Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 84-200 Wejherowo, ul. Sobieskiego 302
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 058 7787900, 7787922 , fax. 058 7787904
- Data zamieszczenia: 2013-04-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Sobieskiego 302 302
84-200 Wejherowo, woj. pomorskie
tel. 058 7787900, 7787922, fax. 058 7787904
REGON: 00109320000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: as_wejherowo@sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Budżetowa Słuzby Więziennej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostaw wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa transportem na koszt wykonawcy, do magazynu żywnościowego zamawiającego wędlin wieprzowych i podrobów wieprzowych w niżej wymienionym asortymencie i ilościach: 1. Kiełbasa zwyczajna - ilość 1600 kg, zgodna z PN-A-82007 2. Kiełbasa mortadela - ilość 1600 kg, zgodna z PN-A-82007 3. Kiełbasa metka - ilość 1600 kg, zgodna z PN-A-82007 4. Kiełbasa Lunchmeat - ilość 1600 kg, zgodny z PN-A-82007 5. Kiełbasa parówkowa - ilość 1600 kg, zgodna z PN-A-82007 6. Parówki cienkie - ilość 1600 kg, zgodne z PN-A-82007 7. Pasztetowa - ilość 1600 kg, zgodna z PN-A-82007 8. Salceson biały - ilość 1600 kg , zgodny z PN -A-82707 9. Kaszanka - ilość 1600 kg, zgodna z PN-A-82007 10. Mielonka wieprzowa - ilość 1600 kg, zgodna z PN-A-82007 11. Wątroba wieprzowa - ilość 600 kg, zgodne z PN-86/A-82004 Przedmiot zamówienia musi być zgodny z w/w Polskimi Normami i posiadać aktualny Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI) - wędliny wieprzowe muszą posiadać określone terminy przydatności do spożycia Kody Wspólnego Słownika Zamówień: 1. Kiełbasa zwyczajna - kod CPV 15131130-5 - wędliny 2. Kiełbasa mortadela - kod CPV 15131130-5 - wędliny 3. Kiełbasa metka - kod CPV 15131130-5 - wędliny 4. Kiełbasa Lunchmeat - kod CPV 15131130-5 - wędliny 5. Kiełbasa parówkowa - kod CPV 15131130-5 - wędliny 6. Parówki cienkie - kod CPV 15131130-5 - wędliny 7. Pasztetowa - kod CPV 15131130-5 - wędliny 8. Salceson biały - kod CPV 15131130-5 - wędliny 9. Kaszanka - kod CPV 15131134-3 - kaszanka i inne wędliny krwiste 10. Mielonka wieprzowa - kod CPV 15131130-5 - wędliny 11. Wątroba wieprzowa - kod CPV 15114000-0 - podroby 3. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych 4. Przedmiotem niniejszego postępowania nie jest zawarcie umowy ramowej 5. Zamawiający nie dopuszcza możliwość udzielenia zamówień uzupełniających. 6. Wymagania stawiane Wykonawcy: 6.1 Wykonawca jest odpowiedzialny za jakość, zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi opisanymi dla przedmiotu zamówienia. 6..2 Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy, 6.3 Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem wykonawcy. 6.4 Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia. 6.5 Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. 6.6 Transport przedmiotu zamówienia do magazynu żywnościowego Zamawiającego zapewnia Wykonawca na swój koszt i ryzyko - środkami transportu spełniającymi wymogi sanitarne. 7. Wymagania organizacyjne Dostawy przedmiotu zamówienia realizowane będą partiami, dwa razy w tygodniu tj. we wtorki i czwartki, każdorazowo zamawiane z dwudniowym wyprzedzeniem pisemnie ,telefonicznie lub faksem przez przedstawiciela zamawiającego. 8. Wymagania dot. gwarancji W przypadku dostarczenia wadliwego przedmiotu zamówienia tj. nie spełniającego wymagań określonych w opisie przedmiotu zamówienia wykonawca zapewni jego nieodpłatną wymianę tego samego dnia - w godzinach urzędowania zamawiającego - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa i art. mięsnych: znak sprawy: 5/2016/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2016-03-24 - Dostawy sukcesywne wędlin wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2016-01-27 - Dostawy sukcesywne wędlin wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2015-07-07 - Dostawy mięsa i art. mięsnych:znak sprawy: 5/2015/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2015-05-11 - Przetarg nieograniczony Nr 04/Ż/2014 na sukcesywne dostawy artykułów spożywczych - wędliny i wyroby podrobowe
Dodano: 2014-11-13 - znak sprawy: 11/2014/BIGB O/POTULICE Dostawy mięsa i art. mięsnych:
Dodano: 2014-09-22 - Dostawy sukcesywne wędlin wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2014-07-23 - ZP/66/CZB/2014 Dostawa wędlin wieprzowych do kuchni, sklepu i kantyny w Czerwonym Borze, kantyn w Przytułach Starych i Grądach Woniecko
Dodano: 2014-05-29 - III. Dostawy warzyw i owoców:znak sprawy: 03/2014/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2014-03-21 - DOSTAWY MIĘSA I ART. MIĘSNYCH ZNAK SPRAWY: 2/2014/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2014-03-07