Przetargi.pl
Dostawa art. mleczarskich i tłuszczy oraz pieczywa i wyrobów piekarniczych

Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Bartkowej ogłasza przetarg

  • Adres: 33-318 Gródek n/Dunajcem, Bartkowa 207
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 018 4401064 , fax. 018 4401065
  • Data zamieszczenia: 2010-03-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Bartkowej
    Bartkowa 207 207
    33-318 Gródek n/Dunajcem, woj. małopolskie
    tel. 018 4401064, fax. 018 4401065
    REGON: 12007525500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl/index.php/jednostki/6/323
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna Słuzby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa art. mleczarskich i tłuszczy oraz pieczywa i wyrobów piekarniczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy asortymentu z: GRUPY I - artykuły mleczarskie i tłuszcze. GRUPY II - pieczywo i wyroby piekarnicze. wyprodukowanych zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie Polskimi Normami i wymogami. GRUPA I - ARTYKUŁY MLECZARSKIE I TŁUSZCZE. - artykuły mleczarskie i tłuszcze. Jm. ilość Symbol PCV 1. Jogurt pyszny danone 100-150g szt 500 15551310-1 2. Jogurt 150g. Jogobella szt 400 15551310-1 3. Jogurt naturalny l 60 15551310-1 4. Ser pleśniowy 100-150g Kg 50 15544000-3 5. Mleko skondensowane niesłodzone 411g kg 80 15551310-1 6. Mleko w proszku pełne 500g Kg 270 15551310-1 7. Ser fetta 30 % 270g Kg 100 15543100-7 8. Ser fromage 100g Kg 130 15511600-9 9. Ser homogenizowany owocowy miechów - Danio 150g Kg 100 15511700-0 10. Ser oscypek kg 60 15542300-2 11. Ser homogenizowany Turek 450g Kg 130 15543000-6 12. Ser edamski Kg 130 15543000-6 13. Ser salami Kg 150 15544000-3 14. Ser radamer kg 80 15543000-6 15. Ser gouda Kg 120 15544000-3 16. Ser wędzony-rolada ustrzycka Kg 120 15544000-3 17. Ser mozarrellla Kg 70 15544000-3 18. Ser jednorazowy 20g ( catering) szt 1200 15544000-3 19. Ser ziarnisty 150g Kg 170 15544000-3 20. Ser topiony 25g Kg 150 15544000-3 21. Ser topiony - kostka 100g kg 40 15544000-3 22. Ser topiony Kiri 20g ( catering ) szt 1800 15543000-6 23. Ser tartare 150g Kg 130 15543000-6 24. Bryndza - kubki 100-150g Kg 50 15543000-6 25. Serek kremowy łososiowy 125g Kg 70 15543000-6 26. Serek kremowy 125g Kg 50 15543000-6 27. Ser almette 150g Kg 130 15543000-6 28. Serek do chleba Turek 150g kg 80 15543000-6 29. Twaróg półtłusty kostka 250g Kg 130 15543000-6 30. Twaróg mielony -piekarniczy kg 60 15543000-6 31. Śmietana 18% kubki 400ml l 1100 15543000-6 32. Śmietana kremówka 30% karton l 50 15542100-0 33. Smietanka do kawy jednorazowa szt 12000 15542100-0 34. Masło 200g kg 360 15512000-0 35. Olej 0,9- -3 l l 550 15512000-0 36. Margaryna palma 250g kg 170 15512000-0 37. Masło roślinne 500g kg 100 15531000-8 38. Masło jednorazowe 10g szt 1000 15411100-3 GRUPA II : PIECZYWO I WYROBY PIEKARNICZE. Nazwa artykułu j. miary ilość Symbol CPV 1. Chleb pszenny kg 4500 15811000- 6 2. Chleb razowy kg 1500 15811000- 6 3. Chleb gruboziarnisty kg 500 15811000- 6 4. Bułki 50g pszenne szt 500 15811000- 6 55. Bułka tarta kg 150 15811000- 6 Są to orientacyjne ilości planowanych zakupów w 2010-2011 r. Uwaga: 1. Podane orientacyjne ilości w/w produktów mają charakter szacunkowy, co oznacza że nie stanowią ostatecznego wymiaru zamówienia, w wyniku czego nie mogą być podstawą do zgłaszania roszczeń z tytułu nie zrealizowanych dostaw lub podstawą do odmowy realizacji dostaw. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia wielkości dostaw.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155513101
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Utrzymanie stałej ceny
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia/6/112
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną