Wojewódzki Szpital Psychiatryczny ogłasza przetarg
- Adres: 34-120 Andrychów, ul. Dąbrowskiego
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 338 752 446 , fax. 338 754 559
- Data zamieszczenia: 2021-03-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital Psychiatryczny
ul. Dąbrowskiego 19
34-120 Andrychów, woj. małopolskie
tel. 338 752 446, fax. 338 754 559
REGON: 80566600000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://szpital.info.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów nabiałowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów spożywczych - nabiału do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie. Kod Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 15.51.00.00-6, 15.54.00.00-5 2 Wielkość i struktura zamówienia. Asortyment oraz szacunkowa ilość zamawianego towaru w okresie 12 miesięcy określa - załącznik nr 1a do SIWZ (formularz asortymentowo-cenowy). Wykonawcy, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostaw w wielkości podanej w formularzu asortymentowo-cenowym. Dostawy dokonywane w trakcie realizacji umowy mogą różnić się ilościowo od wartości podanej w formularzu asortymentowo-cenowym, jednak łączna wartość dostaw nie przekroczy całkowitej wartości oferty wybranego wykonawcy.. 3. Warunki dostawy 3.1 Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów nabiałowych do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie. 3.2 Wielkość i struktura zamówienia. Asortyment oraz szacunkową ilość zamawianego towaru w okresie 12 miesięcy określa – załącznik nr 1a do SIWZ - formularz asortymentowo-cenowy. Wykonawcy, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w formularzu asortymentowo-cenowym. Dostawy dokonywane w trakcie obowiązywania umowy mogą dla poszczególnych pozycji różnić się ilościowo od wartości podanych w formularzu asortymentowo-cenowym, jednak łączna wartość dostaw nie przekroczy całkowitej wartości oferty wybranego wykonawcy. 3.3 Warunki dostawy 1 Wykonawca będzie dostarczał zamówiony towar na bieżąco – codziennie od poniedziałku do piątku (z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy) w godz. od 600 - 700 własnym transportem na swój koszt po uprzednim zamówieniu w formie telefonicznej, złożonym na dzień przed terminem dostawy. Ilości i rodzaj dostarczonego towaru ma być zgodny ze złożonym zamówieniem. 2 Dostarczony towar winien być świeży i posiadać ważną datę przydatności do spożycia a jego wartości smakowe i organoleptyczne powinny odpowiadać pierwszemu gatunkowi wyrobu. Każdy produkt ma być oznaczony w sposób czytelny, z datą produkcji oraz datą przydatności do spożycia. 3 Przy każdej dostawie Wykonawca zobowiązany będzie przedłożyć Zamawiającemu handlowy dokument identyfikacji na dostarczony towar. 4 Warunki produkcji i dostawy muszą być zgodne z obowiązującymi zasadami HACCP. 5 Termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy: a) min. 5 dni na artykuły nabiałowe wyszczególnione w poz. 4, 8, 15, 16, 17. b) min. 20 dni na artykuły nabiałowe wyszczególnione w poz. 1, 2, 3, 5, 6, 7, 12, 13, 14. c) min. 30 dni na artykuły nabiałowe wyszczególnione w poz. 9, 10, 11. 6 Miejscem dostawy jest magazyn żywności Zamawiającego znajdujący się w Andrychowie przy ul. Dąbrowskiego 19. Wykonawca dokona również wniesienia zamówionego towaru do magazynu Zamawiającego. Osobą upoważnioną do kontroli jakości dostarczonego towaru jest magazynier lub kierownik działu żywienia. 7 Dostawa, rozładunek i wniesienie realizowane będą na koszt Wykonawcy wkalkulowany w cenę dostarczanego towaru. UWAGA! Mleko krowie pasteryzowane o zawartości tłuszczu 2,0% należy dostarczać w opakowaniu 5 l. Mleko krowie pasteryzowane o zawartości tłuszczu 3,2% należy dostarczać w opakowaniu nie większym niż 1 litr. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Zespole Szkół im. Jana Pawła II w Smrokowie gmina Słomniki w II półroczu roku szkolnego 2023/2024 z podziałem na zadania
Dodano: 2024-02-29 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół nr 3 w Przytkowicach od stycznia do sierpnia 2024 r.
Dodano: 2024-02-10 - Sukcesywne dostawy różnych produktów spożywczych – postępowanie połączone
Dodano: 2024-02-03 - Zakup artykułów żywnościowych do Śląskiego Centrum Rehabilitacyjno - Uzdrowiskowego
Dodano: 2024-01-29 - Dostawa produktów mleczarskich do budynku Centrum Rehabilitacji Społecznej i Zawodowej – Zakład Aktywności Zawodowej „Słoneczne Wzgórze”
Dodano: 2024-01-25 - „ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH dla Samorządowego Centrum Usług Wspólnych Gminy Łącko w Łącku na rok 2024 - na okres od podpisania umowy - do 31 grudnia 2024 roku”. Przetarg 2.
Dodano: 2024-01-20 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Samorządowego Przedszkola w Słomnikach na II półrocze 2023 r. z podziałem na zadania
Dodano: 2023-12-16 - Sukcesywne dostawy różnych produktów spożywczych – postępowanie połączone
Dodano: 2023-12-15 - Sukcesywne dostawy różnych produktów spożywczych – postępowanie połączone
Dodano: 2023-12-15 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół nr 3 w Przytkowicach od stycznia do sierpnia 2024 r.
Dodano: 2023-12-15