Przetargi.pl
DKW - 220/1/12 OGŁOSZENIE NA DOSTAWĘ MIĘSA I WĘDLIN

Areszt Śledczy w Wałbrzychu ogłasza przetarg

  • Adres: 58-300 Wałbrzych, ul. Juliusza Słowackiego 10 A
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-74 8877000 , fax. 0-74 8877002
  • Data zamieszczenia: 2012-04-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Wałbrzychu
    ul. Juliusza Słowackiego 10 A 10 A
    58-300 Wałbrzych, woj. dolnośląskie
    tel. 0-74 8877000, fax. 0-74 8877002
    REGON: 00032065000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DKW - 220/1/12 OGŁOSZENIE NA DOSTAWĘ MIĘSA I WĘDLIN
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Pierwsza część oferty: Lp.; Nazwa artykułu; Szacunkowa ilość w kg*; Kod CPV; Cechy produktu 1.; BLOK MIĘSNY lub równoważny; 600; 15131120-2; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 2.; KIEŁBASA KANAPKOWA lub równoważny; 600; 15131120-2; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 3.; KASZANKA lub równoważny; 1000; 15131134-3; ------------------------------------- 4.; KIEŁBASA BIAŁA PARZONA lub równoważny; 200; 15131120-2; Wędlina z mięsem wołowym i/lub wieprzowym - parzona 5.; KIEŁBASA CODZIENNA lub równoważny; 2000; 15131120-2; Wędlina z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 6.; LANSZMIDT lub równoważny; 600; 15131120-2; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 7.; METKA ŁOSOSIOWA (wieprzowa) lub równoważny; 600; 15131120-2; Mięso wieprzowe - drobno zmielone z przyprawami (nadająca się łatwo do smarowania) 8.; MIELONKA KONSERWOWA lub równoważny; 600; 15131120-2; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 9.; MIELONKA POZNAŃSKA lub równoważny; 600; 15131120-2; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 10.; MIELONKA TYROLSKA lub równoważny; 600; 15131120-2; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 11.; MORTADELA lub równoważny; 1800; 15131120-2; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 12.; MORTADELA PIZZA lub równoważny; 600; 15131120-2; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 13.; PARÓWKI lub równoważny; 1800; 15131120-2; Wędlina zmielona z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 14.; PASTA Z BOCZKU lub równoważny; 600; 15131120-2; Boczek mielony - drobno z przyprawami (nadający się łatwo do smarowania) 15.; PASZTETOWA lub równoważny; 600; 15131310-1; Pasztet gruby z mięsa wołowego i/lub wieprzowego 16.; PIECZEŃ RZYMSKA lub równoważny; 600; 15131700-2; Pieczeń z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 17.; PIECZEŃ WESELNA lub równoważny; 600; 15131700-2; Pieczeń z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 18.; PIECZEŃ SZYNKOWA lub równoważny; 600; 15131700-2; Pieczeń z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 19.; SALCESON CZARNY lub równoważny; 600; 15131700-2; Salceson gruby z dodatkiem krwi - salceson nie może posiadać kości 20.; SZYNKA MIELONA lub równoważny; 600; 15131410-2; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 21.; SZYNKA MOZAIKOWA lub równoważny; 600; 15131410-2; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 22.; SZYNKA ŚNIADANIOWA lub równoważny; 600; 15131410-2; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 24.; KIEŁBASA PIWNA lub równoważny; 600; 15131120-2; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 25.; PASZTET PIECZARKOWY lub równoważny; 600; 15131310-1; Pasztet gruby z mięsa wołowego i/lub wieprzowego o smaku pieczarkowym 25.; WĘDZONKA lub równoważny; 300; 15131200-7; Boczek wędzony bez kości ze skórą 2. Druga część oferty: Lp.; Nazwa artykułu; Szacunkowa ilość w kg*; Kod CPV; Cechy produktu 1; SZYNKA MIELONA Z INDYKA lub równoważny; 600; 15131410-2; Wędlina gruba z dodatkiem mięsa z indyka 3; KIEŁBASA ŚLĄSKA DROBIOWA lub równoważny; 2000; 15131135-0; Wędlina z dodatkiem mięsa drobiowego 3; PASZTET INDYCZY lub równoważny; 600; 15131310-1; Pasztet gruby z dodatkiem mięsa drobiowego 4; SZYNKA DROBIOWA lub równoważny; 600; 15131410-2; Wędlina gruba z dodatkiem mięsa drobiowego 5; MOZAIKA DROBIOWA lub równoważny; 600; 15131135-0; Wędlina gruba z dodatkiem mięsa drobiowego 3. Trzecia część oferty: Lp.; Nazwa artykułu; Szacunkowa ilość w kg*; Kod CPV; Cechy produktu 1.; MIESO MIELONE; 1000; 15110000-2; Mięso mielone wieprzowe świeże bez żadnych przypraw i soli, grubo zmielone, nie dopuszcza się produktów mrożonych, pakowane w opakowaniach do 1kg 2; MIĘSO MIELONE INDYCZE; 1000; 15112120-3; Mięso mielone tylko indycze, świeże, grubo zmielone, nie dopuszcza się produktów mrożonych bez żadnych przypraw i soli, pakowane w opakowaniach do 1kg 3; PORCJE ROSOŁOWE; 2000; 15112100-7; Korpusy z kurczaków bez skrzydeł, tylko świeże, nie dopuszcza się produktów mrożonych 4; ĆWIARTKA Z KURCZAKA; 900; 15112000-6; Ćwiartki z kurczaka, tylko świeże, nie dopuszcza się produktów mrożonych 5; SERCA KURZE; 400; 15112100-7; Serca z kur, tylko świeże, nie dopuszcza się produktów mrożonych 6; ŻOŁADKI Z KURCZAKA; 400; 15131500-0; Żołądki z kurczaka, tylko świeże, nie dopuszcza się produktów mrożonych 7.; WĄTRÓBKA WIEPRZOWA ; 1000; 15131400-9; Wątroba wieprzowa tylko świeża, nie dopuszcza się produktów mrożonych 8.; MIĘSO WIEPRZOWE ; 500; 15113000-3; Mięso wieprzowe gulaszowe krojone w kawałkach tylko świeże nie dopuszcza się produktu mrożonego bez skóry i tłuszczu *Podane ilości są ilościami szacunkowymi uwzględniające maksymalne zaludnienie jednostki, dlatego też ze względu na różne zaludnienie jednostki ilości mogą ulec zmianie. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Odbiorcy. * Wszystkie artykuły z pierwszej, drugiej oraz trzeciej części zamówienia muszą być świeże, nie dopuszcza się produktów mrożonych, termin przydatności do spożycia wędlin min. 10 dni od daty dostawy a dla mięs min. 5 dni od daty dostawy. Średnica dla wszystkich wędlin oraz pasztetów, metki łososiowej i pasty z boczku to minimum 5 centymetrów. 1) Ilość i termin dostawy: Dostawa towaru odbywać się będzie w dni wyznaczone przez Zamawiający przy złożeniu zamówienia telefonicznie podając ilości i rodzaje artykułów. Zamawiający składa do godz. 14:00 zamówienie telefoniczne, podając ilość i rodzaj asortymentu, termin realizacji dzień następny do godz. 10:30. Jednorazowe zapotrzebowanie zgłaszane Wykonawcy nie musi obejmować wszystkich pozycji występujących w formularzu oferty. 2) Miejsce i czas dostawy: Areszt Śledczy w Wałbrzychu ul Słowackiego 10a, 58-300 Wałbrzych. Dostawa powinna odbywać się w godzinach od 7:30 do 10:30 w dni wyznaczone przez Zamawiający przy złożeniu zamówienia. 3) Warunki dostarczenia towaru: Transportem Wykonawcy i na jego koszt. Pojazdy do przewozu artykułów żywnościowych muszą spełniać wymagania określone w Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. 4) Wymagania jakościowe: Artykuły bez oznak zachodzących niekorzystnych zmian biochemicznych i mikrobiologicznych, brak ubytków i uszkodzeń mechanicznych. Opakowanie powinno spełniać wszystkie normy sanitarne wymagane przez Rozporządzenie Komisji (WE) nr 450/2009 z dnia 29 maja 2009 r. w sprawie aktywnych i inteligentnych materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. 5) Odbiór jakościowy - wydanie produktu musi być poprzedzone kontrolą jakościową , którą przeprowadzą przedstawiciele zamawiającego w obecności wykonawcy. Wydanie produktów następować będzie obok magazynu żywnościowego zamawiającego. Samochód dostawczy ma obowiązek wjechać na teren Aresztu. Jeżeli samochód nie jest w stanie wjechać na teren jednostki dostawę traktujemy jako nienależycie wykonanie umowy. Prześwit bramy wjazdowej to: szerokość 3,20m wysokość 3,30m. 6) Warunki płatności - płatność przelewem na konto Wykonawcy w terminie 30 dni od daty otrzymania faktury.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach