Przetargi.pl
DD/ZP 220/6/2015 POSTĘPOWANIE NA DOSTAWĘ NABIAŁU

Zakład Karny w Kłodzku ogłasza przetarg

  • Adres: 57-300 Kłodzko, ul. Bohaterów Getta 16
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 074 8651800, 8651854 , fax. 074 8673017
  • Data zamieszczenia: 2015-10-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kłodzku
    ul. Bohaterów Getta 16 16
    57-300 Kłodzko, woj. dolnośląskie
    tel. 074 8651800, 8651854, fax. 074 8673017
    REGON: 00032056100000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: ZAKŁAD KARNY KŁODZKO

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DD/ZP 220/6/2015 POSTĘPOWANIE NA DOSTAWĘ NABIAŁU
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ I: NABIAŁ 1) Mleko w proszku CPV 15511700-0 opakowanie jednostkowe 5-25 kg; 2) Ser topiony CPV 15545000-0 opakowanie jednostkowe 100 g; 3) Ser twaróg chudy CPV 15542100-0 opakowanie jednostkowe 250 g kostka; 4) Serek do chleba CPV 15500000-3 opakowanie jednostkowe 100 g - bez dodatków żelatyny wieprzowej oraz bez dodatków smakowych; 5) Serek homogenizowany CPV 15881000-7 opakowanie jednostkowe 150 g - bez dodatków żelatyny wieprzowej; 6) Śmietana 18% CPV 15512200-2 śmietana tłusta 18% opakowanie jednostkowe od 200g do 400g; 7) Serek wiejski CPV 15500000 gramatura opakowania 200 g, zawartość tłuszczu do 5%, opakowanie producenta; 8) Jogurt naturalny CPV 15500000 gramatura opakowania 150 g, zawartość tłuszczu do 2 %, opakowanie producenta; 9) Ser żółty twardy CPV 15500000 ser żółty w bloku, zawartość tłuszcz do 30 g/100 g sera, białka 25g/100 g sera. CZĘŚĆ II: JAJA 1) Jaja klasa A (konsumpcyjne) CPV 03142500-3 kategoria wagowa M CZĘŚĆ III: TŁUSZCZE 1) Tłuszcz do smarowania pieczywa CPV 15430000-1 opakowanie jednostkowe 025 kg. Produkt przeznaczony do spożycia w formie gotowej (np. do smarowania pieczywa), a także przeznaczony do obróbki termicznej (np. do sporządzenia zasmażek, sosów itp.). Zawartość tłuszczu roślinnego 30-70%; 2) Margaryna CPV 15430000-1opakowanie jednostkowe od 0,25kg do 2 kg. Produkt przeznaczony do smarowania. Zawartość tłuszczu min 60%; 3) Olej CPV 15430000-1 opakowanie jednostkowe od 1L do 5 L. Uniwersalny, przeznaczony do spożycia w formie gotowej (np. do sałatek, surówek), a także przeznaczony do smażenia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 154300001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin płatności
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach