Przetargi.pl
Dostawa artykułów mleczarskich

Zakład Karny w Łupkowie ogłasza przetarg

  • Adres: 38-543 Komańcza, Łupków 45
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 013 467-70-49 , fax. 0-13 4677011
  • Data zamieszczenia: 2009-10-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Łupkowie
    Łupków 45 45
    38-543 Komańcza, woj. podkarpackie
    tel. 013 467-70-49, fax. 0-13 4677011
    REGON: 00032110600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów mleczarskich
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie I - Artykuły mleczarskie 1) ser żółty twardy o zawartości tłuszczu nie przekraczającej 40 % w suchej masie, w ilości 1 000 kg, 2) ser topiony, kostka 100 g, o zawartości tłuszczu nie przekraczającej 40 % w suchej masie, w ilości 1 600 kg, 3) ser twarogowy chudy, w ilości 5 500 kg, 4) serek twarogowy ziarnisty, w opakowaniu 100 - 200 g, w ilości 300 kg, 5) serek do smarowania pieczywa naturalny, bez dodatku substancji smakowych, w opakowaniu 100 - 150 g,w ilości 300 kg, 6) mleko w proszku odtłuszczone, w opakowaniu do 25 kg, w ilości 1 100 kg, 7) kefir naturalny o zawartości tłuszczu 1,5 %, bez dodatku substancji smakowych, w opakowaniu 400 - 450 ml, w ilości 1 300 l., 8) kefir naturalny o zawartości tłuszczu 1,5 %, bez dodatku substancji smakowych, w opakowaniu 250 ml, w ilości 1 200 l., 9) maślanka naturalna o zawartości tłuszczu 1,5 %, bez dodatku substancji smakowych, w opakowaniu 400 ml, w ilości 1 100 l., 10) śmietana UHT o zawartości tłuszczu 18 %, w opakowaniu 400 - 450 ml, w ilości 1 000 l, 11) jogurt naturalny o zawartości tłuszczu 1,5 %, bez dodatków substancji smakowych, w opakowaniu 250 ml, w ilości 600 l. Zadanie II - Margaryny 1) margaryna mleczna, kostka, w opakowaniu 250 g, w ilości 500 kg, 2) margaryna do smarowania pieczywa, w opakowaniu 500 g, w ilości 18 000 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 154312000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane.
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy: 1. posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 2. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, 3. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 4. nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zgodnie z art. 24 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2007 r., Nr 223, poz. 1655 z późn. zm.) Ocena spełniania warunków dokonywana będzie według formuły: spełnia/nie spełnia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie na podstawie następujących dokumentów: - oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 i nie podleganiu wykluczeniu z art. 24 ust. 1 i 2 ustawy, - aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składnia ofert.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach