Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 57-100 Strzelin, ul. Ząbkowicka 68
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 071 3927500 , fax. 071 3927507
- Data zamieszczenia: 2011-10-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Ząbkowicka 68 68
57-100 Strzelin, woj. dolnośląskie
tel. 071 3927500, fax. 071 3927507
REGON: 00083545000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: państwowa jednostka organizacyjna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dkw-220/16/11/ZP - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawy sukcesywne do Zakładu Karnego w Strzelinie następujących artykułów spożywczych: Część I zamówienia w grupie 151 CPV: l.p. Nazwa ilość* Kod CPV 1 Mięso wołowe gulaszowe 2000 151 110 00-9 2 Mięso wieprzowe gulaszowe 6000 150 110 00-9 3 wątroba wieprzowa 2000 151 130 00-3 4 kaszanka 2000 151 140 00-0 5 kiełbasa litewska 1900 151 311 34-3 6 kiełbasa parówkowa 1900 151 311 30-5 7 kiełbasa kanapkowa 1900 151 311 30-5 8 kiełbasa mortadela 1900 151 311 30-5 9 kiełbasa śląska 1900 151 311 30-5 10 kiełbasa grillowa 1900 151 311 30-5 11 kiełbasa zwyczajna 1900 151 311 30-5 12 kiełbasa popularna 1900 151 311 30-5 13 kiełbasa biwakowa 1900 151 311 30-5 14 kiełbasa ogniskowa 1900 151 311 30-5 15 pieczeń z kurczaka w foremce 1900 151 311 30-5 16 pasztet zapiekany z kurczaka w foremce 1900 151 311 35-0 17 mielonka tyrolska - blok 1900 151 313 10-1 18 kiełbasa biała parzona 80 151 311 30-5 19 kiełbasa z indyka 190 151 311 30-5 20 serdelki z indyka 190 151 311 35-0 21 mielonka z indyka 190 151 311 35-0 22 mortadela z indyka 190 151 311 35-0 23 parówka z indyka 190 151 311 35-0 24 kabanosy z indyka 190 151 311 35-0 25 pieczeń z indyka blok 190 151 311 35-0 26 szynka z indyka -blok 190 151 311 35-0 27 polędwica z indyka -blok 190 151 311 35-0 28 filet z indyka -blok 190 151 311 35-0 29 kiełbasa drobiowa 190 151 311 35-0 30 serdelki drobiowe 190 151 311 35-0 31 mielonka drobiowa 190 151 311 35-0 32 mortadela drobiowa 190 151 311 35-0 33 parówka drobiowa 190 151 311 35-0 34 kabanosy drobiowe 190 151 311 35-0 35 pieczeń drobiowa -blok 190 151 311 35-0 36 szynka drobiowa- blok 190 151 311 35-0 37 polędwica drobiowa- blok 190 151 311 35-0 38 rolada drobiowa- blok 190 151 311 35-0 Ilość szacunkowa Część II zamówienia w grupie 151 CPV: l.p. Nazwa ilość* Kod CPV 1 udka drobiowe z kurczaka- mrożone 2.000 151 12130-6 2 wątróbka drobiowa z kurczaka - mrożona 2.000 151 123 00-9 3 żołądki drobiowe z kurczaka- mrożone 1.500 151 140 00-0 4 serca drobiowe z kurczaka- mrożone 1.500 151 140 00-0 Ilość szacunkowa Część III zamówienia w grupie 151 CPV: l.p. Nazwa ilość* Kod CPV 1 konserwa tyrolska (od 250g do300g) 1000 151 310 00-5 2 konserwa turystyczna (od 250g do300g) 1000 151 310 00-5 3 konserwa przysmak śniadaniowy (od 250g do300g) 1000 151 310 00-5 4 konserwa pasztet z indyka (od 250g do300g) 1000 151 310 00-5 5 konserwa pasztet mazowiecki (od 250g do300g) 1000 151 310 00-5 6 konserwa pasztet drobiowy (od 100g do150g) 800 151 310 00-5 Ilość szacunkowa Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych przez jednego Wykonawcę na jedną, kilka, lub wszystkie części zamówienia: Część I, Część II, Część III. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych w odniesieniu do poszczególnych części zamówienia: Części I, Części II, Części III. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH dla CRR KRUS GRANIT w Szklarskiej Porębie
Dodano: 2016-07-27 - DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN, DROBIU ORAZ KONSERW
Dodano: 2016-07-18 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej w Chocianowie
Dodano: 2016-07-06 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych
Dodano: 2016-07-01 - Sukcesywna dostawa produktów spożywczych z podziałem na zadania: Zadanie nr 1 Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego, Zadanie nr 2 Sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, Zadanie nr 3 Sukcesywna dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2016-06-24 - Dostawa żywności do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 13 we Wrocławiu z podziałem na zadania - liczba zadań 10
Dodano: 2016-06-10 - Przedmiot zamówienia dotyczy dostawy świeżego mięsa i wędlin opisanych w SIWZ, do jednostek Spółki Sanatoria Dolnośląskie Sp. z o.o. transportem Wykonawcy lub na jego koszt.
Dodano: 2016-06-03 - Dostawa artykułów spożywczych do Punktu Żywienia Szpitali/ Sanatoriów w Uzdrowisku Szczawno- Jedlina S.A. (wędliny), Nr zamówienia publicznego:ZP/8/2016.
Dodano: 2016-06-01 - Dostawa artykułów spożywczych do Punktu Żywienia Szpitali/ Sanatoriów w Uzdrowisku Szczawno- Jedlina S.A. (mięso).
Dodano: 2016-06-01 - BZP.3810.46.2016.KB
Dodano: 2016-05-20