Przetargi.pl
Dostawa - różnych produktów spożywczych , przypraw i przypraw korzennych , sosów i mieszanek przypraw, makaronu.

Areszt Śledczy w Warszawie Białołęce ogłasza przetarg

  • Adres: 03016 Warszawa, ul. Ciupagi
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 223 217 650 , fax. 022 8111537, 8110052
  • Data zamieszczenia: 2017-10-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Warszawie Białołęce
    ul. Ciupagi 1
    03016 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 223 217 650, fax. 022 8111537, 8110052
    REGON: 32049500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca os. prawnej – wymiar sprawiedliwości

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa - różnych produktów spożywczych , przypraw i przypraw korzennych , sosów i mieszanek przypraw, makaronu.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I – różne produkty spożywcze, przyprawy i przyprawy korzenne , sosy i mieszanki Przypraw. Nazwa artykułu Wymagana Przybliżone gramatura ilości opakowania zamówienia 1 szt –max do 1. miód sztuczny CPV 15831600-8 PN-A –94013:1998 - 2 400 kg Opakowania szklane struktura opakowań 90 % opakowanie max do 2kg , 10% opakowania max do 0,5 kg 2. kawa zbożowa CPV 15862000-8 PN-A –94013:1998 - 3 300 kg wymagana gramatura opakowania max do 5 kg 3. herbata CPV 15863200-7 PN-ISO3720:1997 - 4 000 kg wymagana gramatura opakowania max do 1 kg 4. ocet CPV 15871110-8 PN-72/A-79733 - 1 000 l butelka szklana lub plastykowa wymagana gramatura opakowania max do 1 l 5.ketchup CPV 15871230-5 - 800 kg opakowanie plastykowe – tuba wymagana gramatura opakowania max do 1kg 6. musztarda CPV 15871250-1 PN-A-86964 - 650 kg opakowanie plastykowe – tuba wymagana gramatura opakowania max do 1kg 7. sól spożywcza CPV 15872400-5 PN-C-84081-2:1998 - 10 000 kg wymagana gramatura opakowania max do 1 kg 8. kwasek cytrynowy CPV 15880000-0 PN-81/A-79734 - 90 kg wymagana gramatura opakowania max do 1 kg 9. mąka ziemniaczana CPV 15612300-4 PN-93/A-74710 - 570 kg wymagana gramatura opakowania max do 1 kg 10. koperek suszony CPV 03120000-0 PN-VI-7410:1999 - 140 kg wymagana gramatura opakowania max do 1 kg 11. natka pietruszki suszona CPV 03120000-0 PN-VI-7410:1999 - 100 kg wymagana gramatura opakowania max do 1 kg 12. włoszczyzna suszona / mieszanka / CPV 03120000-0 PN-VI-7410:1999 - 150 kg wymagana gramatura opakowania max do 1 kg 13. liść laurowy CPV 15870000-7 BN –67/3132-10 - 150 kg wymagana gramatura opakowania max do 1 kg 14. papryka ostra mielona CPV 15870000-7 PN-A-86955:1997/Az1;2002 - 460 kg wymagana gramatura opakowania max do 1 kg 15. ziele angielskie CPV 15870000-7 - 175 kg wymagana gramatura opakowania max do 1 kg 16. pieprz czarny CPV 15872100-2 PN-A-86955:1997/Az1;2002 - 500 kg wymagana gramatura opakowania max do 1 kg 17. majeranek suszony otarty CPV 15872300-4 PN-A-86955:1997/Az1;2002 - 260 kg wymagana gramatura opakowania max do 1 kg 18. sos pieczeniowy CPV 15871260-4 PN-A-86951:2006 - 625 kg wymagana gramatura opakowania max do 5 kg 19. sos myśliwski CPV 15871260-4 PN-A-86951:2006 - 1 200 kg wymagana gramatura opakowania max do 5 kg 20. fix do gulaszu CPV 15890000-3 - 650 kg wymagana gramatura opakowania max do 5 kg 21. przyprawa do zup w proszku CPV 15890000-3 - 2 300 kg wymagana gramatura opakowania max do 5 kg 22. przyprawa do zup w płynie CPV 15890000-3 - 1 300 l wymagana gramatura opakowania max do 1 l 23. barszcz biały CPV 15891400-4 - 550 kg wymagana gramatura opakowania max do 5 kg 24. zupa pieczarkowa CPV 15891400-4 - 550 kg wymagana gramatura opakowania max do 5 kg 25. żurek CPV 15891400-4 - 300 kg wymagana gramatura opakowania max do 5 kg 26. rosół drobiowy CPV 15891400-4 - 2 000 kg wymagana gramatura opakowania max do 5 kg Część II – makaron 1. makaron CPV 15851100-9 PN-A-74131:1999 - 30 000 kg ( opakowania max do 30 kg )
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15870000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1.O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy - dotyczące: 1) nie podlegają wykluczeniu; 2) spełniają warunki udziału w postępowaniu w zakresie: - zdolności technicznej lub zawodowej Za spełniających ten warunek zamawiający uzna wykonawców, którzy w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonali a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonują dostawy: • różne produkty spożywcze, przyprawy i przyprawy korzenne , sosy i mieszanki przypraw o wartości nie mniejszej niż: 30 000 PLN składając ofertę na Część I • makaron o wartości nie mniejszej niż: 10 000 PLN składając ofertę na Część II oraz potwierdzą, że dostawy te zostały wykonane lub są wykonywane należycie. Sposób oceny spełniania warunków: Wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, jeżeli Wszystkie dokumenty i oświadczenia przedstawione w ofercie będą prawidłowo sporządzone, kompletne, aktualne oraz podpisane przez osoby uprawnione. Zamawiający przy ocenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu zastosuje kryterium: spełnia / nie spełnia

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną