywe kultury bakterii, charakterystyczne dla rodzaju ziaren (grzybków) kefirowych, min.1,5 % tłuszczu. op 135,00 6 masło extra lub osełka bez dodatków roślinnych, o zawartości tłuszczu nie mniejszej niż 82%, nie zawierające barwników i konserwantów. op 1372,00 7 maślanka naturalna min.1,5 % tłuszczu. Uzyskana, jako produkt uboczy przy wyrobie masła ze śmietany pasteryzowanej, zakwaszonej zakwasem czystych kultur maślarskich lub w procesie bezpośredniej fermentacji mleka typowymi kulturami. op 189,00 8 mleko świeże , pasteryzowane, normalizowane 3,2% ,3,5 % tł. bez konserwantów (opakowanie – folia). op 9432,00 9 ser twarogowy półtłusty klasy I, formowany, zawartość tłuszczu 4%, pakowany próżniowo w folię z tworzywa sztucznego (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością). kg 292,00 10 ser żółty, podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu nie mniej niż 45% w s.m.), rodzaj: Gouda, Edamski, W KAWAŁKU w opakowaniu foliowym, bez konserwantów i sztucznych barwników. kg 76,00 11 serek twarogowy w składzie śmietanka, kultury bakterii fermentacji mlekowej bez konserwantów, barwników i ulepszaczy smakowych. Opakowanie - wiaderko 1 kg wykonane z tw0rzywa sztucznego / materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu żywności/ op 145,00 12 śmietana o zawartości tłuszczu nie mniejszej niż 18%, nie zawierająca konserwantów, substancji zagęszczających. Opakowanie jednostkowe: folia z tworzywa sztucznego (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością). op 406,00 2.3.Wymagania szczegółowe, zakres oraz ustalenia organizacyjne związane z przedmiotem zamówienia znajdują się w projekcie umowy stanowiącym załącznik nr 7 do SIWZ. 2.4.Przedmiot zamówienia opisują następujące nazwy i kody Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15500000-3 Produkty mleczarskie, 15898000-9 Drożdże, 03142500-3 Jaja, 15551300-8 Jogurt, 15530000-2 Masło, 15511100-4 Mleko pasteryzowane, 15542100-0 Ser twarogowy, 15540000-5 Produkty serowarskie, 15512000-0 Śmietana.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wykonawca jest zobowiązany do wniesienia wadium w wysokości w formie zgodniej z art. 45 ust. 6 ustawy PZP, tj.: Kwota wadium w zł 600,00 (słownie: sześćset złotych 00/100) Wymagania dotyczące wadium szczegółowo zostały opisane w rozdz. 13 SIWZ.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach