Przetargi.pl
DD/ZP 220/7/2014 POSTĘPOWANIE NA DOSTAWĘ NABIAŁU, JAJ I TŁUSZCZY.

Zakład Karny w Kłodzku ogłasza przetarg

  • Adres: 57-300 Kłodzko, ul. Bohaterów Getta 16
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 074 8651800, 8651854 , fax. 074 8673017
  • Data zamieszczenia: 2014-11-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kłodzku
    ul. Bohaterów Getta 16 16
    57-300 Kłodzko, woj. dolnośląskie
    tel. 074 8651800, 8651854, fax. 074 8673017
    REGON: 00032056100000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: ZAKŁAD KARNY KŁODZKO

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DD/ZP 220/7/2014 POSTĘPOWANIE NA DOSTAWĘ NABIAŁU, JAJ I TŁUSZCZY.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1) mleko w proszku odtłuszczone CPV 15511700-0 -opakowanie jednostkowe 5-25kg-4850 KG 2) ser Topiony CPV 15545000-0 -opakowanie jednostkowe 100 g;2440 KG 3) ser twaróg chudy CPV 15542100-0 opakowanie jednostkowe 250g kostka;-10900 KG 4) serek do chleba CPV-15500000-3 -opakowanie jednostkowe 100 g -bez -dodatków żelatyny wieprzowej oraz bez dodatków smakowych;-760 KG 5) serek homogenizowany CPV-15881000-7opakowanie jednostkowe 150 g-bez dodatków żelatyny wieprzowej;-1150 KG 6) śmietana CPV-15512200-2-opakowanie jednostkowe od 200g-400 g, śmietana tłusta 18 %.-2200 KG CZĘŚĆ II ZAMÓWIENIA JAJA 3. jaja CPV-03142500-3 Jaka konsumpcyjne klasy A , kategoria wagowa M. CZĘŚĆ III ZAMÓWIENIA TŁUSZCZE 1) Tłuszcz roślinny CPV-15430000-1- produkt typu margaryna przeznaczony do spożycia w formie gotowej do smarowania pieczywa, a także przeznaczony do obróbki termicznej, zawartość tłuszczu od 30-70 %. opakowanie jednostkowe 0,25 kg. 2) Margaryna CPV-15430000-1 - produkt przeznaczony do smażenia. Zawartość tłuszczu min -60% 3) Olej CPV-15430000-1 - uniwersalny, przeznaczony do spożycia w formie gotowej, a także przeznaczony do smażenia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155117000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: WWW.SW.GOV.PL
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach