Powiat Brzeski ogłasza przetarg
- Adres: 49-300 Brzeg, ul. Robotnicza 20
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 077 444 79 00 , fax. 077 444 79 03
- Data zamieszczenia: 2011-09-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Powiat Brzeski
ul. Robotnicza 20 20
49-300 Brzeg, woj. opolskie
tel. 077 444 79 00, fax. 077 444 79 03
REGON: 53141244400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.brzeg-powiat.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostarczenie posiłków dla uczestników i uczestniczek zajęć w ramach projektu POKL pn. Profesjonalni w zawodzie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na terenie powiatu brzeskiego (Brzeg, Żłobizna) podczas prowadzonych zajęć pozalekcyjnych dla uczniów ponadgimnazjalnych szkół zawodowych biorących udział w projekcie pn. Profesjonalni w zawodzie w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego. Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje przygotowanie i dostarczenie do miejsc, w których odbywać się będą zajęcia około 1376 zestawów posiłków. Podana ilość jest ilością szacunkową i może ulec zmianie w trakcie realizacji przedmiotu zamówienia. 3.2. Posiłki dostarczane będą do następujących miejsc: 3.2.1. Zespół Szkół Ekonomicznych, ul. Jana Pawła II 28, 49-300 Brzeg 3.2.2. Zespół Szkół Zawodowych nr 1, ul. Słowiańska 18, 49-300 Brzeg 3.2.3. Zespół Szkół Budowlanych, ul. Kamienna 3, 49-300 Brzeg 3.2.4. Zespół Szkół Rolniczych, Żłobizna, 49-305 Brzeg 3.3. Czas realizacji przedmiotu zamówienia: w terminie od podpisania umowy do czerwca 2012 r. Dostawa posiłków odbywać się będzie w godzinach 13.00-15.00 w okresie obowiązywania umowy do miejsc opisanych w pkt. 3.2. Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go zgodnie z wymogami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia. Wykonawca dostarczać będzie uczestnikom zajęć posiłki w określonych ilościach i w określone dni wskazane przez Zamawiającego. Posiłki należy dostarczyć 30 minut przed wskazaną godziną podania ich uczestnikom zajęć. Naczynia, resztki posiłku należy zabrać najpóźniej 45 minut po zakończeniu zajęć. Wykonawca jest w pełni odpowiedzialny za usunięcie z miejsca świadczenia usługi odpadków i śmieci oraz za ich utylizację. 3.4. Przez usługę cateringu rozumie się przygotowanie i dostarczenie posiłków w miejsce dostawy. Zestawienie menu w trakcie przerwy obiadowej dla jednej osoby - obiad jednodaniowy powinien zawierać: - ziemniaki lub ryż lub makaron lub kasza gryczana - 200 g. - sztuka mięsa bez sosu 170 g. lub sztuka mięsa z sosem 190 g. lub kotlet schabowy 100 g. lub ryba bez panierki 150 g. lub ryba z panierką 170 g. lub udziec z kurczaka 170 g. lub kotlet mielony 150 g. lub gulasz potrawka 200 g. - surówka warzywna 100 g. lub warzywa gotowane 150 g. Obiad dla każdego uczestnika powinien być podany na ciepło. Obiad może być dostarczony jako wyporcjowany lub porcjowanie może odbywać się w chwili podawania obiadu. 3.5. Zamawiający zapewni Wykonawcy nieodpłatny dostęp do: - sali, w której będzie świadczona usługa cateringu - niezbędnej ilości stołów, na których Wykonawca będzie przygotowywał do wydania posiłki - bieżącej wody 3.6. Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia (na własny koszt) naczyń, sztućców i innych niezbędnych sprzętów do wydania posiłków w liczbie odpowiadającej liczbie uczestników danej grupy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://powiat.brzeski.opolski.sisco.info/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Na kompleksowa obsługę żywienia pacjentów Ośrodka Leczenia Odwykowego w Woskowicach Małych polegającą na przygotowaniu, dostarczeniu i wydaniu posiłków określonych w załączniku nr 1 do SWIZ w ilości 60 000 osobodni żywieniowych, oraz myciu naczyń i odbiorze odpadów.
Dodano: 2016-07-14 - Usługa cateringow w ramach operacji Innowacyjne rozwiązania w technologiach uprawy roślin rolniczych oraz nowości odmianowe na polu doświadczalnym Opolskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Łosiowie
Dodano: 2016-04-07 - Usługi cateringowe na potrzeby szkoleń, spotkań i warsztatów organizowanych w ramach projektu pn. Bioróżnorodność Opolszczyzny - skarbem dziedzictwa przyrodniczego realizowanego przez Departament Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Nr postępowania: DOA-IV.272.14.2016.
Dodano: 2016-03-24 - Świadczenie usług cateringowych i dostarczanie posiłków na potrzeby spotkań o różnej randze organizowanych w ramach Planu operacyjnego KSOW 2014-2020 dla Województwa Opolskiego na lata 2016-2017 w ramach 3 zadań: 1) Zlecenie usługi cateringowej na szkolenia 2) Zlecenie usługi cateringowej na VII Festiwal Piosenki Turystycznej 3) Zlecenie usługi cateringowej na spotkania informacyjno-konsultacyjne PROW 2014-2020 w 2016r
Dodano: 2016-03-23 - Usługi cateringowe
Dodano: 2016-02-22 - Świadczenie usługi całodobowego wyżywienia pacjentów na rzecz SP ZOZ w Kędzierzynie-Koźlu - NLP.2015.21
Dodano: 2015-11-09 - Świadczenie usługi całodobowego wyżywienia pacjentów na rzecz SP ZOZ w Kędzierzynie-Koźlu-NLP.2015.20
Dodano: 2015-10-26 - Przygotowanie, dostarczanie i przekazywanie na oddziały szpitalne Powiatowego Centrum Zdrowia w Kluczborku oraz Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego w Wołczynie posiłków i odbiór odpadów pokonsumpcyjnych nr sprawy: ZP 14/15
Dodano: 2015-09-02 - Na kompleksową obsługę żywienia pacjentów Ośrodka Leczenia Odwykowego w Woskowicach Małych polegająca na przygotowaniu, dostarczeniu i wydaniu posiłków określonych w załączniku nr 1 do SIWZ w ilości 47000 osobodni żywieniowych, oraz myciu naczyń i odbiorze odpadów
Dodano: 2015-03-13 - Na kompleksową obsługę żywienia pacjentów Ośrodka Leczenia Odwykowego w Woskowicach Małych polegająca na przygotowaniu, dostarczeniu i wydaniu posiłków określonych w załączniku nr 1 do SIWZ w ilości 51000 osobodni żywieniowych, oraz myciu naczyń i odbiorze odpadów.
Dodano: 2015-02-27