Przetargi.pl
Dostaw wędlin

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 84-200 Wejherowo, ul. Sobieskiego 302
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 058 7787900, 7787922 , fax. 058 7787904
  • Data zamieszczenia: 2013-04-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Sobieskiego 302 302
    84-200 Wejherowo, woj. pomorskie
    tel. 058 7787900, 7787922, fax. 058 7787904
    REGON: 00109320000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: as_wejherowo@sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Budżetowa Słuzby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostaw wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa transportem na koszt wykonawcy, do magazynu żywnościowego zamawiającego wędlin wieprzowych i podrobów wieprzowych w niżej wymienionym asortymencie i ilościach: 1. Kiełbasa zwyczajna - ilość 1600 kg, zgodna z PN-A-82007 2. Kiełbasa mortadela - ilość 1600 kg, zgodna z PN-A-82007 3. Kiełbasa metka - ilość 1600 kg, zgodna z PN-A-82007 4. Kiełbasa Lunchmeat - ilość 1600 kg, zgodny z PN-A-82007 5. Kiełbasa parówkowa - ilość 1600 kg, zgodna z PN-A-82007 6. Parówki cienkie - ilość 1600 kg, zgodne z PN-A-82007 7. Pasztetowa - ilość 1600 kg, zgodna z PN-A-82007 8. Salceson biały - ilość 1600 kg , zgodny z PN -A-82707 9. Kaszanka - ilość 1600 kg, zgodna z PN-A-82007 10. Mielonka wieprzowa - ilość 1600 kg, zgodna z PN-A-82007 11. Wątroba wieprzowa - ilość 600 kg, zgodne z PN-86/A-82004 Przedmiot zamówienia musi być zgodny z w/w Polskimi Normami i posiadać aktualny Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI) - wędliny wieprzowe muszą posiadać określone terminy przydatności do spożycia Kody Wspólnego Słownika Zamówień: 1. Kiełbasa zwyczajna - kod CPV 15131130-5 - wędliny 2. Kiełbasa mortadela - kod CPV 15131130-5 - wędliny 3. Kiełbasa metka - kod CPV 15131130-5 - wędliny 4. Kiełbasa Lunchmeat - kod CPV 15131130-5 - wędliny 5. Kiełbasa parówkowa - kod CPV 15131130-5 - wędliny 6. Parówki cienkie - kod CPV 15131130-5 - wędliny 7. Pasztetowa - kod CPV 15131130-5 - wędliny 8. Salceson biały - kod CPV 15131130-5 - wędliny 9. Kaszanka - kod CPV 15131134-3 - kaszanka i inne wędliny krwiste 10. Mielonka wieprzowa - kod CPV 15131130-5 - wędliny 11. Wątroba wieprzowa - kod CPV 15114000-0 - podroby 3. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych 4. Przedmiotem niniejszego postępowania nie jest zawarcie umowy ramowej 5. Zamawiający nie dopuszcza możliwość udzielenia zamówień uzupełniających. 6. Wymagania stawiane Wykonawcy: 6.1 Wykonawca jest odpowiedzialny za jakość, zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi opisanymi dla przedmiotu zamówienia. 6..2 Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy, 6.3 Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem wykonawcy. 6.4 Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia. 6.5 Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. 6.6 Transport przedmiotu zamówienia do magazynu żywnościowego Zamawiającego zapewnia Wykonawca na swój koszt i ryzyko - środkami transportu spełniającymi wymogi sanitarne. 7. Wymagania organizacyjne Dostawy przedmiotu zamówienia realizowane będą partiami, dwa razy w tygodniu tj. we wtorki i czwartki, każdorazowo zamawiane z dwudniowym wyprzedzeniem pisemnie ,telefonicznie lub faksem przez przedstawiciela zamawiającego. 8. Wymagania dot. gwarancji W przypadku dostarczenia wadliwego przedmiotu zamówienia tj. nie spełniającego wymagań określonych w opisie przedmiotu zamówienia wykonawca zapewni jego nieodpłatną wymianę tego samego dnia - w godzinach urzędowania zamawiającego
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach